Ρυθμίστε την προσαρμοσμένη ένταση ήχου και τον χρόνο αναβολής για μεμονωμένα ξυπνητήρια στο iOS [Jailbreak]

Συναγερμοί, πού θα ήμασταν χωρίς αυτούς; Πιθανώς να κοιμούνται αργά μέχρι το μεσημέρι και να μην μπορούν να εμφανιστούν στην ώρα τους στη δουλειά, κάτι που τους κάνει το απαραίτητο κακό στη ζωή μας. Η εφαρμογή stock ρολόι στο iOS είναι ρολόι, ξυπνητήρι, χρονόμετρο, όλα σε ένα. Όπου πληροί τόσες πολλές απαιτήσεις, δεν αφήνει χώρο για πολλές προσαρμογές. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το Android, αλλά η προσαρμογή του δεν αποτελεί ποτέ μεγάλο πρόβλημα. Τούτου λεχθέντος, οι χρήστες iOS μπορούν πάντα να κάνουν Jailbreak και, αν το έχετε, δοκιμάστε το Safe Alarm PRO. Είναι ένα tweak της Cydia που διατίθεται στο αποθετήριο του BigBoss για 0,99 $, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο απενεργοποίησης των ξυπνητηριών (συμπεριφορά swipe και power button) και επίσης να προσαρμόσετε την ένταση και τη διάρκεια αναβολής για κάθε μεμονωμένο ξυπνητήρι.

  Βρείτε ταινίες ψάχνοντας για δύο ηθοποιούς σε αυτές [iOS]

Εγκαταστήστε το Safe Alarm PRO και μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις για το Safe Alarm PRO χωρίζονται μεταξύ της εφαρμογής Ρυθμίσεις και της εφαρμογής Ρολόι. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, η προτίμηση Safe Alarm PRO σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά του κουμπιού λειτουργίας και την ενέργεια ολίσθησης. Ωστόσο, η επιλογή πρόσβασης στους συναγερμούς από το Κέντρο Ελέγχου δεν λειτούργησε.

Εάν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε καμία από αυτές τις επιλογές, μπορείτε να παραλείψετε να επισκεφτείτε εντελώς την προτίμηση και απλώς να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρολόι. Προσθέστε το ξυπνητήρι που θέλετε να προσαρμόσετε ή πατήστε ένα από τα υπάρχοντα. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ενεργοποιήστε το Safe Alarm PRO για αυτόν τον συναγερμό.

  Πώς να ρυθμίσετε την εστίαση και να προσαρμόσετε την έκθεση στην εφαρμογή κάμερας iOS 8

Αφού ενεργοποιήσετε το Safe Alarm PRO για ένα ξυπνητήρι, μετακινηθείτε πιο κάτω στην οθόνη επεξεργασίας συναγερμού και μπορείτε να αλλάξετε τη διάρκεια αναβολής. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποια μονάδα χρόνου, π.χ. δευτερόλεπτα, λεπτά ή ώρες, θα πρέπει να μετριέται ο χρόνος αναβολής και αυτό μου αρέσει πολύ γιατί μου επιτρέπει να ορίσω ένα δεκαπέντε ή τριάντα λεπτά αναβολής ξυπνητηριού, αναιρώντας την ανάγκη προσθήκης πολλαπλών ειδοποιήσεων. Μπορώ να σηκώνομαι στην ώρα μου κάθε μέρα.

Κάτω από τις ρυθμίσεις αναβολής υπάρχουν οι επιλογές έντασης ήχου. μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο έντασης για ένα ξυπνητήρι και μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη δόνηση για το ξυπνητήρι όταν το τηλέφωνό σας έχει ρυθμιστεί να κουδουνίζει ή όταν έχει ρυθμιστεί να δονείται. Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή εάν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας.

  Πώς να αφήσετε μια επαφή να παρακάμψει τη λειτουργία "Μην ενοχλείτε" του iOS

Τέλος, υπάρχει η επιλογή αυτόματης απόρριψης που σας επιτρέπει να ορίσετε πόσο σύντομα θα σβήσει αυτόματα ο συναγερμός εάν δεν απαντήσετε. Αυτή η ρύθμιση υποστηρίζει τον χρόνο σε δευτερόλεπτα και λεπτά. Το Safe Alarm PRO είναι αρκετά ολοκληρωμένο και για 0,99 $, αξίζει τον κόπο.