Πώς να στρατολογήσετε νέους χωρικούς στο “Animal Crossing: New Horizons”

Με 397 επιβεβαιωμένους χωρικούς στο Animal Crossing: New Horizons, υπάρχουν πολλοί χωρικοί για να διαλέξετε όταν τους προσκαλείτε στο νησί σας. Η μεταφορά ενός χωρικού μέσα είναι αρκετά απλή, αλλά η μετακόμισή του μπορεί να είναι λίγο πιο κουραστική.

Πώς να προσκαλέσετε νέους χωρικούς στο νησί σας

Σε προηγούμενα παιχνίδια Animal Crossing, οι χωρικοί μετακινούνταν τυχαία στην πόλη σας με το δικό τους σπίτι και έπιπλα. Είναι λίγο διαφορετικά στο New Horizons.

Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στο νησί σας, θα ξεκινήσετε με δύο χωρικούς και καθώς προχωράτε αργά στο παιχνίδι, ο μέγιστος αριθμός χωρικών που επιτρέπεται στο νησί είναι 10 (συμπεριλαμβανομένων των άλλων χαρακτήρων παικτών).

Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος επιλέγει το οικόπεδο για τους δύο αρχάριους χωρικούς. Μετά από αυτό, ο Tom Nook θα σας στείλει σε μια αποστολή να τοποθετήσετε τρία σπίτια και να φτιάξετε έπιπλα για τους νέους κατοίκους. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν πριν ο νέος χωρικός μετακομίσει στο νησί σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone ή το iPad σας

Μετά από αυτήν την εργασία, η πρόσκληση χωρικών θα απαιτεί πάντα 10.000 Bells για να τοποθετήσει ένα οικόπεδο για τον νέο χωρικό και είστε μόνοι σας για να προσκαλέσετε νέους χωρικούς στο νησί.

Εδώ είναι δύο μέθοδοι για να προσκαλέσετε χωρικούς στο νησί σας.

Μυστήριο Νησί

Είχατε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το Nook Miles Ticket; Χρησιμοποιώντας το εισιτήριο Nook Miles (ανταλλάσσεται στη στάση Nook στο Resident Services), το αεροδρόμιο θα σας αποβιβάσει σε ένα τυχαία δημιουργημένο νησί που θα έχει (μερικές φορές) έναν χωρικό που μπορεί να προσκληθεί να ζήσει στο νησί σας.

Θα σας παρουσιαστεί η επιλογή να προσκαλέσετε τον χωρικό στο νησί σας αφού μιλήσετε με τον χωρικό δύο φορές. Μιλώντας μαζί τους, μπορείτε επίσης να τους αποθαρρύνετε να μετακομίσουν στο νησί σας.

Εάν αποφασίσετε να προσκαλέσετε έναν χωρικό στο νησί σας προτού ο Tom Nook σας αναθέσει την εργασία να τοποθετήσετε τα τρία σπίτια, ένας χωρικός που προσκαλείτε από ένα Mystery Island θα συμπεριληφθεί στη λίστα του. Εάν προσκαλέσετε έναν χωρικό και δεν έχετε τοποθετήσει ένα οικόπεδο στο νησί σας, θα μετακομίσει μόλις τοποθετηθεί ένα νέο οικόπεδο ή εάν ένας χωρικός μετακομίσει.

  Πώς να επεξεργαστείτε μια κεφαλίδα και ένα υποσέλιδο στο PowerPoint

Το εισιτήριο Nook Miles είναι 2.000 Bells, οπότε αν σκοπεύετε να προσκαλέσετε έναν συγκεκριμένο χωρικό, αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.

Το Κάμπινγκ

Μετά την κατασκευή των τριών κατοικιών και μετά την αναβάθμιση του κτιρίου Resident Services, ο Tom Nook θα σας αναθέσει την κατασκευή και την τοποθέτηση ενός κάμπινγκ στο νησί σας.

Αυτό το κάμπινγκ θα γεννήσει έναν νέο χωρικό τυχαία, οπότε φροντίστε να ελέγχετε το κάμπινγκ κάθε μέρα. Επιλέγοντας να μην μιλήσετε με τον χωρικό στο κάμπινγκ, δεν θα μετακομίσουν στο νησί σας. Αντίθετα, σε λίγες μέρες θα εμφανιστεί ένας νέος χωριανός.

Με αυτά τα λόγια, ο πρώτος σας επισκέπτης στο κάμπινγκ θα μετακομίσει στο νησί σας. Ακόμα κι αν δεν τους μιλήσετε, θα πρέπει τελικά να το κάνετε γιατί κανένας άλλος χωρικός δεν θα εμφανιστεί στο κάμπινγκ μέχρι να προσκαλέσετε τον πρώτο στο νησί σας. Μιλώντας με τον χωρικό δύο φορές, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να τον προσκαλέσετε στο νησί σας, δεν υπάρχει επιλογή «όχι».

Πώς να αφαιρέσετε έναν χωρικό από το νησί σας

Είτε έχετε χορτάσει την προσωπικότητά τους είτε για κάποιο άλλο λόγο, μπορείτε να ενθαρρύνετε έναν χωρικό στο νησί σας να φύγει.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hand Panning του Microsoft Office αντί για τη γραμμή κύλισης

Το να ενθαρρύνετε έναν χωρικό να μετακομίσει από το νησί σας μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρο και απαιτεί πολλή υπομονή.

Επιλέξτε να τους αγνοήσετε

Αν αποφασίσετε ότι πραγματικά δεν σας αρέσει ένας σημερινός χωρικός στο νησί σας, μην του μιλήσετε. Μπορεί να είναι δελεαστικό να λαμβάνετε το βραβείο Nook Miles επειδή μιλάτε με τους χωριανούς σας καθημερινά, αλλά επιλέγοντας να αγνοήσετε εντελώς τον χωρικό, οι πιθανότητες να στεναχωρηθούν και να φύγουν από το νησί σας θα αυξηθούν πολύ.

Όταν αγνοείτε τον χωρικό, ελέγξτε τους κάθε τόσο για να δείτε αν εμφανίζεται ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι τους. Όταν εμφανιστεί αυτό, υπάρχει περίπτωση μιλώντας μαζί τους να τους ρωτήσουν αν πρέπει να φύγουν από το νησί. Εάν τους ενθαρρύνετε να φύγουν, θα φύγουν.

Εάν μιλήσετε με τον χωρικό και δεν εμφανιστεί η επιλογή να του ζητήσετε να φύγουν, απλώς δώστε του μερικά χτυπήματα με το δίχτυ σφαλμάτων.

Αναφέρετε το The Villager στην Isabelle

Σκεφτείτε την Isabelle ως το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Animal Crossing: New Horizons. Μπορείτε να αλλάξετε τη μελωδία και τη σημαία μιλώντας στην Isabelle, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν τον σκοπό σας.

Εάν παραπονιέστε αρκετά για τον χωρικό, μπορείτε να ενθαρρύνετε τον χωρικό να φύγει από το νησί σας. Μπορείτε επίσης να τα αναγκάσετε να αλλάξουν ρούχα και τη φράση τους αναφέροντάς τα στην Isabelle.