Δεν απαιτείται καλώδιο: Πώς να κάνετε streaming τον αγώνα All-Star του NBA

Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της σεζόν του μπάσκετ, ο αγώνας NBA All-Star θα μεταδοθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 8 μ.μ. ET/5 μ.μ. PT. Φέτος, 24 παίκτες θα χωριστούν μεταξύ των Team LeBron και Team Giannas ζωντανά στο τοπικό σας κανάλι TNT.

Δεν θέλετε να χάσετε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν! Εάν μεταδίδετε ζωντανά όλες τις εκπομπές και τις εκδηλώσεις σας, αυτές είναι οι καλύτερες υπηρεσίες που θα έχουν όλη τη δράση την ημέρα του αγώνα.

Πίνακας περιεχομένων

Πάσο NBA League

Δεν είναι έκπληξη Πάσο NBA League είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μεταδώσετε το παιχνίδι απευθείας στην τηλεόρασή σας. Με 30 $ το χρόνο, έχετε πρόσβαση σε κάθε ζωντανό παιχνίδι NBA για ολόκληρη τη σεζόν. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τον πάροχο τηλεόρασής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο League Pass, εάν το έχετε ήδη πληρώσει μέσω της καλωδιακής ή δορυφορικής συνδρομής σας.

  Γιατί ορισμένα πληκτρολόγια έχουν πολλά σύμβολα σε ορισμένα πλήκτρα;

Hulu Live

Hulu Live TV είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταδώσετε όλα τα αθλητικά πράγματα. Με 55 $ το μήνα, παίρνετε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο και πολλά άλλα από μία μόνο εφαρμογή. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, ώστε να μπορείτε να δείτε τι έχει να προσφέρει η εταιρεία προτού δεσμευτείτε.

fuboTV

fuboTV είναι γνωστή για τα ζωντανά αθλήματα και την τηλεόραση, γι’ αυτό και μπήκε στη λίστα μας. Με 60 $ το μήνα, μπορείτε να κάνετε ροή 100+ καναλιών (ανάλογα με την περιοχή σας). Όπως και το Hulu, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για να δοκιμάσετε τα νερά πριν βουτήξετε.

  Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα σας από την Apple

Σφενδόνη

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα και να παρακολουθείτε τα αθλήματά σας, Σφενδόνη είναι ο τρόπος που πρέπει να πάτε. Με μόλις 5 $ το μήνα μπορείτε να αποκτήσετε το Sling Orange, το οποίο μεταδίδει ροή Fox Sports 1, NFL και NBC Sports. Αυτή η τιμή είναι προωθητική, ωστόσο—μετά τις 11 Φεβρουαρίου 2020, θα επιστρέψει στα 20 $ το μήνα. Ωστόσο, αυτό είναι πολύ καλό, ειδικά αν παρακολουθείτε κυρίως αθλήματα.

YouTube TV

YouTube TV έχει έναν τόνο ζωντανών καναλιών (70 δίκτυα). Για 50 $ το μήνα, λαμβάνετε ESPN, Fox Sports και NBC Sports, ώστε να μπορείτε να μεταδίδετε σχεδόν κάθε αθλητικό γεγονός και τηλεοπτική εκπομπή. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή πέντε ημερών, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θέλετε την υπηρεσία προτού εξοφλήσετε χρήματα.

  Πώς το Mac θα αλλάξει από την Intel στα δικά του τσιπ ARM ​​της Apple

Με όλες τις υπηρεσίες ροής που είναι διαθέσιμες τώρα, δεν θα χρειαστεί να χάσετε ούτε ένα τέταρτο του αγώνα All-Star του NBA. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας παίκτες να διαγωνίζονται χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε έναν γελοία υψηλό λογαριασμό για το καλώδιο, απευθείας από την άνεση του καναπέ σας.