Πώς να μοιραστείτε τα κυριότερα σημεία του Skype AKA A Skype Story

Οι εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αντιγράφουν τη λειτουργία ιστοριών του Snapchat έχουν παλιώσει. Για να αλλάξουμε τα πράγματα, είναι η εφαρμογή συνομιλίας μέσω βίντεο Skype που είναι προσανατολισμένη στην παραγωγικότητα που αντιγράφει τώρα ιστορίες Snapchat. Το Skype ανακοίνωσε στις αρχές αυτού του μήνα πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο χαρακτηριστικό που έμοιαζε ύποπτα σαν ιστορίες. Η δυνατότητα είναι ζωντανή τώρα στο Android και είναι πράγματι ένας κλώνος ιστορίας Snapchat. Το νέο χαρακτηριστικό ονομάζεται Skype highlights. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψουμε εκτός από το να το ονομάσουμε χαρακτηριστικό “Story”, καθώς όλοι μαζί αναστενάζουμε σε αυτήν την ενημέρωση.

Μοιραστείτε τα κυριότερα σημεία του Skype

Για να μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές του Skype, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Skype στην πιο πρόσφατη έκδοση. Η ενημέρωση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο iOS. Η εφαρμογή έχει μια νέα διεπαφή χρήστη. Τώρα είναι χωρισμένο σε τρεις καρτέλες με μία καρτέλα αφιερωμένη στα Highlights.

  Διορθώστε το σφάλμα της εφαρμογής μηνυμάτων iPhone από το σφάλμα επαφής iMessage

Για να μοιραστείτε μια επισήμανση, πατήστε το σύμβολο συν επάνω αριστερά. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε Νέα επισήμανση.

Είναι όλα αρκετά γνωστά από εδώ και πέρα. Η κάμερά σας θα ανοίξει για να μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία τόσο με την μπροστινή όσο και με την πίσω κάμερα. Εάν δεν θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να επιλέξετε μία από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, μερικά αυτοκόλλητα και να σχεδιάσετε το highlight σας. Πατήστε Αποστολή για να το μοιραστείτε.

Για να δείτε τις επισημάνσεις σας ή για να προβάλετε τις καλύτερες στιγμές που έχουν μοιραστεί οι επαφές σας, σύρετε το δάχτυλό σας στην καρτέλα Επισήμανση. Λήγουν μετά από μερικές ώρες, αν και το Skype δεν σας λέει πόσο καιρό είναι. Για να δείτε τις δικές σας προηγούμενες καλύτερες στιγμές, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας “Καλύτερα”.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος διαβάζει το μήνυμά σας στο LinkedIn

Εκτός από τις καλύτερες στιγμές, μπορείτε πλέον να «ακολουθήσετε» άτομα στο Skype γιατί γι’ αυτό χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, σωστά;

Το καλό και το κακό

Υπάρχει ένα καλό πράγμα σχετικά με αυτήν την ενημέρωση. μπορείτε να αγνοήσετε τα κυριότερα σημεία ως επί το πλείστον. Το Skype δεν έχει προσθέσει μικρογραφίες προφίλ στο επάνω μέρος της εφαρμογής. Εάν θέλετε να δείτε τα Highlights, πρέπει να περάσετε στην καρτέλα Highlights. Από προεπιλογή, η εφαρμογή ανοίγει στην καρτέλα Συνομιλίες.

Το όχι και τόσο σπουδαίο με αυτήν την ενημέρωση είναι ότι το Skype έχει γίνει μια άλλη εφαρμογή λήψης φωτογραφιών και κοινής χρήσης φωτογραφιών. Μπορείτε να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά για να μεταβείτε κατευθείαν στην κάμερά σας, αλλά μόνο για να τραβήξετε φωτογραφίες ή να εγγράψετε ένα βίντεο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήση ή φωνητική κλήση με μία από τις επαφές σας. Η καρτέλα Συνομιλίες, αν και κεντραρισμένη, σβήνει με αυτήν τη νέα ενημέρωση.

  Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επιπλοκές στο Apple Watch σας

Ας ελπίσουμε ότι το Twitter αντέξει.