Πώς να προγραμματίσετε μηνύματα στο Slack

Το Slack είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που στοχεύουν χώρους εργασίας. Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν ως τη διασκεδαστική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων όπου μπορείτε να στείλετε GIF, αλλά είναι πραγματικά εξαιρετική στην εύρεση και ανάκτηση συνδέσμων και εικόνων που έχουν κοινοποιηθεί σε διάφορα κανάλια. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο με τη σωστή εφαρμογή Slack. Εάν χρειάζεται να προγραμματίσετε μηνύματα στο Slack, μπορείτε να το κάνετε με μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται Timy.

Προγραμματίστε μηνύματα στο Slack

Ο Timy μπορεί να προγραμματίσει μηνύματα έως και είκοσι τέσσερις ώρες νωρίτερα, αλλά όχι περισσότερο. Προφανώς, περιορίζεται από το πόσο μπροστά μπορεί να προγραμματιστεί ένα μήνυμα. Επιπλέον, η εφαρμογή θα προγραμματίσει και θα στείλει ένα μήνυμα που συντάσσετε όταν την προγραμματίζετε. Δεν λειτουργεί ως υπηρεσία υπενθύμισης για την αποστολή ενός συγκεκριμένου μηνύματος.

  Πώς να στείλετε σημειώσεις στον εαυτό σας στο Slack

Προσθέστε τον Timy στον χώρο εργασίας σας στο Slack. Είναι δωρεάν, γι’ αυτό μη διστάσετε να το πάρετε για μια δοκιμαστική λειτουργία ακόμα κι αν είστε δύσπιστοι σχετικά με την κάλυψη των αναγκών σας.

Αφού προσθέσετε το Timy στον χώρο εργασίας σας, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργεί. Όπως οι περισσότερες εφαρμογές Slack, λειτουργεί μέσω απλών εντολών. Μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή μηνυμάτων σε μια συγκεκριμένη ώρα ή μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ., μετά από δύο ώρες.

Σύνταξη

/send [your message] at Time

ή

/send [your message] in time period

Παράδειγμα

/send this is a test message at 12:15am
/send this is a test message in 1h

Εισαγάγετε την εντολή προγραμματισμού μηνύματος και το μήνυμα στο κανάλι στο οποίο θέλετε να το στείλετε. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα μεσημεριανό κανάλι στο οποίο θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα λίγα λεπτά πριν ή μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Timy σε αυτό το κανάλι.

  Πώς να προσαρμόσετε το Notch στο iPhone X

Ακύρωση προγραμματισμένου μηνύματος

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη σχετικά με την αποστολή ενός μηνύματος αφού το έχετε προγραμματίσει. Για να δείτε όλα τα μηνύματα που είναι προγραμματισμένα αυτήν τη στιγμή, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή.

/list all

Αυτό θα αναφέρει μόνο μηνύματα που δεν έχουν παραδοθεί ακόμη. Εάν ένα μήνυμα δεν έχει ήδη παραδοθεί, θα μπορείτε να το ακυρώσετε. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτήν την εντολή σε οποιοδήποτε κανάλι και θα μπορείτε να δείτε όλα τα προγραμματισμένα μηνύματά σας και να τα ακυρώσετε. Η λίστα δεν θα σας πει σε ποιον προορίζεται να σταλεί ένα προγραμματισμένο μήνυμα.

  Πώς να προσθέσετε έναν ιστότοπο στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad σας

Μπορείτε να συμπεριλάβετε emoji στα μηνύματά σας και αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εντολές στο μήνυμά σας, για παράδειγμα, εάν έχετε μια εφαρμογή Slack που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε GIF, δεν θα λειτουργήσει. Το Timy λειτουργεί μόνο για μηνύματα κειμένου. Θα μπορείτε να στέλνετε συνδέσμους, αλλά δεν θα μπορείτε να στέλνετε εικόνες ή αρχεία.