Πώς να προσθέσετε πολλές γραμμές σε ένα κελί στα Φύλλα Google

Τα Φύλλα Google είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να παρακολουθείτε οτιδήποτε κάνετε. Από την ολοκλήρωση των καθημερινών εργασιών μέχρι τη διατήρηση αρχείων των μηνιαίων εξόδων σας, τα Φύλλα Google είναι η μοναδική σας στάση. Αλλά συχνά θα χρειαστεί να στοιβάζετε κείμενο σε ένα κελί στα Φύλλα Google, κάτι που μπορεί να είναι μια εργασία για πολλά άτομα. Μην ανησυχείτε γιατί, σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς λειτουργούν τα φύλλα Google πολλές γραμμές σε ένα κελί.

Πώς να προσθέσετε πολλές γραμμές σε ένα κελί στα Φύλλα Google

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να εξερευνήσετε την προσθήκη Φύλλα Google προσθέστε πολλές γραμμές κειμένου σε ένα κελί.

Γραμμή διακοπής υπολογιστικού φύλλου Google

Τα κελιά στα Φύλλα Google μπορούν να περιέχουν πολλούς χαρακτήρες. Αλλά καθώς οι πληροφορίες αυξάνονται, είτε οι χαρακτήρες εμφανίζονται στο διπλανό κελί είτε κρύβονται από την οπτική μας. Μπορεί να πιστεύετε ότι η αύξηση του πλάτους μιας στήλης μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εφικτό για άτομα με μεγάλο σύνολο δεδομένων.

Αυτό είναι όταν η διακοπή γραμμής έρχεται να σας σώσει. Εμφανίζει περιεχόμενο με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο χωρίς να παρεμποδίζει το αρχικό μέγεθος του κελιού.

  Δεν απαιτείται καλώδιο: Πώς να κάνετε streaming τον αγώνα All-Star του NBA

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα συντόμευσης πληκτρολογίου

Μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε μια αλλαγή γραμμής σε ένα κελί στα Φύλλα Google μέσω των πλήκτρων συντόμευσης όπως φαίνεται παρακάτω.

1. Ανοίξτε τα Φύλλα Google στον φορητό υπολογιστή σας με Windows.

2. Κάντε διπλό κλικ στο κελί στο οποίο θέλετε να προσθέσετε μια γραμμή.

3. Πατήστε τα πλήκτρα Alt + Enter ταυτόχρονα για να προσθέσετε μια αλλαγή γραμμής.

Μέθοδος 2: Αντικαταστήστε τον χαρακτήρα με το Line Break

Η χρήση της συντόμευσης πληκτρολογίου είναι εφικτή εφόσον εισάγετε μη αυτόματα τα δεδομένα. Ωστόσο, με μεγάλα σύνολα δεδομένων, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια χρησιμοποιώντας έναν απλό τύπο. Έτσι, σε περίπτωση που τα δεδομένα σας περιέχουν κόμματα για να διαχωρίσετε ένα πράγμα από το άλλο, μπορείτε απλά να αντικαταστήσετε το κόμμα με μια αλλαγή γραμμής. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προσθέσετε τα Φύλλα Google πολλές γραμμές σε ένα κελί.

Σημείωση: Πριν χρησιμοποιήσετε τον τύπο, βεβαιωθείτε ότι το κείμενο αναδίπλωσης για κελιά είναι ενεργοποιημένο. Για αυτό, ρίξτε μια διεξοδική ματιά στον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να τυλίξετε γρήγορα κείμενο στα Φύλλα Google;

1. Μεταβείτε στα Φύλλα Google

2. Εισαγάγετε τα δεδομένα και διαχωρίστε τις τιμές χρησιμοποιώντας κόμμα σε ένα κελί της επιλογής σας

3. Κάντε κλικ σε ένα κενό κελί και πληκτρολογήστε τον παρακάτω τύπο. Θυμηθείτε ότι αυτό το κελί θα περιέχει τις νέες τιμές.

=SUBSTITUTE(A2,", ",CHAR(10))

Σημείωση: Μην προσπαθήσετε να δημιουργήσετε την έξοδο στο ίδιο κελί όπου υπάρχουν τα δεδομένα σας, καθώς θα εμφανιστεί σφάλμα. Το A2 αντιπροσωπεύει τον αριθμό κελιού όπου υπάρχουν τα δεδομένα σας και το κόμμα αντιπροσωπεύει την τιμή που θέλετε να αντικαταστήσετε με μια αλλαγή γραμμής. Ομοίως, ο CHAR(10) είναι ο κωδικός ASCII για μια αλλαγή γραμμής.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο HBO Max

Πώς μπορώ να χωρίσω ένα κελί σε 3 σειρές στα Φύλλα Google;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορείτε να χωρίσετε δύο διαφορετικούς τύπους πληροφοριών μέσα σε ένα κελί σε διαφορετικές σειρές; Αν ναι, δεν είστε μόνοι καθώς αυτή η σκέψη ενοχλεί συχνά τους αρχάριους.

1. Ανοίξτε τα Φύλλα Google και κάντε κλικ στο κελί που θέλετε να χωρίσετε

2. Κάντε κλικ στο Δεδομένα ακολουθούμενο από Διαίρεση κειμένου σε στήλες

3. Μόλις εμφανιστεί το Separator, επιλέξτε Detect αυτόματα

Πώς μπορώ να κάνω τα πάντα να χωράνε σε ένα κελί στα Φύλλα Google;

Μέχρι στιγμής μπορεί να έχετε καταλάβει πώς λειτουργεί η γραμμή αλλαγής υπολογιστικού φύλλου Google, οπότε ας προχωρήσουμε στο επόμενο μέρος. Δεν είναι απογοητευτικό όταν προσπαθείτε να προσαρμόσετε μια μεγάλη βάση δεδομένων σε ένα κελί και φαίνεται ανόητο. Λοιπόν, μπορείτε να μάθετε πώς να ταιριάζετε τα πάντα και να τα κάνετε να φαίνονται οργανωμένα με ένα απλό κόλπο. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να στοιβάξετε κείμενο σε ένα κελί στα Φύλλα Google.

1. Επιλέξτε όλα τα κελιά με τα πλήκτρα Ctrl + A μαζί.

2. Κάντε κλικ στο Format και στη συνέχεια στο Wrapping.

3. Τώρα, επιλέξτε Wrap από το μενού και voila!

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να στοιβάζετε κείμενο σε ένα κελί στα Φύλλα Google.

  8 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης VoIP για αντιμετώπιση προβλημάτων απόδοσης

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα διάλειμμα σε ένα Φύλλο Google;

Απ. Ναι, μπορείτε να εισαγάγετε μια αλλαγή σε ένα Φύλλο Google χρησιμοποιώντας τις προαναφερθείσες μεθόδους.

Ε2. Πώς τοποθετείτε μεγάλο κείμενο σε ένα μόνο κελί με πολλές γραμμές στα Φύλλα Google;

Απ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να προσθέσετε πολλές γραμμές σε ένα μόνο κελί στα Φύλλα Google χρησιμοποιώντας το συνδυασμό πλήκτρων Alt + Enter. Μια άλλη εναλλακτική λύση για την προσθήκη πολλών γραμμών στα Φύλλα Google είναι να πατήσετε τα πλήκτρα Ctrl + Enter.

Ε3. Πώς μπορώ να βάλω πολλές γραμμές σε ένα κελί στα Φύλλα Google;

Απ. Μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα πολλές γραμμές σε ένα μόνο Φύλλα Google μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κελί στο οποίο θέλετε να προσθέσετε πολλές γραμμές και να τοποθετήσετε τον κέρσορα στο σημείο που θέλετε να εισαγάγετε την αλλαγή γραμμής. Στη συνέχεια, πατήστε τα πλήκτρα Alt + Enter και δείτε τη μαγεία.

Ε4. Πώς εισάγετε μια αλλαγή γραμμής;

Απ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να προσθέσετε μια αλλαγή γραμμής στα Φύλλα Google με πλήκτρα Alt + Enter ταυτόχρονα.

Q5. Πώς στοιβάζετε λέξεις σε ένα κελί στα Φύλλα Google;

Απ. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κελί > Μορφή > Αναδίπλωση > Αναδίπλωση.

***

Με τα χρόνια, τα Φύλλα Google έχουν γίνει απαραίτητα για εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς. Βοηθά τους ανθρώπους να παραμένουν ένα βήμα μπροστά στο παιχνίδι με σωστή διαχείριση. Αλλά το να ασχολείσαι με διαφορετικούς τύπους πληροφοριών και να το κάνεις να φαίνεται οργανωμένο μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Ευτυχώς, οι προαναφερθείσες μέθοδοι κάνουν τα Φύλλα Google πολλές γραμμές σε ένα κελί ένα κομμάτι κέικ. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.