Πώς να αλλάξετε λογαριασμούς Gmail από τη γραμμή URL


Το Gmail είναι ίσως η πιο δημοφιλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα και η επιτυχία του δεν έχει να κάνει με το ότι η Google το αναγκάζει να πέσει στο λαιμό των ανθρώπων. Το ίδιο το Gmail είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που μπορεί να φιλτράρει τα ανεπιθύμητα μηνύματα καλύτερα από το Yahoo Mail (ή το Ymail;) και το Hotmail. Τα νήματα συνομιλιών καθιστούν εξαιρετικά εύκολη την παρακολούθηση μακρών συζητήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με την πάροδο του χρόνου η Google έχει ενσωματώσει τα Έγγραφα Google και το Google Drive για να κάνει το Gmail ακόμα πιο ισχυρό. Μόλις πριν από λίγα χρόνια, θα εκπλαγείτε που το Gmail δεν είχε ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό. δεν μπορούσατε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών εύκολα. Έπρεπε να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από λογαριασμούς για να κάνετε την αλλαγή. Αυτό ήταν τουλάχιστον ένα πρόβλημα, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δύο λογαριασμούς Gmail (εργασίας και προσωπικού). Ευτυχώς, η δυνατότητα προστέθηκε στη διεπαφή ιστού του Gmail, αλλά αν θέλετε ποτέ να ανοίξετε απευθείας τον σωστό λογαριασμό Gmail χωρίς να περιμένετε να φορτώσει το Gmail, δείτε πώς μπορείτε από τη γραμμή URL του προγράμματος περιήγησής σας.

  Δημιουργήστε εύκολα συμβολικούς συνδέσμους από ένα γραφικό περιβάλλον αντί για τη γραμμή εντολών

Πρώτα πράγματα πρώτα, συνδεθείτε σε κάθε λογαριασμό Gmail που χρησιμοποιείτε προσωπικά. Ανοίξτε το Gmail. Θα παρατηρήσετε ότι όταν ο προεπιλεγμένος λογαριασμός είναι ανοιχτός, ο ακόλουθος σύνδεσμος εμφανίζεται στη γραμμή URL.

mail.google.com/mail/

Για όλους τους άλλους λογαριασμούς, επισυνάπτεται με επιπλέον κείμενο όπως:

https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox

Το u/1 υποδηλώνει τον επόμενο χρήστη που έχει συνδεθεί στο Gmail. Καθώς προσθέτετε περισσότερους λογαριασμούς, ο αριθμός θα ανεβαίνει σε u/2, u/3 κ.λπ. με τη συμβολοσειρά #inbox να προστίθεται σε αυτό. Θα χρειαστεί να μάθετε ποιος αριθμός χρήστη έχει εκχωρηθεί σε ποιον λογαριασμό.

Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ μέσα στη γραμμή URL και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε τη διεύθυνση URL για να ανοίξετε το Gmail. Η δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης του προγράμματος περιήγησής σας όχι μόνο θα τη συμπληρώσει για εσάς, αλλά θα παραθέσει επίσης παρόμοιες διευθύνσεις URL που θα περιλαμβάνουν αυτές για τους άλλους λογαριασμούς. Επιλέξτε τη διεύθυνση URL που αντιστοιχεί στον λογαριασμό για τον οποίο θέλετε να ανοίξετε το Gmail και πατήστε Enter.

  Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF σε PowerPoint