Πώς να στείλετε μυστικά αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Viber

Το Viber μόλις εισήγαγε μυστικά, αυτοκαταστροφικά μηνύματα. Είναι η πιο πρόσφατη εφαρμογή που παίρνει συμβουλές από το Snapchat και κάνει τις συνομιλίες πιο ιδιωτικές. Το Facebook Messenger εισήγαγε μια λειτουργία μυστικής συνομιλίας μόλις πέρυσι και το Viber πρόλαβε. Η νέα λειτουργία σάς επιτρέπει να στέλνετε μυστικά αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Viber σε οποιαδήποτε από τις επαφές σας εάν εκτελούν τη σωστή έκδοση της εφαρμογής. Ένα νήμα μυστικού μηνύματος είναι ξεχωριστό από ένα κανονικό νήμα συνομιλίας. Οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση όταν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης της συνομιλίας. Τα μηνύματα έχουν ημερομηνία λήξης. Κάθε άτομο στη συνομιλία μπορεί να ορίσει διαφορετική περίοδο λήξης για τα μηνύματά του. Ένα μήνυμα μπορεί να λήξει μέσα σε δευτερόλεπτα, μετά από λίγες ώρες ή σε μια εβδομάδα. Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε μυστικά αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Viber.

  Πώς να ρυθμίσετε μια φόρμα εξόδων στο Microsoft Word

Για να στείλετε ένα μυστικό μήνυμα αυτοκαταστροφής στο Viber, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης πρέπει να εκτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Εάν προσπαθήσετε να στείλετε ένα μυστικό μήνυμα σε κάποιον που δεν εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του Viber, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας λέει ότι δεν είναι δυνατή η αποστολή του μηνύματος. Αντ’ αυτού, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στην επαφή σας ζητώντας τους να ενημερώσουν την εφαρμογή τους.

Ανοίξτε το Viber και πατήστε το κουμπί σύνταξης νέου μηνύματος. Θα δείτε ένα κουμπί «Νέα μυστική συνομιλία» στο επάνω μέρος της οθόνης «Επιλογή επαφών», ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Πατήστε το. Η οθόνη Επιλογή επαφών θα αλλάξει από την υπογραφή του Viber μοβ σε γκρι. Επιλέξτε μια επαφή στην οποία θα στείλετε ένα μυστικό μήνυμα.

  Γιατί το 2020 είναι η τέλεια στιγμή για να ξαναεπισκεφτείτε το IRC

Μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε ένα μήνυμα αμέσως. Εάν δεν ρυθμίσετε χρονόμετρο αυτοκαταστροφής, το Viber θα προσθέσει ένα αυτόματα. Ο προεπιλεγμένος χρονοδιακόπτης αυτοκαταστροφής έχει ρυθμιστεί για ένα λεπτό. Κάθε φορά που εσείς ή η επαφή σας τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης της συνομιλίας, μια ειδοποίηση στη συνομιλία θα σας ενημερώνει.

Για να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο χρονόμετρο, πατήστε το κουμπί χρονόμετρου δίπλα στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου. Επιλέξτε ένα χρονόμετρο για αυτοκαταστροφικά μηνύματα. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για 1, 5, 10, 30 δευτερόλεπτα, 1, 5, 10 λεπτά, 1,3, 5, 12 ώρες ή 1, 3 ή 7, ημέρες. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το χρονόμετρο εάν δεν θέλετε τα μηνύματά σας να αυτοκαταστρέφονται.

  Πώς να ερευνήσετε ένα θέμα στο Διαδίκτυο

Όταν ρυθμίζετε ή αλλάζετε το χρονόμετρο αυτοκαταστροφής, ο παραλήπτης σας λαμβάνει μια ειδοποίηση που του λέει πόσο σύντομα θα εξαφανιστεί το μήνυμα. Πληκτρολογήστε και στείλτε ένα μήνυμα όπως θα κάνατε σε μια κανονική συνομιλία. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες, σκετσάκια, αυτοκόλλητα και βίντεο μέσω μιας μυστικής συνομιλίας.

Ένα μυστικό νήμα συνομιλίας έχει ένα εικονίδιο λουκέτου δίπλα του στη λίστα συνομιλιών στο Viber. Έχει επίσης διαφορετικό χρώμα από το μωβ που εφαρμόζεται σε κανονικές κλωστές. Μπορείτε να αποκρύψετε ένα μυστικό νήμα συνομιλίας όπως ένα κανονικό, και μπορείτε να το διαγράψετε.

Ας δούμε πόσο καιρό θα περάσει μέχρι το Viber να παρουσιάσει κάτι παρόμοιο με τις ιστορίες του Snapchat. Αυτή η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android.