Πώς να κρύψετε το Dock στο iOS 11 [No Jailbreak]

Οι χρήστες κάνουν jailbreak μια συσκευή iOS κυρίως για να προσθέσουν λειτουργίες. Ορισμένες εφαρμογές, αν και εκπληκτικές, απαιτούν αυξημένα δικαιώματα που η Apple απλά δεν επιτρέπει. Αυτές οι εφαρμογές δεν μπορούν να λειτουργήσουν εκτός εάν εκτελούνται σε συσκευή jaibroken. Ενώ οι χρήστες είναι σε αυτό, ενδέχεται επίσης να τροποποιήσουν τη διεπαφή χρήστη του iOS. Φυσικά, η τροποποίηση του UI δεν είναι αρκετός λόγος για να κάνετε jailbreak. Επί του παρόντος, υπάρχει ένα μικρό σφάλμα στο iOS 11 που σας επιτρέπει να αποκρύψετε το dock. Είναι ένα σφάλμα, επομένως είναι πιθανό να διορθωθεί σύντομα. Εν τω μεταξύ, δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε το dock στο iOS 11.

  Διορθώστε τη λίστα εφαρμογών που δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στο iOS 10

Επειδή αυτό είναι ένα σφάλμα, θα έχει τις αδυναμίες του. Χρειάζονται μερικές προσπάθειες για να ενεργοποιηθεί και, δυστυχώς, είναι πολύ εύκολο να το αναιρέσετε κατά λάθος.

Απόκρυψη του Dock στο iOS 11

Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας και μεταβείτε στην πρώτη σελίδα της αρχικής οθόνης σας. Σύρετε προς τα δεξιά για να μεταβείτε στην οθόνη Widgets. Μόλις βρεθείτε στην οθόνη του widget, πατήστε/κάντε κλικ στο κουμπί αρχικής οθόνης. Όταν θα επιστρέψετε στην πρώτη σελίδα, κάντε σάρωση προς τα αριστερά. Εάν όλα πάνε καλά, η αποβάθρα θα πρέπει να εξαφανιστεί.

Μπορείτε να κάνετε σάρωση μεταξύ των διαφορετικών σελίδων της αρχικής οθόνης και η βάση σύνδεσης δεν θα εμφανιστεί ξανά. Εάν, ωστόσο, σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη Widget, το dock θα επιστρέψει. Δεν μπορείτε να προσθέσετε εικονίδια εφαρμογών στην κενή τώρα περιοχή. Εάν κλειδώσετε/ξεκλειδώσετε την οθόνη, η βάση σύνδεσης δεν θα επιστρέψει.

  Το YoCam προσθέτει έναν αριθμό φίλτρων και φακών στις φωτογραφίες του iPhone σας [iOS]

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι το Dock είναι εκεί για να κάνει τις εφαρμογές εύκολα προσβάσιμες, αλλά αυτό είναι ένα iPhone, όχι ένα Mac ή ένα τηλέφωνο Android. Δεν υπάρχει συρτάρι εφαρμογών σε ένα iPhone που σημαίνει ότι όλες οι εφαρμογές σας είναι προσβάσιμες από την αρχική οθόνη. Πρέπει να τα οργανώσετε, ίσως να δημιουργήσετε πολλές σελίδες ή φακέλους, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο. Το dock παραμένει ανεξάρτητα από τη σελίδα της αρχικής οθόνης στην οποία βρίσκεστε. Σε μια συσκευή με μικρή οθόνη όπως το iPhone, έχει κάποια χρήση αλλά όχι πολύ.

  Το Feedworthy For Reddit είναι μια εφαρμογή βασισμένη σε χειρονομίες για Redditing στο κρεβάτι [iOS]

Αυτό είναι ένα σφάλμα του iOS 11. Φαίνεται να υπάρχει σε iOS 11.0 έως iOS 11.0.3. Το δοκιμάσαμε στην τελευταία σταθερή έκδοση του iOS 10 και δεν λειτούργησε.

Το iOS 11 έχει αρκετά σφάλματα. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια, σχεδόν όλα τα iPhone είχαν κάποιο πρόβλημα με το υλικό. Το λογισμικό είχε επίσης το δικό του μερίδιο προβλημάτων. Υπήρχε ακόμη και ένα σφάλμα πίσω στο iOS 8 που, όσο δύσκολο κι αν ήταν να διορθωθεί, ξεκλείδωσε το iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης. Η ποιότητα φαίνεται να έχει πάρει πίσω θέση στην Apple και η σχεδίαση φαίνεται να κάθεται στην πρώτη σειρά προσθέτοντας ένα περιθώριο στο ακριβό iPhone X.