Τι να κάνετε όταν το Pokemon Go κολλήσει στο «Caught!» Οθόνη

Το Pokemon Go διατίθεται σε όλο και περισσότερες χώρες. Το Σαββατοκύριακο, κυκλοφόρησε στον Καναδά και αύριο, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία. Η Niantic προσπαθεί να μεταφέρει την εμπειρία σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά εξακολουθεί να παλεύει με προβλήματα διακομιστή. Αυτό που το κάνει χειρότερο είναι ότι η εταιρεία έχει στοχοποιηθεί σε μια επιτυχημένη επίθεση DDOS με στόχο την κατάργηση των διακομιστών Pokemon Go. Αυτό που προσθέτει όλα αυτά είναι προβλήματα για τους παίκτες. Το παιχνίδι παγώνει στις πιο περίεργες στιγμές επειδή έχει χάσει την επαφή με τον διακομιστή. Εάν συμβεί αυτό όταν πιάνετε Pokemon, η οθόνη κολλάει στην οθόνη “Caught” και οι παίκτες αναρωτιούνται τι να κάνουν για να διατηρήσουν τα Pokemon που έπιασαν. Δείτε πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να χάσετε ένα Pokemon από το πάγωμα της οθόνης.

  Πώς να παραλείψετε το κινούμενο σχέδιο του Egg Hatching στο Pokèmon Go

Εάν πρόκειται να πιάσετε ή επιχειρήσετε να πιάσετε ένα Pokemon και εμφανιστεί η λευκή μπάλα Poke στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας, σημαίνει ότι συγχρονίζεται/επικοινωνεί με τον διακομιστή. Αυτό είναι όταν κινδυνεύετε να χάσετε ένα Pokemon εάν οι διακομιστές είναι ασταθείς.

Προσπαθήστε να περιμένετε μέχρι να εξαφανιστεί η λευκή μπάλα Poke πριν επιχειρήσετε να πιάσετε το Pokemon. Εάν δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε το Pokemon να φύγει, προχωρήστε και προσπαθήστε να το πιάσετε. Εάν/όταν η οθόνη παγώσει στην οθόνη ‘Caught’, αναζητήστε ξανά τη λευκή μπάλα Poke. Είναι πιθανό να περιστρέφεται. Περιμένετε να σταματήσει να περιστρέφεται και δείτε αν αλλάζει η οθόνη για να σας ενημερώσει εάν το Pokemon πιάστηκε ή όχι. Εάν η μπάλα σταματήσει να περιστρέφεται αλλά η οθόνη παραμένει αμετάβλητη, βγείτε και κλείστε την εφαρμογή. Όταν συνδεθείτε ξανά, το Pokemon σας θα βρίσκεται στο απόθεμά σας.

  Πώς να υπολογίσετε ποιο θα είναι το CP ενός Pokémon μετά την Evolution

Εάν η άσπρη περιστρεφόμενη μπάλα Poke δεν εμφανιστεί ποτέ και η οθόνη σας έχει απλώς κολλήσει στην οθόνη “Caught”, περιμένετε τουλάχιστον τριάντα δευτερόλεπτα και κλείστε την εφαρμογή. Συνδεθείτε ξανά και το Pokemon σας θα πρέπει να βρίσκεται στο απόθεμά σας.

Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται ως επί το πλείστον όταν υπάρχουν προβλήματα από την πλευρά του διακομιστή, αλλά μερικές φορές, η εφαρμογή μπορεί επίσης να λειτουργήσει. Εάν η λευκή μπάλα Poke δεν εμφανίζεται σε αυτήν την οθόνη, έχετε περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσετε το Pokemon που έχετε πιάσει. Η αναμονή των τριάντα δευτερολέπτων διασφαλίζει την πρόοδό σας, δηλαδή η λήψη έχει συγχρονιστεί με τον διακομιστή.

  Τι συμβαίνει στο Pokèmon σε ένα γυμναστήριο όταν καταλαμβάνεται

Από την προσωπική μου εμπειρία, έχω χάσει μόνο ένα Pokemon και έχω διατηρήσει άλλα έξι χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο την ημέρα που οι διακομιστές παιχνιδιών είδαν το δεύτερο τεράστιο crash τους.