Πώς να πουλήσετε το φορητό υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας για κορυφαίο δολάριο

Έτσι, αποφασίσατε να μετατρέψετε αυτά τα παλιά ηλεκτρονικά σε μετρητά. Αλλά αν προσπαθείτε να μετατρέψετε ένα τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή που έχει αποσυρθεί σε πολλά χρήματα, θα πρέπει να βάλετε λίγο γράσο στους αγκώνες.

Αν θέλετε χρήματα, πουλήστε τα μόνοι σας

Αν θέλετε να αποκτήσετε κορυφαίο δολάριο για ένα παλιό τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή, τότε πρέπει να το πουλήσετε μόνοι σας. Αυτό σημαίνει ότι θα καταβάλετε κάποια επιπλέον προσπάθεια. Ναι, υπάρχουν ιστότοποι όπως το Gazelle που μπορούν να κάνουν τη δουλειά για εσάς, αλλά παίρνουν ένα μεγάλο κομμάτι των κερδών σας στη διαδικασία.

Υπάρχουν πολλά μέρη για να μεταπωλήσετε την παλιά σας συσκευή, αλλά όλα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Καταχωρίζετε το προϊόν σας με φωτογραφία, περιγραφή και τιμή. Ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους σας επιτρέπουν να κάνετε μια καταχώριση σε εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς εστιάζονται σε τοπικές καταχωρίσεις. Γενικά, οι ιστότοποι που προσφέρουν τοπικές καταχωρίσεις είναι εξαιρετικά εύκολοι στη χρήση και την εκπλήρωση, αλλά δεν είναι πάντα καλοί για τη μεγιστοποίηση των κερδών.

  10 εύκολες ιδέες για σπίτια Minecraft

eBay – Πανελλαδικά ή παγκόσμια. Εύχρηστος.
Ανταλλαγή – Όπως το eBay, αλλά πιο εύκολο στη χρήση.
Αμαζόνα – Πανελλαδικά. Το καλύτερο για σαν καινούργια προϊόντα.
Craigslist – Τοπικό
Αφήστε να πάει – Τοπικό
Facebook Marketplace – Τοπικό
Προσφορά -Τοπικός

Αλλά δεν μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε μια λίστα με χαμηλή προσπάθεια για ένα προϊόν και να περιμένετε να κερδίσετε πολλά χρήματα. Πρέπει να διατηρήσετε την καταχώρισή σας όσο το δυνατόν πιο καθαρή, λεπτομερή και επαγγελματική. Με αυτόν τον τρόπο, οι πιθανοί αγοραστές θα ξοδέψουν χρήματα για το παλιό σας τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή χωρίς δισταγμό ή άγχος.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ιδιωτικές διευθύνσεις MAC Wi-Fi σε iPhone και iPad

Σκεφτείτε το ως εξής: Εσείς είστε ο πωλητής, επομένως είναι δουλειά σας να πουλήσετε τη συσκευή σας. Η δουλειά του αγοραστή είναι να αγοράζει και θα πρέπει να εκπληρώσει αυτόν τον ρόλο σαν να είναι δεύτερη φύση. Εάν ένας αγοραστής έχει οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή επιφυλάξεις σχετικά με την καταχώρισή σας, τότε δεν έχετε κάνει καλή δουλειά πουλώντας του το προϊόν σας.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες, η περιγραφή και η τιμή του προϊόντος σας μπορούν να προσελκύσουν και να ενημερώσουν τους πιθανούς αγοραστές. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα.

Μορφοποιήστε τα δεδομένα σας και ελέγξτε αν κάτι έχει σπάσει

Μην πουλάτε τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή που είναι γεμάτο προσωπικές φωτογραφίες και στοιχεία σύνδεσης Google. Αυτή είναι μια χαζή ιδέα. Αφιερώστε ένα λεπτό για να διαμορφώσετε το τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή ή το tablet σας πριν το πουλήσετε. Αυτό είναι ένα εύκολο βήμα και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε εάν η συσκευή εξακολουθεί να λειτουργεί.

  Πώς να σταματήσετε την αυτόματη εναλλαγή των AirPods μεταξύ iPhone και iPad

Μπορείτε ακόμα να πουλήσετε μια σπασμένη συσκευή για ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό, αλλά μια λειτουργική συσκευή θα σας αποφέρει πάντα περισσότερα μετρητά. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην οθόνη, ότι η μπαταρία εξακολουθεί να φορτίζεται και ότι όλα τα κουμπιά λειτουργούν. Μπορείτε να πάτε σε ένα συνεργείο για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα—ή όχι. Μερικοί άνθρωποι θα αγοράσουν σπασμένα ηλεκτρονικά.

Η διαμόρφωση μιας σπασμένης συσκευής μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό βήμα. Εάν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι σπασμένη, σκεφτείτε να την επισκευάσετε και στη συνέχεια να μορφοποιήσετε τη συσκευή. Η επισκευή θα αυξήσει την αξία του τηλεφώνου σας και θα μπορείτε να σκουπίσετε τα δεδομένα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό όπως Κλειδαροκαθαριστήρας για να διαμορφώσετε το χαλασμένο τηλέφωνό σας από υπολογιστή.

Κάντε το προϊόν σας να φαίνεται όσο πιο νέο γίνεται

Οχι