Πώς να παίξετε παιχνίδια Pokemon σε υπολογιστή

Τα κύρια παιχνίδια Pokemon έχουν ιστορικά κυκλοφορήσει μόνο σε κονσόλες και φορητές συσκευές της Nintendo, με το Pokemon GO να σπάει αυτή την παράδοση. Ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ επίσημη κυκλοφορία παιχνιδιών Pokemon σε υπολογιστή. Λόγω της παράδοσης της Nintendo, οι παίκτες πρέπει να αναζητήσουν άλλους τρόπους για να παίξουν τους αγαπημένους τους τίτλους σε υπολογιστές.

Μπείτε στον κόσμο της εξομοίωσης, τον οποίο η ίδια η Nintendo αντιπαθεί πολύ. Με τους εξομοιωτές, μπορείτε να παίξετε σχεδόν κάθε τίτλο Pokemon που κυκλοφορεί σε υπολογιστή. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για τις λεπτομέρειες.

Πώς να παίξετε παιχνίδια Pokemon σε υπολογιστή

Επί του παρόντος, υπάρχουν κύρια και spinoff παιχνίδια Pokemon που κυκλοφορούν σε διάφορες κονσόλες. Με τη μακρά ιστορία του παιχνιδιού, είναι φυσικό να δείτε μια λίστα ιστορικού υποστήριξης κονσόλας όπως αυτή:

Το μόνο παιχνίδι Pokemon που προορίζεται να παίζεται σε υπολογιστή εγγενώς είναι το Pokemon Trading Card Game. Με αυτό το παιχνίδι για υπολογιστή, οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν με άλλους και να πολεμήσουν για τη νίκη. Όπως αποκαλείται συχνά, το Pokemon TCG έχει ακόμη και επίσημα τουρνουά που χορηγούνται από την The Pokemon Company και τη Nintendo.

Ωστόσο, οι κλασικοί τίτλοι όπως το Pokemon Red και το Pokemon Emerald προορίζονταν μόνο για τίτλους Game Boy. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να παίξετε αυτά τα παιχνίδια κονσόλας ή χειρός είναι να τα μιμηθείτε.

Παρακάτω, θα συζητήσουμε την εξομοίωση των διαφόρων πλατφορμών και ποιοι εξομοιωτές είναι οι καλύτερες επιλογές.

Εξομοίωση τίτλων Nintendo Game Boy Pokemon

Ενώ η σειρά Pokemon καλύπτει πολλές φορητές κονσόλες Game Boy, χρειάζεστε μόνο έναν εξομοιωτή για να τις παίξετε όλες. Περιλαμβάνει τους παλαιότερους τίτλους που κυκλοφόρησαν διεθνώς, Pokemon Red και Pokemon Blue. Οι επόμενοι τίτλοι όπως το Pokemon Emerald είναι επίσης εύκολο να παίξετε με τους εξομοιωτές Game Boy.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το θυμίαμα για να πιάσετε κοντινά Pokemon στο Pokemon Go

Οι τίτλοι Game Boy περιλαμβάνουν:

Όλα αυτά μπορούν να εξομοιωθούν με τον ίδιο εξομοιωτή Game Boy. Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές:

Η καλύτερη επιλογή είναι το Visual Boy Advance ή το VBA. Είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα και έχει καλή απόδοση σε διάφορους υπολογιστές. Επίσης, δεν έχει πολλά προβλήματα μίμησης τίτλων.

Οι περισσότεροι εξομοιωτές είναι δωρεάν για λήψη και μερικοί είναι ακόμη και ανοιχτού κώδικα. Εάν έχετε στα χέρια σας μια ROM για το αγαπημένο σας παιχνίδι, δεν έχετε παρά να φορτώσετε το αρχείο με τον εξομοιωτή σας. Μετά από λίγη φόρτωση, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε αμέσως.

Εξομοίωση τίτλων Nintendo DS Pokemon

Οι τίτλοι DS Pokemon εκμεταλλεύονται τη διάταξη διπλής οθόνης, φέρνοντας νέο βάθος στο Pokemon, το οποίο δεν είχαν οι προηγούμενοι τίτλοι. Ένα καλό πράγμα είναι ότι μπορείτε να παίξετε τίτλους Game Boy σε εξομοιωτές DS όπως το ίδιο το Nintendo DS. Αυτοί οι εξομοιωτές πιθανότατα θα τρέξουν και τα παραπάνω παιχνίδια Game Boy Pokemon χωρίς προβλήματα.

Εδώ είναι όλοι οι τίτλοι DS Pokemon:

Όσον αφορά τους εξομοιωτές Nintendo DS, υπάρχουν αρκετές εξαιρετικές επιλογές:

  • DeSmuMe
  • ΟΧΙ $GBA (το οποίο υποστηρίζει επίσης εξομοίωση DS)
  • RetroArch (μιμείται πολλές δημοφιλείς κονσόλες)
  • Πεπόνια

Το MelonDS είναι η καλύτερη επιλογή εδώ, και ενώ το DeSmuMe είναι ανώτερο από πολλές απόψεις, το τελευταίο δεν λειτουργεί πάντα καλά με τα παιχνίδια Pokemon. Το MelonDS είναι αρκετά σταθερό και εξακολουθεί να έχει μερικές αξιοπρεπείς βελτιώσεις γραφικών που μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε.

Μια εξαιρετική δεύτερη επιλογή είναι NO$GBA λόγω του πόσο εύκολο είναι να τρέξει. Ακόμη και οι παλιότεροι υπολογιστές με αυτόν τον εξομοιωτή μπορούν να τρέξουν καλά παιχνίδια Pokemon. Εάν ανησυχείτε για τους πόρους του υπολογιστή, χρησιμοποιήστε αυτόν.

Εξομοίωση τίτλων Pokemon Nintendo 3DS

Οι τίτλοι του 3DS Pokemon ποικίλλουν από παιχνίδια κύριας γραμμής έως ενδιαφέροντα spinoff, αλλά υπάρχει κάτι για κάθε τύπο παίκτη. Η εξομοίωση 3DS ήταν κατώτερη, αλλά η κοινότητα εξομοίωσης έχει εργαστεί σκληρά για να βελτιώσει τα προϊόντα της. Ως εκ τούτου, η μίμηση των Pokemon X και Y είναι μια βόλτα στο πάρκο σήμερα.

  Τι συμβαίνει στο Pokèmon σε ένα γυμναστήριο όταν καταλαμβάνεται

Πριν επιλέξετε έναν εξομοιωτή, να έχετε κατά νου ότι ίσως χρειαστεί να επενδύσετε σε έναν ισχυρό υπολογιστή, καθώς η εξομοίωση 3DS απαιτεί περισσότερους πόρους υπολογιστή.

Αυτά είναι τα διαθέσιμα παιχνίδια 3DS Pokemon:

Με εργατικούς προγραμματιστές, γεννήθηκαν αυτοί οι εξομοιωτές:

Η εξομοίωση 3DS έχει δει πολλές βελτιώσεις, αλλά παραμένει μια προβληματική πλατφόρμα για τους προγραμματιστές να σπάσουν. Το Citra είναι η καλύτερη επιλογή, με το R4 3DS Emulator να έρχεται δεύτερο. Παρόλο που είναι δωρεάν, το σημείο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του Citra είναι πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα τρία δημοφιλή λειτουργικά συστήματα υπολογιστών.

Το Citra υποστηρίζει επίσης τρισδιάστατα γραφικά εάν θέλετε να τα ενεργοποιήσετε. Ωστόσο, πολλοί παίκτες δεν απολαμβάνουν τις βελτιώσεις 3DS.

Εξομοίωση τίτλων Pokemon Nintendo 64

Σε σύγκριση με τις κονσόλες χειρός, το N64 δεν έχει πολλά παιχνίδια Pokemon που έχουν κυκλοφορήσει για αυτό. Ο λόγος είναι ότι το Pokemon σχεδιάστηκε ως ένα παιχνίδι που θα μπορούσατε να παίξετε εν κινήσει. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πέντε ή έξι τίτλοι που μπορείτε να μιμηθείτε.

Όλοι αυτοί οι τίτλοι δεν είναι κύρια παιχνίδια αλλά spinoffs. Στην περίπτωση του Super Smash Bros., είναι ένα εντελώς άλλο είδος βιντεοπαιχνιδιού. Ανεξάρτητα, μπορείτε να παίξετε ως Pikachu στο Smash.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα για να μιμηθούν παιχνίδια N64:

Το Project64 είναι ένα παράδειγμα σχολικού βιβλίου εξομοίωσης N64 και παραμένει το καλύτερο στην κατηγορία του. Ωστόσο, το 1964 είναι μια σταθερή επιλογή εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Project64.

Εξομοίωση τίτλων Nintendo GameCube Pokemon

Το Nintendo GameCube είναι μια θρυλική κονσόλα, παρόλο που δεν έχει πολλά παιχνίδια Pokemon σε σύγκριση με άλλες κονσόλες. Έχει μόνο τέσσερα πραγματικά παιχνίδια Pokemon που έχουν κυκλοφορήσει σε αυτό. Θα χρειαστείτε επίσης έναν ισχυρότερο υπολογιστή για την εξομοίωση αυτών των παιχνιδιών.

Ο βασιλιάς της εξομοίωσης GameCube είναι Δελφίνιαλλά εδώ είναι μερικές εναλλακτικές:

Το Dolphin βλέπει ενημερώσεις ακόμα και σήμερα, και με το tinkering, μπορείτε ακόμη και να παίξετε παιχνίδια σε 4K 60FPS. Κανένας άλλος εξομοιωτής για το GameCube δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Φυσικά, να είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε έναν υπολογιστή παιχνιδιών για παιχνίδια σε αυτές τις αναλύσεις.

  Πώς να αναζητήσετε πού πιάσατε ένα Pokemon στο Pokemon Go

Εξομοίωση τίτλων Nintendo Wii Pokemon

Το Wii είναι ουσιαστικά ένα αναβαθμισμένο GameCube και έχει ακόμη και τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών Pokemon.

Η πιο βιώσιμη επιλογή είναι επίσης το Dolphin, και μπορείτε ίσως να χρησιμοποιήσετε το RetroArch αν θέλετε.

Εξομοίωση τίτλων Nintendo Wii U Pokemon

Το Wii U δεν είναι η καλύτερη κονσόλα για να κοσμήσει τον κόσμο και έχει μόνο δύο ή τρεις τίτλους που μπορείτε να παίξετε. Αυτοί είναι:

  • Pokemon Rumble U
  • Τουρνουά Pokken
  • Super Smash Bros. για Wii U

Cemu είναι η προσομοίωση Dolphin of Wii U και κυριαρχεί στη σκηνή εξομοίωσης Wii U. Αν και ο άλλος εξομοιωτής, Decaf, έφτασε πρώτος. Παρόλα αυτά, ωχριά σε σύγκριση με τον Cemu.

Το να παίζεις το The Legend of Zelda: Breath of the Wild σε 4K στο Cemu ακούγεται φανταστικό και αυτό είναι που μπορεί να διαχειριστεί ο Cemu. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να παίξετε Mario Kart 8 σε ανάλυση 8K HD. Αυτό ακούγεται υπερβολικό, αλλά δείχνει μόνο τι είναι ικανός αυτός ο εξομοιωτής.

Εξομοίωση τίτλων Nintendo Switch Pokemon

Το Nintendo Switch είναι μια επιτυχημένη κονσόλα, που συνδυάζει την εμπειρία της φορητής και της οικιακής κονσόλας. Διαθέτει επίσης μια καλή επιλογή από τίτλους Pokemon:

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος μιμούμενοι τα παιχνίδια Switch με Yuzu, και οι προγραμματιστές του είναι και αυτοί πίσω από το Citra. Δεν είναι εύκολο να εγκατασταθεί ή να είναι φιλικό προς υπολογιστές χαμηλών προδιαγραφών, αλλά τίποτα άλλο δεν είναι κοντά. Μια εναλλακτική είναι Ryujinxτο οποίο τείνει να είναι πιο απλό στη χρήση.

Πώς να παίξετε παιχνίδια Pokemon σε υπολογιστή χωρίς εξομοιωτή;

Εάν θέλετε να μιμηθείτε ορισμένους τίτλους Pokemon χωρίς να κάνετε λήψη εξομοιωτή, χρησιμοποιήστε έναν διαδικτυακό εξομοιωτή. Ένας δημοφιλής ιστότοπος είναι ο EmulatorGames.net. Ωστόσο, δεν έχει πολλές νεότερες κονσόλες.

Συνολικά, είναι καλύτερο να επιμείνετε στη λήψη του λογισμικού εάν θέλετε ολόκληρη την εμπειρία παιχνιδιού χωρίς την κονσόλα.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να παίξετε Pokemon χωρίς Emulator;

Ναι, μπορείτε να το κάνετε online, αλλά οι τίτλοι που μπορείτε να παίξετε είναι κυρίως παλιότεροι.

Υπάρχουν παιχνίδια Pokemon για υπολογιστή;

Το μόνο επίσημο είναι το Pokemon TCG. Διαφορετικά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν εξομοιωτή για να παίξετε παιχνίδια που προορίζονται για κονσόλες.

Αναβιώνοντας τις παλιές εποχές

Δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε παλιές κονσόλες ή συσκευές, καθιστώντας την εξομοίωση τη μόνη επιλογή για να παίζετε παλαιότερα παιχνίδια Pokemon. Η εξομοίωση προσφέρει επίσης πλεονεκτήματα όπως βελτιώσεις γραφικών και χρήση cheat. Όλα εξαρτώνται από τον εξομοιωτή.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι Pokemon; Μιμείτε συχνά αυτά τα παιχνίδια; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.