Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα Emoji στην εφαρμογή Messages στο iOS 10 [Giveaway]

Η εφαρμογή Messages στο iOS 10 είναι ανοιχτή για προγραμματιστές. Μια σημαντική εφαρμογή που εκμεταλλεύεται αυτό είναι το Evernote, το οποίο σας επιτρέπει πλέον να αναζητάτε και να στέλνετε σημειώσεις μέσα από την εφαρμογή Messages. Υπάρχουν φυσικά πολλές διασκεδαστικές εφαρμογές που το εκμεταλλεύονται και τα Emoji Stickers είναι ένα από τα καλύτερα. Είναι μια εφαρμογή iOS που κοστίζει 1,99 $ και σας επιτρέπει να στέλνετε αυτοκόλλητα emoji. Μπορείτε να τα στείλετε ως αυτοκόλλητα ή να τα προσθέσετε σε μια εικόνα που έχετε στείλει σε μια συνομιλία. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε δύο emoji σε ένα. Ο προγραμματιστής του Emoji Stickers μοιράστηκε γενναιόδωρα τρεις κωδικούς προσφοράς για τους αναγνώστες μας. Δείτε τις λεπτομέρειες του δώρου στο τέλος αυτής της κριτικής.

  Πώς να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στο iOS, μεταξύ συσκευών

Εγκαταστήστε τα αυτοκόλλητα Emoji και ανοίξτε μια συνομιλία iMessages. Πατήστε το κουμπί App Store για να ανοίξετε τον πίνακα εφαρμογών. Πατήστε το κουμπί συν στον πίνακα αυτοκόλλητα Emoji και θα λάβετε έναν καμβά για το emoji σας. Πατήστε το κουμπί emoji κάτω από αυτόν τον καμβά.

Αυτό θα εμφανίσει τη λίστα με όλα τα διαθέσιμα emoji. Πατήστε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και θα προστεθεί στον καμβά. Εάν θέλετε, μπορείτε να πατήσετε ξανά το κουμπί emoji και να προσθέσετε ένα δεύτερο και ένα τρίτο emoji στον καμβά σας. Μπορείτε να τσιμπήσετε για να αλλάξετε το μέγεθος του τελικού emoji. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε, πατήστε το κουμπί επιλογής.

  Πώς να αφαιρέσετε άτομα από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iOS 12

Το emoji θα προστεθεί στον πίνακα Emoji Stickers. Πατήστε το emoji μία φορά και θα προστεθεί στο πεδίο εισαγωγής κειμένου και μπορείτε να το στείλετε. Μπορείτε επίσης να το σύρετε και να το αποθέσετε σε μια εικόνα, αν θέλετε.

Η τέχνη των emoji είναι φανταστική και τα Αυτοκόλλητα Emoji σας προσφέρουν ωραία μεγάλα HD emoji αντί για τα μικρά του συστήματος. Μπορείτε να διατηρήσετε τη δική σας βιβλιοθήκη με τα emoji που θέλετε να χρησιμοποιείτε και να μην χρειάζεται να σας ενοχλεί να κάνετε κύλιση σε ολόκληρη τη λίστα κάθε φορά που θέλετε να στείλετε ένα emoji. Πρέπει να εκτελείτε iOS 10 ή νεότερη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

  Ρυθμίστε την προσαρμοσμένη ένταση ήχου και τον χρόνο αναβολής για μεμονωμένα ξυπνητήρια στο iOS [Jailbreak]

Giveaway: Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, ο προγραμματιστής του Emoji Stickers μοιράστηκε γενναιόδωρα τρεις κωδικούς προσφοράς για αυτήν την εφαρμογή. Για να κερδίσετε έναν κωδικό, κάντε tweet αυτήν την ανάρτηση, φροντίζοντας να αναφέρετε τη λαβή του Twitter @AddTips και να χρησιμοποιήσετε το hashtag #Giveaway. Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία. Το giveaway κλείνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:00 μ.μ. GMT.

Το giveaway έκλεισε. Οι νικητές θα ενημερωθούν στο Twitter από τον επίσημο λογαριασμό wdzwdz @AddTips

Εγκαταστήστε αυτοκόλλητα Emoji από το App Store