Πώς να συγχρονίσετε τα δεδομένα του εμμηνορροϊκού σας κύκλου με την εφαρμογή iOS 9 Health

Η Apple δεν συμπεριέλαβε μια εφαρμογή υγείας στο λειτουργικό της σύστημα για κινητά μέχρι να γίνουν δημοφιλείς οι μπάντες γυμναστικής και άλλες συσκευές παρακολούθησης δραστηριότητας. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι πολύ πριν από την εμφάνιση της εφαρμογής Health στο iOS 8, υπήρχαν πολλές εφαρμογές παρακολούθησης υγείας διαθέσιμες στο App Store. Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούσαν για να παρακολουθούν την αρτηριακή τους πίεση, τον διαβήτη, τα φάρμακά τους και την αναπαραγωγική τους υγεία. Η εισαγωγή της εφαρμογής Health σήμαινε ότι οι χρήστες μπορούσαν να προσθέσουν και να διατηρήσουν τα δεδομένα υγείας τους σε ένα μέρος. Δυστυχώς, η εφαρμογή Health στο iOS 8 δεν περιλάμβανε έναν τρόπο παρακολούθησης της αναπαραγωγικής σας υγείας και, το πιο σημαντικό, του εμμηνορροϊκού σας κύκλου. Αυτό διορθώθηκε στο iOS 9 και δείτε πώς μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε και να συγχρονίζετε αυτά τα δεδομένα με την εφαρμογή Health.

  Πώς να κρύψετε το Dock στο iOS 11 [No Jailbreak]

Η εφαρμογή Health στο iOS 9 δεν παρακολουθεί μόνο πότε ξεκινά και πότε τελειώνει η περίοδός σας. μπορεί επίσης να παρακολουθεί άλλους παράγοντες αναπαραγωγικής υγείας. Ανοίξτε την εφαρμογή Υγεία και πατήστε την καρτέλα «Δεδομένα υγείας». Εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλα τα δεδομένα που μπορεί να αποθηκεύσει η εφαρμογή ή να συγχρονίσει από άλλες εφαρμογές. Η Αναπαραγωγική Υγεία είναι η νέα καταχώρηση στο iOS 9.

Πατήστε Αναπαραγωγική Υγεία και μέσα θα δείτε τους διάφορους δείκτες που μπορείτε να καταγράψετε, συμπεριλαμβανομένου του εμμηνορροϊκού σας κύκλου.

Εάν θέλετε να προσθέσετε δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο, πατήστε σε οποιαδήποτε από τις ενδείξεις και στον πίνακα εργαλείων για αυτήν την ένδειξη, πατήστε «Προσθήκη δεδομένων». Διαφορετικοί δείκτες έχουν διαφορετικούς τύπους δεδομένων που μπορείτε να καταγράψετε, ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν πιθανώς υπάρχουσες εφαρμογές για να παρακολουθούν όλα αυτά. Αντί να χρειάζεται να προσθέσετε τις πληροφορίες σας με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να τις συγχρονίσετε με την εφαρμογή Health.

  Το Metal Slug Defense κυκλοφόρησε για Android και iOS [Review]

Ο συγχρονισμός των πληροφοριών αναπαραγωγικής υγείας με την εφαρμογή Health βασίζεται σε έναν κρίσιμο παράγοντα. η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε πρέπει να έχει ενημερωθεί για να την υποστηρίζει. Εάν δεν γνωρίζετε μια εφαρμογή που να το γνωρίζει, δοκιμάστε το Clue. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να διατηρείτε αρχείο της αναπαραγωγικής σας υγείας. Για να προσθέσετε δεδομένα από το Clue (ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή) μεταβείτε στην εφαρμογή Health και πατήστε Πηγές.

Θα λάβετε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που μπορούν να προσθέσουν δεδομένα στην εφαρμογή Υγεία. Πατήστε την εφαρμογή σας εάν εμφανίζεται εδώ (ελέγξτε για ενημέρωση εφαρμογής εάν δεν εμφανίζεται και ενημερώστε την εφαρμογή). Η εφαρμογή θα αναφέρει τι είδους δεδομένα μπορεί να στείλει στην εφαρμογή Υγεία και μπορείτε να επιλέξετε ποια δεδομένα μπορεί να γράψει σε αυτήν. Η εφαρμογή σας θα συγχρονιστεί αυτόματα με την εφαρμογή Health.

  Πώς να σταματήσετε τα αιτήματα αξιολόγησης εφαρμογών στο iOS

Κατεβάστε το Clue από το App Store