Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο HBO Max

Το HBO Max είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία ροής που μπορεί να αντιμετωπίσει το Netflix και το Disney+. Περιλαμβάνει περιεχόμενο από το HBO Go και το HBO Now, τις τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες της WarnerMedia και της Warner Bros, καθώς και πρωτότυπα του HBO Max, όλα με 15 $ το μήνα (μετά από μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών). Εάν η υπηρεσία ροής δεν είναι για εσάς, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο HBO Max.

Καταργήστε την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας iPhone, iPad ή Android

Δεν έχει σημασία αν παρακολουθείτε το HBO Max στο δικό σας iPhone, iPad, ή Android ακουστικό, μπορείτε να ακυρώσετε τη μηνιαία συνδρομή σας από οποιαδήποτε φορητή συσκευή σας.

  6 Συμβουλές για να κάνετε το ρολόι Samsung περισσότερο Google-y

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή HBO Max στη συσκευή σας, βεβαιώνοντας ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας και επιλέγοντας το προφίλ σας. Βεβαιωθείτε ότι το προφίλ έχει οριστεί ως ενήλικας με πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία χρέωσης του λογαριασμού. Από εκεί, πατήστε στην καρτέλα Προφίλ που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή HBO Max στο iPad σας, η καρτέλα Προφίλ βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο Gear για να ανοίξετε το μενού Ρυθμίσεις του HBO Max.

Πατήστε στην επιλογή “Πληροφορίες χρέωσης” που βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας.

Επίλεξε το

Τώρα, επιλέξτε το κουμπί “Διαχείριση συνδρομής” που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πατήστε το

Τέλος, πατήστε στο σύνδεσμο «Ακύρωση συνδρομής».

Επίλεξε το

Θα χρειαστεί να επιλέξετε το κουμπί «Ναι, Ακύρωση συνδρομής» για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας.

  Τι είναι το Torrenting; Τι πρέπει να γνωρίζετε εάν χρησιμοποιείτε Torrents

Πατήστε το

Η συνδρομή σας στο HBO Max έχει πλέον ακυρωθεί. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας ροής μέχρι το τέλος της περιόδου χρέωσής σας (συμπεριλαμβανομένου του τέλους της δωρεάν δοκιμής σας).

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα εάν αλλάξετε γνώμη και επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας πριν από τη λήξη της συνδρομής.

Κάντε κλικ στο

Καταργήστε την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας

Εάν προτιμάτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο HBO Max από τον υπολογιστή σας, μπορείτε, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή της επιλογής σας.

Ξεκινήστε με μια επίσκεψη Ο ιστότοπος του HBO Max, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτό το προφίλ έχει πρόσβαση στα στοιχεία χρέωσης του λογαριασμού.

  Πώς να διορθώσετε τη συντριβή της ενημέρωσης του Apex Legends 1.84

Στη συνέχεια, επιλέξτε το avatar και το όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Από το μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην καρτέλα «Στοιχεία χρέωσης» και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί «Διαχείριση συνδρομής».

Επιλέξτε το

Επιλέξτε την επιλογή “Ακύρωση συνδρομής” που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης “Ο λογαριασμός μου”.

Επίλεξε το

Τέλος, επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ναι, Ακύρωση Συνδρομής».

Κάντε κλικ στο

Η συνδρομή σας στο HBO Max έχει πλέον ακυρωθεί. Θα μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες της WarnerMedia μέχρι το τέλος της περιόδου χρέωσής σας ή τη δωρεάν δοκιμή.

Ο λογαριασμός σας μπορεί επίσης να επανενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή πριν από τη λήξη της συνδρομής.

Κάντε κλικ στο