Πώς να δημιουργήσετε τον δικό σας χάρτη παρακολούθησης Pokémon σε πραγματικό χρόνο

Ενημέρωση: Οι προγραμματιστές διέκοψαν αυτήν την εφαρμογή ως απάντηση σε μια παύση και παραίτηση από τη Niantic. Ρίξτε μια ματιά στην τεχνική παρακολούθησης του κοντινού μπαρ.

Το Pokémon Go γεννά περισσότερα από απλά Pokémon γύρω σας, έχει ως αποτέλεσμα μια πληθώρα διαφορετικών εφαρμογών, εργαλείων και προϊόντων που αναπτύσσονται για να καλύψουν τις τεχνικές και νοσταλγικές ανάγκες των παικτών. Όσον αφορά τα εργαλεία και τις εφαρμογές που αναπτύσσονται για την υποστήριξη των παικτών Pokémon Go, οι πιο δημοφιλείς είναι χάρτες που σας επιτρέπουν να εντοπίσετε τα σημεία αναπαραγωγής Pokémon κοντά σε πραγματικό χρόνο. Αυτοί οι χάρτες είναι υπέροχοι αλλά πολύ ασταθείς για πολλούς λόγους. Συχνά, οι παίκτες απλά δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν επειδή ακρωτηριάζονται από το φορτίο που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση. Ο μόνος τρόπος να αποφύγετε αυτό είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας χάρτη που δείχνει τα κοντινά Pokémon καθώς γεννιούνται. Να πώς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αξιολόγησης στο Pokèmon Go

Πριν βουτήξουμε σε αυτό, υπάρχουν δύο πράγματα που μπορεί να αναρωτιέστε.

Είναι αυτό απάτη; Όχι. Αυτό θα σας δείξει πού γεννιούνται τα Pokémon κοντά, αλλά αυτό είναι το μόνο που κάνει. Δεν πρόκειται να σε βοηθήσει να τα πιάσεις. Πρέπει ακόμα να σηκωθείτε και να περπατήσετε φυσικά στην τοποθεσία για να πιάσετε ένα Pokémon.

Αυτό θα σας απαγορεύσει; Ναι θα γινει. Χρησιμοποιήστε το με δική σας ευθύνη ή καλύτερα, χρησιμοποιήστε διαφορετικό λογαριασμό Google για αυτό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό από το παιχνίδι επειδή αποτελεί παραβίαση των όρων της εφαρμογής. Όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον χάρτη, έχετε πρόσβαση στους διακομιστές του παιχνιδιού εκτός του παιχνιδιού και αυτό δεν είναι εντάξει με τη Niantic.

Ο, τι χρειάζεσαι

Εγκαταστήστε την Python 2.7.12 από εδώ. Καμία άλλη έκδοση δεν θα κάνει το κόλπο.

Κατεβάστε το Pokémon Go Map από εδώ αλλά πάρτε την έκδοση 1.0. Η έκδοση 2.0 απαιτεί να δημιουργήσετε το δικό σας API Χαρτών Google και μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από όσο είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε για να το ρυθμίσετε. Εδώ ακολουθούμε τη συντομότερη, ευκολότερη και ταχύτερη μέθοδο.

  Πώς να πολεμήσετε Gym Battles στο Pokèmon Go

Πως να

Βήμα 1: Εγκαταστήστε την Python. Εκτελέστε το exe για να το κάνετε και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή εάν σας ζητηθεί. Εγκαταστήστε το για όλους τους χρήστες. Αυτό δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από λίγα λεπτά.

Βήμα 2: Εξαγωγή χάρτη Pokémon Go. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift και κάντε δεξί κλικ μέσα στο φάκελο. Επιλέξτε «Άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ» από το μενού περιβάλλοντος.

Βήμα 3: Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή. Θα εγκαταστήσει το pip και θα χρειαστούν έως και δέκα λεπτά για να ολοκληρωθεί.

C:Python27Scriptspip install -r requirements.txt

Βήμα 4: Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή μόλις εγκατασταθεί το pip.

python example.py -a ptc -u [Username] -p [Password] -l [Your current location] -st 100

Εάν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό εκπαιδευτή Pokémon, αφήστε το ‘ptc’ ανέγγιχτο. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στις αντίστοιχες περιοχές που αναφέρονται παραπάνω. Μεταβείτε στους Χάρτες Google και βρείτε τον εαυτό σας στον χάρτη. Επιλέξτε τις συντεταγμένες lon/lat και αντικαταστήστε [Your current location] με αυτούς. Το ‘-st 100’ υποδεικνύει την ακτίνα σάρωσης όπου το st 100 σημαίνει εκατό βήματα. Μπορείτε να το αυξήσετε σε όποιον αριθμό θέλετε.

  Πώς να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Pokemon Go λειτουργούν χωρίς να συνδεθείτε στο παιχνίδι

Εάν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Google για να συνδεθείτε, αντικαταστήστε το “ptc” με το “Google”. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης Google στα αντίστοιχα πεδία.

Βήμα 5: Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και πληκτρολογήστε localhost:5000 στη διεύθυνση URL για να δείτε τον χάρτη και το Pokémon που αναπαράγεται σε κοντινή απόσταση.

Μην κλείσετε το παράθυρο της γραμμής εντολών μέχρι να είστε έτοιμοι να κλείσετε και τον χάρτη. Θα πρέπει να αναφέρουμε ξανά ότι αυτό έχει πρόσβαση στους διακομιστές Pokémon, επομένως χρησιμοποιήστε το μόνο εάν αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα με την εύρεση Pokémon.