Πώς να παρακολουθήσετε YouTube, Hulu και Netflix σε Mini View στα Windows 10

Τα Windows 10 εισήγαγαν μια μίνι προβολή στο Creators Update. Προς το παρόν, αυτή η μίνι προβολή λειτουργεί στην εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση και στην εφαρμογή Groove. Η μίνι προβολή σάς επιτρέπει να μεταβείτε σε ένα μικρότερο πρόγραμμα αναπαραγωγής και στις δύο αυτές εφαρμογές. Αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής στη συνέχεια καρφιτσώνεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να ακούσετε ένα τραγούδι. Η μίνι προβολή δεν περιορίζεται μόνο στις εφαρμογές της Microsoft. Οποιοσδήποτε προγραμματιστής μπορεί να προσθέσει υποστήριξη για αυτό αν θέλει. Οι χρήστες αναμφίβολα θα αγαπούσαν τη λειτουργία σε εφαρμογές όπως το Netflix, αλλά δεν έχει προστεθεί. Το Compact View είναι μια δωρεάν εφαρμογή Windows που πληροί αυτήν την απαίτηση. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε YouTube, Hulu και Neflix σε μίνι προβολή.

  (ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ) Κωδικός σφάλματος Spotify 18 στα Windows 10

Συμπαγής όψη είναι βασικά μια εφαρμογή περιτυλίγματος ιστού που υποστηρίζει τη μίνι προβολή. Πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο που θέλετε να παρακολουθήσετε μέσα σε αυτήν την εφαρμογή και να παίξετε ένα βίντεο. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στη μίνι προβολή.

Παρακολουθήστε το Netflix σε Mini View

Ανοίξτε τη συμπαγή προβολή. Από προεπιλογή, σας μεταφέρει στο Netflix. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και επιλέξτε κάτι για παρακολούθηση. Κάντε κλικ στο κουμπί συμπαγούς προβολής στη γραμμή τίτλου για να μεταβείτε στη μίνι προβολή.

Η εφαρμογή θα μεταβεί στη μίνι προβολή. Μπορείτε να ελέγξετε την αναπαραγωγή και να μετακινήσετε το mini player όπως μπορείτε με την εφαρμογή Movies & TV και Groove.

Παρακολουθήστε YouTube και Hulu σε Mini View

Για να παρακολουθήσετε το YouTube και το Hulu ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο σε μίνι προβολή, θα πρέπει να τον προσθέσετε. Η διαδικασία είναι απλή, αλλά το UI δεν είναι πολύ διαισθητικό. Για να επισκεφτείτε έναν διαφορετικό ιστότοπο, κάντε κλικ στη γραμμή URL στο επάνω μέρος. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL για ένα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε ή απλώς επισκεφτείτε το YouTube ή το Hulu. Παίξτε ένα βίντεο σε πλήρη οθόνη και μετά μεταβείτε στη μίνι προβολή.

  Τι είναι μια έξυπνη οθόνη και πρέπει να την αποκτήσετε;

Η συμπαγής προβολή θα μεταβεί στη μίνι προβολή.

Περιορισμοί

Το Compact View είναι μια ωραία εφαρμογή στην ιδέα. Ικανοποιεί μια πραγματική ανάγκη και ο προγραμματιστής έχει προσθέσει μερικές καλά μελετημένες λειτουργίες, όπως ένα σκοτεινό θέμα στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Δυστυχώς, ενώ το βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής λειτουργεί άψογα, έχει τα σφάλματα του. Ο προγραμματιστής έχει προσθέσει υποστήριξη για πολλά κοντέινερ ιστότοπου. Μπορείτε να τα προσθέσετε όλα ξεχωριστά, ώστε να μην χρειάζεται να πληκτρολογείτε τη διεύθυνση URL κάθε φορά που θέλετε να παρακολουθήσετε σε διαφορετικό ιστότοπο. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί. Μπορείτε να προσθέσετε πολλούς ιστότοπους, αλλά δεν μπορείτε να μεταβείτε σε αυτούς. Βασικά έχετε κολλήσει να εισάγετε τη διεύθυνση URL ξανά και ξανά. Ο πίνακας ρυθμίσεων είναι επίσης λίγο προβληματικός στο άνοιγμα/κλείσιμο.

  Πώς να κάνετε ζουμ στο Microsoft Teams

Η Compact View όπως αναφέρθηκε προηγουμένως είναι ένα περιτύλιγμα ιστού. Είναι ένα είδος προγράμματος περιήγησης που μπορεί να μεταβεί στη μίνι προβολή, ώστε να μπορείτε να περιμένετε να δείτε μερικά προβλήματα διεπαφής χρήστη όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, π.χ., τα στοιχεία διεπαφής χρήστη ενδέχεται να επικαλύπτονται μεταξύ τους ή να αποδίδονται εσφαλμένα. Το Mini View είναι μια δυνατότητα Windows 10 Creators Update, επομένως η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows.