Πώς να σαρώσετε μια επαγγελματική κάρτα και να την αποθηκεύσετε στις επαφές σας

Ο κόσμος γίνεται χωρίς χαρτί τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε όλοι. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν επαγγελματικές κάρτες για να ανταλλάσσουν στοιχεία επικοινωνίας. Συχνά, χρειάζεστε περισσότερα από ένα όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου και μια επαγγελματική κάρτα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να το δώσετε. Το μόνο πρόβλημα είναι να παρακολουθείτε την επαγγελματική κάρτα και φυσικά να θυμάστε να την αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας. Drop: Οι επαγγελματικές κάρτες Exchange είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android που μπορεί να σαρώσει μια επαγγελματική κάρτα και να την αποθηκεύσει στις επαφές του τηλεφώνου σας. Είναι μια εφαρμογή που μπορεί να διαβάσει πληροφορίες από μια κάρτα και να τις μετατρέψει σε vCard που μπορεί να διαβαστεί τόσο σε iPhone όσο και σε τηλέφωνο Android.

  Πώς να μοιραστείτε τα κυριότερα σημεία του Skype AKA A Skype Story

Διαθέτει επίσης μια καθαρή λειτουργία «διάσκεψης», όπου οι κάρτες που σαρώνετε φέρουν ετικέτες γεωγραφικής ένδειξης με την τοποθεσία στην οποία τις σαρώνετε. Εάν υπάρχουν πολλές κάρτες που έχουν σαρωθεί στην ίδια τοποθεσία, η εφαρμογή τις ομαδοποιεί με την υπόθεση ότι συναντήσατε τόσα άτομα κατά τη διάρκεια ένα συνέδριο ή παρόμοια εκδήλωση δικτύωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να σαρώσετε μια επαγγελματική κάρτα ή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να «διαβάσετε» μια που έχει αποθηκευτεί στο ρολό της φωτογραφικής σας μηχανής.

Σάρωση κάρτας

Κατεβάστε Πτώση και ανοίξτε το. Εάν έχετε μια φυσική επαγγελματική κάρτα που θέλετε να σαρώσετε, επιλέξτε την καρτέλα VCARDS. Πατήστε το μικρό κουμπί σάρωσης και αφήστε την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την κάμερά σας. Τοποθετήστε την κάρτα μέσα στην κάμερα και τραβήξτε μια φωτογραφία. Εάν έχετε ήδη τραβήξει μια φωτογραφία της κάρτας και βρίσκεται στο ρολό της κάμερας, μεταβείτε στην καρτέλα “Μέσα” και επιλέξτε τη φωτογραφία από το χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας.

  Πώς να διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις στο Reddit

Περιμένετε μέχρι το Drop να αναλύσει την κάρτα και να διαβάσει τις πληροφορίες σε αυτήν. Μπορεί να αναγνωρίσει σωστά ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις και λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την κάρτα. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στην εφαρμογή ή στις επαφές σας.

Το Drop σάς επιτρέπει να επιλέξετε εάν οι κάρτες που σαρώνετε έχουν ετικέτες γεωγραφικής ένδειξης ή όχι και εάν θα πρέπει να προστεθούν αυτόματα στις επαφές σας. Μπορείτε να το αλλάξετε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πατήστε το εικονίδιο του οδοντωτού τροχού επάνω δεξιά για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

  Τι είναι το "Jiggle Mode" στο iPhone και σε άλλες συσκευές Apple;

Περιορισμοί

Το Drop λειτουργεί εξαιρετικά ως επί το πλείστον, ωστόσο, διάβασε λάθος ένα όνομα όταν το χρησιμοποίησα για να σαρώσω μια κάρτα, πράγμα που σημαίνει ότι το OCR χρειάζεται λίγη δουλειά. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει μόνο μία διεύθυνση ανά κάρτα. Η κάρτα που σάρωσα είχε δύο διευθύνσεις και ένα ξεχωριστό σύνολο αριθμών τηλεφώνου για δύο διαφορετικά υποκαταστήματα μιας επιχείρησης. Ωστόσο, η εφαρμογή μπόρεσε να διαβάσει μόνο ένα από αυτά, αυτό μπορεί να είναι ένας περιορισμός στον τρόπο αποθήκευσης των ίδιων των επαφών.