Πώς να διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις στο Reddit

Εάν είστε μακροχρόνιος χρήστης του Reddit, το πιθανότερο είναι ότι μετανιώνετε για τουλάχιστον μερικές αναρτήσεις που έχετε μοιραστεί με την κοινότητα. Η αποφυγή λόγω κοινοποίησης μιας μη δημοφιλής γνώμης είναι κάτι που συνηθίζεται στο Reddit, έτσι πολλοί χρήστες καταλήγουν να επιθυμούν να είχαν αποθηκεύσει τη γνώμη τους για τον εαυτό τους.

Ακόμα κι αν αυτό δεν συμβαίνει, το να σκουπίσετε το σχιστόλιθο και να ξεκινήσετε φρέσκο ​​ακούγεται καλή ιδέα για κάποιους. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, ίσως να επιθυμείτε έναν τρόπο να απαλλαγείτε από όλες τις αναρτήσεις σας στο Reddit.

Δυστυχώς, το Reddit δεν προσφέρει τέτοια επιλογή. Ούτε η παλιά έκδοση ούτε ο επανασχεδιασμός προσφέρουν δυνατότητα μαζικής διαγραφής, επομένως η επιλογή σας βασίζεται στη χειρωνακτική εργασία και στη χρήση εξωτερικής πηγής.

Ακόμη χειρότερα, αυτό μπορεί να μην είναι καν μια επιλογή για χρήστες που έχουν εκατοντάδες ή χιλιάδες δημοσιεύσεις. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε;

Δεν υπάρχει μαζική διαγραφή; Κανένα πρόβλημα

Εάν είστε απογοητευμένοι από την έλλειψη δυνατότητας μαζικής διαγραφής, μην φοβάστε, καθώς υπάρχουν άλλες επιλογές στη διάθεσή σας.

Γενικά, αυτό που θα έκαναν οι άνθρωποι σε αυτήν την περίπτωση είναι να διαγράψουν τον λογαριασμό τους και να ξεκινήσουν από την αρχή. Πριν σκεφτείτε αυτό, έχετε κατά νου ότι το Reddit είναι λίγο διαφορετικό από άλλες πλατφόρμες, καθώς όλες οι αναρτήσεις και τα σχόλιά σας αφήνονται για να τα δουν όλοι αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Η κατάργηση του λογαριασμού σας από την κοινότητα δεν κάνει τίποτα. Το όνομά σας, μαζί με όλα όσα έχετε δημοσιεύσει ποτέ, εξακολουθεί να βρίσκεται στη βάση δεδομένων του Reddit και είναι διαθέσιμο στο κοινό.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλών δεδομένων στο iPhone σας

Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό και απαιτεί τη χρήση ενός από τα πολλά σενάρια που έχουν σχεδιαστεί για να σκουπίσουν τα δεδομένα σας από το πρόσωπο του Reddit.

Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο Reddit

Εάν θέλετε να διαγράψετε μόνο μία ανάρτηση, μπορείτε. Εάν έχετε πολλές δημοσιεύσεις, αυτή δεν θα είναι η καλύτερη λύση. Αλλά, εάν έχετε μόνο μια χούφτα, αυτό μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ορισμένες από τις μεθόδους που θα παραθέσουμε παρακάτω.

Για να διαγράψετε μια ανάρτηση στο Reddit, κάντε το εξής:

  • Ανοίξτε το Reddit σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης και συνδεθείτε.
  • Κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Προφίλ”.
  • Κάντε κλικ στις «Αναρτήσεις» στην κορυφή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Top» ή «Hot» εάν δεν εμφανιστεί τίποτα.
  • Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες δίπλα στην ανάρτηση που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Διαγραφή”.
  • Σε αντίθεση με τον λογαριασμό που μόλις χρησιμοποιήσαμε, ενδέχεται να έχετε αρκετές αναρτήσεις. Που σημαίνει ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο. Επομένως, εάν δεν θέλετε να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας, υπάρχουν μερικές λύσεις.

    ΑΠΕ – Ο καλύτερος φίλος σας στο Reddit

    ΑΠΕ (Reddit Enhancement Suite) είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων που δεν είναι εγγενείς στο Reddit. Μεταξύ αυτών είναι μια επιλογή για να διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις, τα σχόλια και άλλες συνεισφορές που έχετε κάνει στην κοινότητα.

    Το RES προσφέρει υποστήριξη για διάφορα σενάρια που μπορούν να σας επιτρέψουν να χειριστείτε μαζικά τα δεδομένα σας στο Reddit. Αφού το εγκαταστήσετε, δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας:

      Δείτε πότε ένα σκοτεινό θέμα μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια από την μπαταρία
  • Φορτώστε όσες περισσότερες αναρτήσεις και σχόλια μπορείτε σε μια σελίδα χρησιμοποιώντας ΑΠΕ.
  • Πατήστε Ctrl + Shift + J για πρόσβαση στην κονσόλα εργαλείων προγραμματιστή.
  • Επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα στην κονσόλα:
  • var $domNodeToIterateOver = $(‘.del-button .option .yes’), currentTime = 0, timeInterval = 1500; $domNodeToIterateOver.each(function() { var _this = $(this); currentTime = currentTime + timeInterval; setTimeout(function() { _this.click(); }, currentTime);});

  • Πατήστε Enter για να εκτελέσετε το Script.
  • Επαγγελματική συμβουλή: “timeInterval = 1500” είναι ο χρόνος μεταξύ κάθε κλικ του κουμπιού Διαγραφή. Εάν θέλετε να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να μειώσετε την τιμή στο 500.

    Αυτή είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, αλλά ορισμένοι λιγότερο γνώστες της τεχνολογίας χρήστες μπορεί να τη βρουν λίγο ενοχλητική. Ευτυχώς, υπάρχει μια ακόμα πιο εύκολη λύση.

    Power Delete Suite

    Power Delete Suite είναι ένα ολοκληρωμένο σενάριο που μπορεί να είναι πολύ πιο ικανό από την πρώτη λύση λόγω της ποικιλίας επιλογών του. Μπορείτε να φιλτράρετε τις αναρτήσεις που θέλετε να διαγράψετε με διάφορα κριτήρια, να εξάγετε τα δεδομένα σας ώστε να μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και να κάνετε κάθε είδους πράγματα που δεν σας επιτρέπει το Reddit.

    Όλα αυτά γίνονται δυνατά από 660 γραμμές κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παίξετε μαζί τους; Καθόλου. Η ευγενική ψυχή που δημιούργησε το Power Delete Suite συσκεύασε όλους αυτούς τους κωδικούς σε ένα κουμπί στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε το κουμπί στη γραμμή εργαλείων σελιδοδεικτών και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit. Μετά από αυτό, απλώς πατήστε το κουμπί που εμφανίζεται και θα λάβετε πολλές επιλογές που θα σας επιτρέψουν να διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις που δεν χρειάζεστε πλέον.

      Πώς να κάνετε μια καμπύλη γραμμικής βαθμονόμησης στο Excel

    Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Power Delete Suite είναι το απόρρητο. Δεν κάνει καμία παρακολούθηση, καταγραφή ή επικοινωνία με προσωπικούς διακομιστές. Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει ανώνυμα, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να διατηρούνται ασφαλή.

    Διαγραφή όλων των σχολίων

    Εφόσον είστε εδώ, θα σας οδηγήσουμε στην απλούστερη μέθοδο για να διαγράψετε και όλα τα σχόλιά σας στο Reddit! Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome με την επέκταση Nuke Reddit για να το κάνετε αυτό. Αλλά χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να σκουπίσετε τα πάντα.

    Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε την κλασική έκδοση του Reddit για αυτό. Εάν η νεότερη έκδοση δεν συνεργάζεται, μεταβείτε στο Classic Reddit κάνοντας κλικ στο όνομα χρήστη σας στην κορυφή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Επισκεφτείτε το Old Reddit”.

    Τώρα, ας εγκαταστήσουμε την επέκταση Nuke Reddit στον Chrome και ας ξεκινήσουμε τη δουλειά!

  • Συνδεθείτε στο Reddit και κάντε κλικ στο Επέκταση Nuke.
  • Επιλέξτε την επιλογή “Αντικατάσταση και διαγραφή όλων των σχολίων μου”.
  • Αφήστε την επέκταση Chrome να κάνει τα μαγικά της.
  • Επιστρέψτε στο Reddit και ελέγξτε για σχόλια. Θα έπρεπε να φύγουν όλοι.
  • Ο Τελικός Λόγος

    Αυτά τα σενάρια είναι οι καλύτερες επιλογές σας για να διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις σας στο Reddit. Εάν δεν θέλετε να είστε πλέον μέλος της κοινότητας, πρέπει να το κάνετε για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη του προφίλ σας.

    Και αν θέλετε απλώς να αφαιρέσετε μερικές από τις αναρτήσεις, το Power Delete Suite είναι εκεί για εσάς. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να καθαρίσετε το προφίλ σας στο Reddit σχολαστικά και να καθαρίσετε όλες τις ανεπιθύμητες αναρτήσεις.

    Δοκιμάστε αυτά τα σενάρια και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας στην ενότητα σχολίων. Επίσης, εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με το Reddit, προχωρήστε και μοιραστείτε αυτές επίσης.