Πώς να παρακάμψετε τους περιορισμούς Wi-Fi στο σχολείο (Λύσεις εργασίας για το 2020)

Υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για τα σχολεία να θεσπίσουν ορισμένους περιορισμούς Wi-Fi στο δίκτυό τους, αλλά μερικές φορές υπερβαίνει τα όρια και αποκλείει ιστότοπους που είναι νόμιμα χρήσιμοι τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, μείνετε συντονισμένοι. θα σας δείξουμε πώς να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στο σχολείο χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Τα περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα προσφέρουν Wi-Fi στους μαθητές τους. Αλλά για πολλούς διαφορετικούς λόγους, συνηθίζουν να προσπαθούν να τους εμποδίσουν να χρησιμοποιούν αυτό το Wi-Fi για να έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε θεωρούν ότι δεν είναι κεντρικό στις σπουδές τους. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολο, ειδικά για όσους ζουν στην πανεπιστημιούπολη.

Φυσικά, οι μαθητές χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να μελετήσουν, αλλά το χρησιμοποιούν και για πολλά άλλα πράγματα, όπως πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram και παρόμοια), να παίζουν διαδικτυακά παιχνίδια και τίποτε άλλο.

Μιλώντας για διαδικτυακά παιχνίδια, αυτό το είδος δραστηριότητας τείνει να αποκλειστεί στις σχολικές συνδέσεις Wi-Fi. Αλλά υπάρχει μια λύση – χρησιμοποιώντας ένα VPN, είναι δυνατό για τους μαθητές να παρακάμψουν τις προσπάθειες λογοκρισίας των ιδρυμάτων τους και να χρησιμοποιήσουν το Διαδίκτυο για ό,τι επιλέξουν, κάτι που είναι, φυσικά, ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.

Γρήγορα βήματα για το πώς να παρακάμψετε το σχολικό Wi-Fi

Αποκτήστε ένα VPN και εγκαταστήστε το
Συνδεθείτε στο VPN και επιλέξτε έναν διακομιστή σε διαφορετική χώρα (θα σας αποτρέψει από τον γεωγραφικό αποκλεισμό)
Ξεκινήστε την πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες σελίδες που είχαν αποκλειστεί στο παρελθόν

Οι σχολικοί περιορισμοί Wi-Fi σας κατέστρεψαν; Κερδίστε τα μπλοκ δικτύου με αυτά τα VPN:

NordVPN – Καλύτερος Unblocker Wi-Fi για το σχολείο – Οι μυριάδες διατάξεις περί απορρήτου και το τεράστιο δίκτυο του NordVPN καθιστούν το να ξεπεράσετε τους περιορισμούς δικτύου του σχολείου σας μια ασήμαντη υπόθεση.
Surfshark – Η ισχυρή κρυπτογράφηση, η συσκότιση σε κάθε διακομιστή, καθώς και τα σύγχρονα πρωτόκολλα διάνοιξης σήραγγας καταστρέφουν τα μπλοκ σχολικών ιστότοπων.
ExpressVPN – Χρειάζεστε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους ροής στο σχολείο; Σκεφτείτε έναν από τους ταχύτερους παρόχους.
IPVanish – Ξεπεράστε σχεδόν οποιοδήποτε μπλοκ δικτύου χωρίς να θυσιάσετε την ταχύτητα ή το απόρρητο.
VyprVPN – Είτε πρόκειται για μπλοκ Wi-Fi του σχολείου σας είτε για το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας, το πρωτόκολλο Chameleon σάς επιτρέπει να ξεφύγετε απαρατήρητοι.

Για όσους δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο ενώ βρίσκονται στο σχολικό δίκτυο, αυτό το σεμινάριο εμβαθύνει στα καλύτερα VPN που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεμπλοκάρουν μια σχολική σύνδεση Wi-Fi και να παρακάμψουν όλους τους περιορισμούς. Όλα αυτά διατηρώντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εντελώς ιδιωτική και ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Σχετικά με τους σχολικούς περιορισμούς Wi-Fi

Οι ακαδημαϊκές συνδέσεις Wi-Fi είναι απαραίτητες για τη χρήση των μαθητών αυτές τις μέρες, αλλά για τα ιδρύματα, υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες σχετικά με την παροχή μιας τέτοιας υπηρεσίας. Αυτό τείνει να σημαίνει ότι οι μαθητές δεν έχουν συχνά την πλήρη και απεριόριστη σύνδεση Wi-Fi που μπορεί να χρειάζονται.

Οι ακαδημαϊκοί επαγγελματίες έχουν ανησυχίες για μια σειρά διαδικτυακών ζητημάτων. Η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων είναι μία. Εάν οι μαθητές πραγματοποιούν λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μέσω του δικτύου Wi-Fi του σχολείου, του κολεγίου ή του πανεπιστημίου τους, είναι το ίδρυμα που θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες, είτε πρόκειται για νομική απειλή είτε ακόμη και για ενέργειες τρολ με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που επιδιώκουν να κερδίσουν γρήγορα χρήματα.

Ιδιαίτερα στα σχολεία, υπάρχει ανησυχία σχετικά με την πρόσβαση των μαθητών σε ακατάλληλο υλικό, όπως η πορνογραφία. Έπειτα, υπάρχει το εξίσου σημαντικό ζήτημα της αναβλητικότητας. ο φόβος ότι, αντί να σπουδάζουν, πολλοί μαθητές μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη σύνδεσή τους Wi-Fi για επιπόλαια πράγματα όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα διαδικτυακά παιχνίδια.

Το αποτέλεσμα αυτών των διαφόρων ανησυχιών είναι πάντα ένα καθεστώς λογοκρισίας. Τα σχολεία, τα κολέγια και τα πανεπιστήμια συχνά αποκλείουν την πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ιστοσελίδων και υπηρεσιών στο δίκτυό τους. Αυτός, πιστεύουν, είναι ο τρόπος για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές χρησιμοποιούν τις συνδέσεις Wi-Fi μόνο για αξιόλογα και εκπαιδευτικά μέσα.

Φυσικά, μια τέτοια λογοκρισία δεν είναι ποτέ ακριβής και οι μαθητές συχνά διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάτι που είναι σημαντικό για τις σπουδές τους. Ακόμη και το YouTube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να είναι ζωτικής σημασίας πόροι κατά τη μελέτη ορισμένων μαθημάτων όπως, για παράδειγμα, η πολιτική ή η κοινωνιολογία.

  Πώς να παίξετε το κλασικό "Doom" σε ευρεία οθόνη στον υπολογιστή ή στο Mac σας

Επομένως, αυτή η λογοκρισία δεν είναι μόνο εκνευριστική για τους φοιτητές, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε μια ηλικία που θα πρέπει να τους εμπιστευόμαστε ότι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο με υπεύθυνο τρόπο, αλλά και συχνά επιζήμια για τις σπουδές τους.

Παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής των μαθητών

Υπάρχει, στη συνέχεια, το ευρύτερο ζήτημα του διαδικτυακού απορρήτου, το οποίο για όσους χρησιμοποιούν σύνδεση Wi-Fi σχολείου, κολεγίου ή πανεπιστημίου είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

Το δίκτυο Wi-Fi σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα είναι, τις περισσότερες φορές, παρόμοιο με ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές του δικτύου μπορούν να βλέπουν και να καταγράφουν τη δραστηριότητα των μαθητών στο δίκτυο. Αυτό είναι, φυσικά, μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Σε ακραία παραδείγματα, αυτή η απειλή ιδιωτικού απορρήτου μπορεί επίσης να προχωρήσει περαιτέρω, με αναφορές ορισμένων ιδρυμάτων που χρησιμοποιούν εργαλεία για την παρακολούθηση και τη συλλογή αρχείων δεδομένων σχετικά με μαθητές, την πρόσβαση σε ιδιωτικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή τους ή ακόμη και την ανάληψη των webcam των μαθητών.

Ωστόσο, υπάρχει ένα απλό εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μαθητές για να παρακάμψουν τις απειλές απορρήτου και τους περιορισμούς Wi-Fi που αντιμετωπίζουν και να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να έχουν πρόσβαση σε μια πλήρη γκάμα διαδικτυακών τοποθεσιών και υπηρεσιών. Αυτό το εργαλείο είναι ένα VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Το Wi-Fi ως εκπαιδευτική ανάγκη

Η εκπαίδευση είναι ένας από τους πολλούς τομείς που το Διαδίκτυο έχει φέρει επανάσταση πέρα ​​από κάθε αναγνώριση τα τελευταία 20 χρόνια. Οι μαθητές αυτές τις μέρες έχουν τόσες πολλές πληροφορίες διαθέσιμες στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, όπου πολλοί στρέφονται για ένα σημαντικό μέρος της έρευνας και της εργασίας τους.

Η έλευση του Wi-Fi βλέπει τώρα τους μαθητές να έχουν μαζί τους πολλές συνδεδεμένες συσκευές ανά πάσα στιγμή. Η ακαδημαϊκή εργασία δεν γίνεται πλέον μόνο σε χαρτί ή ακόμα και σε υπολογιστές, αλλά πλέον τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές tablet και οι φορητοί υπολογιστές αποτελούν μέρος του κιτ κάθε μαθητή.

Χρησιμοποιούνται για τα πάντα, από την παραγωγή της δικής τους εργασίας, την έρευνα έργων και την αποθήκευση της αποθήκευσης εργασίας και πόρων στο cloud, έως την αναθεώρηση για εξετάσεις, την εγγραφή διαλέξεων και την επικοινωνία με δασκάλους και συμφοιτητές.

Ως αποτέλεσμα, σχεδόν κάθε ακαδημαϊκό ίδρυμα θα προσφέρει μια σύνδεση Wi-Fi στους μαθητές του για να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο όταν εργάζονται στο σχολείο, το κολέγιο ή το πανεπιστήμιο. Είναι πάντα μια δωρεάν υπηρεσία, δεδομένου ότι οι φοιτητές δεν χρειάζεται να πληρώσουν, αλλά σχεδόν πάντα δεν είναι δωρεάν, με την έννοια ότι μπορεί να υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί σχετικά με την πρόσβαση των φοιτητών.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους και να παραμείνετε κρυφοί στο σχολικό Wi-Fi

Το VPN, ή το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο ασφάλειας και απορρήτου που χρησιμοποιείται από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να προστατευτούν στο διαδίκτυο. Μετά τη λήψη του λογισμικού VPN, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε έναν από τους διακομιστές παρόχων VPN. Μόλις συνδεθεί, όλη η διαδικτυακή κίνηση του χρήστη θα κατευθύνεται σε μια κρυπτογραφημένη σήραγγα και μέσω αυτού του διακομιστή προτού κατευθυνθεί στον ιστότοπο ή την υπηρεσία στην οποία συνδέονται.

Αυτό έχει διπλό όφελος για τον χρήστη. Πρώτον, η διέλευση της διαδικτυακής τους κίνησης μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας σημαίνει ότι οτιδήποτε κάνουν στο Διαδίκτυο είναι ασφαλές και απρόσιτο από χάκερ και κυβερνητικούς παράγοντες επιτήρησης που μπορεί να θέλουν να κατασκοπεύσουν τι κάνουν στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, η διαβίβαση των δεδομένων μέσω ενός εξωτερικού διακομιστή αλλάζει τη διεύθυνση IP που είναι συνδεδεμένη σε αυτά τα δεδομένα.

Μια διεύθυνση IP (αν δεν είστε εξοικειωμένοι) είναι ένα κομμάτι δεδομένων που μεταδίδετε σε κάθε ιστότοπο ή υπηρεσία που επισκέπτεστε και περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία σας. Είναι αυτός ο κώδικας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γεωγραφικά αποκλεισμένοι ιστότοποι, οι ISP και οι κυβερνητικοί λογοκριτές για να περιορίσουν την πρόσβασή σας σε συγκεκριμένο διαδικτυακό περιεχόμενο. Είναι επίσης το πώς τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τα κολέγια γνωρίζουν ότι συνδέεστε στο δίκτυο Wi-Fi τους.

Αλλά με ένα VPN, οι μαθητές μπορούν να ξεπεράσουν τη διαδικτυακή λογοκρισία και τις απειλές για το απόρρητο και την ασφάλεια. Με τα δεδομένα τους κρυπτογραφημένα και περασμένα από έναν εξωτερικό ιστότοπο, το μόνο που θα μπορούν να δουν οι διαχειριστές Wi-Fi είναι ότι είστε συνδεδεμένοι στον διακομιστή VPN. Δεν θα είναι σε θέση να εξακριβώσει σε ποιους ιστότοπους και υπηρεσίες πηγαίνουν τα δεδομένα σας πέρα ​​από αυτό ή το περιεχόμενο των δεδομένων που στέλνετε.

Και η αλλαγή της διεύθυνσης IP σημαίνει ότι οι προσπάθειές τους να εμποδίσουν την πρόσβαση σε ιστότοπους είναι επίσης μάταιες. Επειδή όσον αφορά τους συνδέεστε μόνο με τον διακομιστή VPN, δεν έχουν λόγο σε ποιους ιστότοπους επιλέγετε να αποκτήσετε πρόσβαση.

  Πώς να βρείτε ποιες εφαρμογές επιβραδύνουν το iPhone

Ποιο VPN να επιλέξετε;

Έτσι, ένα VPN προσφέρει στους μαθητές την τέλεια λύση στα ανασφαλή, παρεμβατικά και περιορισμένα δίκτυα Wi-Fi που πολλοί από αυτούς πρέπει να αντιμετωπίσουν. Αλλά η επιλογή του VPN για να πάτε είναι μια δύσκολη απόφαση. Υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN στην αγορά και σχεδόν όλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι στην επιχείρηση. Αλλά ποιο είναι πραγματικά το καλύτερο για να επιλέξουν οι μαθητές;

Βασικά χαρακτηριστικά απορρήτου που πρέπει να έχει κάθε πάροχος

Κατά τη σύνταξη της λίστας των VPN που προσφέρουν την καλύτερη λύση για τους μαθητές, κάναμε μια αξιολόγηση χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα κριτήρια, τα οποία, σύμφωνα με την εμπειρία μας, είναι τα βασικά σημεία με τα οποία οι περισσότεροι μαθητές θα κάνουν την επιλογή τους:

Τιμή – γνωρίζουμε ότι οι φοιτητές λειτουργούν με προϋπολογισμό και ότι η συνδρομή θα είναι σημαντικός παράγοντας στην απόφασή τους.
Ασφάλεια και απόρρητο – Ορισμένα VPN προσφέρουν καλύτερη παροχή ασφάλειας και απορρήτου από άλλα.
Διαθεσιμότητα – Γνωρίζουμε ότι οι μαθητές τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές συσκευές και διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, επομένως η πρόσβαση σε πολλές πλατφόρμες είναι πολύ σημαντική.
Ευχρηστία – Δεν είναι όλοι οι μαθητές μάστορες υπολογιστών, τόσοι πολλοί χρειάζονται υπηρεσίες που είναι γρήγορες και εύχρηστες.
Ταχύτητες – Οι μαθητές απαιτούν γρήγορες συνδέσεις για τις διάφορες εργασίες που πρέπει να αναλάβουν, επομένως μια γρήγορη σύνδεση VPN είναι απαραίτητη.
Διακομιστές – Διαφορετικά VPN έχουν διαφορετικούς διακομιστές σε διαφορετικές χώρες. Γνωρίζουμε ότι οι μαθητές προέρχονται από όλο τον κόσμο και πρέπει να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από παντού, επομένως όσο μεγαλύτερη είναι η επιλογή διακομιστών τόσο το καλύτερο.

Τα πιο ασφαλή VPN για σχολικό Διαδίκτυο

Εδώ στο wdzwdz, έχουμε ελέγξει όλα τα μεγάλα VPN, τακτικά. Τους υποβάλαμε σε δοκιμή στις ακαδημαϊκές συνδέσεις Wi-Fi για να κάνουμε μια σαφή αξιολόγηση σχετικά με το ποια προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία για τους μαθητές. Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, το wdzwdz.com συνιστά τα ακόλουθα τέσσερα VPN για χρήση από τους μαθητές για να ξεμπλοκάρουν τα δίκτυα Wi-Fi του σχολείου, του κολεγίου ή του πανεπιστημίου:

1. NordVPN

Το NordVPN είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ονόματα στην αγορά VPN αυτή τη στιγμή. Και αυτό γιατί είναι, πολύ απλά, ένα από τα καλύτερα VPN.

Είναι επίσης διαθέσιμα σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα που μπορείτε να σκεφτείτε και, με εξαιρετικές φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές για iOS και Android. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι εφαρμογές τους είναι ακόμα καλύτερες από το ExpressVPN. Επιτρέπουν επίσης έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Από πλευράς ασφάλειας, το NordVPN φτάνει σε μεγάλα ύψη — κρυπτογράφηση 256 bit στο OpenVPN με κλειδιά Diffie-Hellman 2.048 bit. Έχουν μια ισχυρή ρύθμιση ασφαλείας στην οποία μπορούν να βασιστούν οι χρήστες. Το NordVPN εδρεύει στον Παναμά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν επίσης να προσφέρουν μια αξιόπιστη και ισχυρή πολιτική απορρήτου που εγγυάται ότι δεν θα τηρούνται αρχεία καταγραφής χρηστών.

Όσον αφορά την ταχύτητα, πολλοί επικρίνουν γρήγορα το NordVPN, αλλά οι ειδικοί μας συμφωνούν ότι, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που οι διακομιστές μπορούν να επιβραδύνουν τις συνδέσεις, αυτό δεν είναι ένα σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίσαμε. Με το NordVPN να ενημερώνει επί του παρόντος τους περισσότερους διακομιστές του σε «υπερ-γρήγορες» συνδέσεις, ακόμα κι αν αυτό ήταν ένα πρόβλημα στο παρελθόν, δεν θα έπρεπε να είναι στο μέλλον.

Μιλώντας για διακομιστές — Το NordVPN προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερους από 5.500 διακομιστές σε 58 χώρες με κάθε ήπειρο που εκπροσωπείται και η τεχνολογία SmartPlay τους, η οποία χρησιμοποιείται πλέον με κάθε σύνδεση, εγγυάται ότι θα παρακάμψει οποιαδήποτε υπηρεσία προσπαθεί να εμποδίσει την πρόσβαση για λόγους γεωγραφικής περιορισμούς.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει το αμερικανικό Netflix, iPlayer, Amazon Prime και άλλες υπηρεσίες ροής
Γρήγορες και σταθερές συνδέσεις
Μηδενικές διαρροές: IP/DNS/WebRTC
«Διπλή» προστασία δεδομένων
Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να είναι αργοί και αναξιόπιστοι
Μπορεί να χρειαστούν 30 ημέρες για να επεξεργαστούν τις επιστροφές χρημάτων.

2. Surfshark

Ενώ πολλά VPN κορυφαίας βαθμίδας είναι δεινόσαυροι που έχουν τελειοποιήσει την προσφορά τους με την πάροδο των ετών, το Surfshark είναι ένα ανερχόμενο, ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση ζητημάτων που μαστίζουν τον σύγχρονο χρήστη του Διαδικτύου. Πρώτον, έχουν καταργήσει τα τεχνητά όρια στο εύρος ζώνης, την εναλλαγή διακομιστή και το πιο σημαντικό: τις ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάθε συσκευή σας μπορεί να καλυφθεί με μία μόνο συνδρομή (και μπορείτε ακόμη και να την μοιραστείτε με μερικούς συμφοιτητές σας).

Μια άλλη σύμβαση που πετάχτηκε έξω από το παράθυρο είναι η έννοια των εξειδικευμένων διακομιστών. Αντί να σας κάνει να κυνηγάτε μέσα από χιλιάδες διακομιστές για αυτόν που θα καλύψει τους περιορισμούς Wi-Fi του σχολείου σας, κάθε διακομιστής (εκ των οποίων υπάρχουν 800+ σε 50 χώρες) είναι εξίσου ικανός να ξεμπλοκάρει οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε (Netflix, Το YouTube και το TikTok έρχονται στο μυαλό).

  Παρακολουθήστε ποιες τροφές έχετε κάψει με το επίπεδο καθημερινής δραστηριότητάς σας

Με την υποστήριξη μιας πολιτικής καταγραφής «αυστηρά ποτέ» και μιας υποδομής διακομιστή που δεν είναι φυσικά ικανή για μακροπρόθεσμη αποθήκευση μεταδεδομένων, μπορείτε να βασιστείτε στο VPN σας ότι δεν θα ασχολείται με τις εξωσχολικές σας δραστηριότητες στο διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι διαθέσιμο σε μια πλήρη γκάμα πλατφορμών και λειτουργικών συστημάτων, με αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες για συσκευές iOS και Android. Αυτές οι εφαρμογές είναι απλές και εύκολες στη λήψη και χρήση, όπως και η υπηρεσία τους σε κάθε λειτουργικό σύστημα. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και 5 συσκευές κάθε φορά.

Όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο, δεν είναι πολύ καλύτερο από το ExpressVPN. Ολόκληρο το δίκτυό τους είναι ασφαλισμένο με SSL με κρυπτογράφηση 256-bit που είναι τόσο ισχυρό όσο οποιοδήποτε άλλο VPN στην αγορά σήμερα και πολύ ισχυρότερο από τα περισσότερα. Το ExpressVPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, οι οποίες δεν έχουν νόμους που να τους υποχρεώνουν να διατηρούν δεδομένα χρήστη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουν ένα ισχυρό σύνολο πολιτικών απορρήτου τις οποίες οι χρήστες μπορούν να εμπιστεύονται και να βασίζονται σε αυτές.

Οι ταχύτητες σύνδεσης με το ExpressVPN είναι επίσης ελάχιστες. Προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις σε πολλούς διακομιστές και, σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους, αυτό δεν εξαρτάται από την εγγύτητα του διακομιστή στην πραγματική τοποθεσία σας. Έχουν επίσης πολλούς διακομιστές για να διαλέξετε με περισσότερους από 3.000 διαθέσιμους συνολικά σε 94 χώρες σε όλο τον κόσμο. Συνολικά, το ExpressVPN είναι, παρά την τιμή, μια εξαιρετική επιλογή για φοιτητές παντού.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 3 μήνες δωρεάν (49% έκπτωση – παρακάτω σύνδεσμος)
Εξαιρετικά γρήγορη, αξιόπιστη σύνδεση
Ασφαλής κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα VPN
Δεν τηρούνται αρχεία καταγραφής προσωπικών πληροφοριών
Εξυπηρέτηση πελατών 24/7.

Μειονεκτήματα
Περιορισμένες επιλογές διαμόρφωσης
Υψηλό κόστος για χρήστες από μήνα σε μήνα.

4. IPVanish

Το IPVanish είναι ένα άλλο οικείο όνομα στον κόσμο του VPN.

Όσον αφορά την ασφάλεια, έχουν δίκιο για τα χρήματα, αλλά όσον αφορά την ιδιωτικότητα, πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Αυτό συμβαίνει επειδή το IPVanish εδρεύει στις ΗΠΑ και επομένως υπόκειται στη νομοθεσία των ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν υπήρξε μεγάλος υπερασπιστής του διαδικτυακού απορρήτου από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, τουλάχιστον, και ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που να απαιτεί από τα VPN να παραδίδουν δεδομένα χρηστών αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρα πιθανό αυτό να συμβεί στο μέλλον . Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο οι χρήστες πρέπει να προσέχουν.

Όσον αφορά τις ταχύτητες, το IPVanish είναι γρήγορο – οι κριτικοί μας δεν έχουν ακούσει ούτε έναν ψίθυρο παραπόνων από κανέναν σε αυτό το μέτωπο. Προσφέρουν επίσης τις υπηρεσίες τους σε όλες τις πλατφόρμες και τις κινητές συσκευές, με διαθέσιμες επίσης αποκλειστικές εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να έχετε έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις με το IPVanish επίσης.

Έχουν επίσης μια τεράστια επιλογή διακομιστών, με περισσότερους από 1.300 διακομιστές διαθέσιμους σε περισσότερες από 60 χώρες. Συνδυάστε και αυτό κάνει το IPVanish μια σταθερή και ασφαλή επιλογή για φοιτητές παντού.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας IPVanish.

5. VyprVPN

Το VyprVPN είναι ένα άλλο VPN που θα είναι οικείο σε όσους γνωρίζουν καθώς υπάρχει εδώ και λίγο καιρό. Θεωρείται καλά και κάνει ό,τι θέλουν οι μαθητές, αλλά δεν έρχεται χωρίς τα προβλήματά του.

Αρχικά, ας επικεντρωθούμε στα θετικά. Προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση σε πολλές πλατφόρμες με αποκλειστικές εφαρμογές για κινητά ξανά διαθέσιμες. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε περισσότερες από μία συσκευές, αλλά μόνο τόσες, εκτός εάν πληρώσετε περισσότερα. Επιτρέπονται 3 ταυτόχρονες συνδέσεις με έναν κανονικό λογαριασμό, αλλά 5 αν επιλέξετε την πιο ακριβή προσφορά premium.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το VyprVPN ανταγωνίζεται καλά τους ανταγωνιστές του και είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και με περισσότερους από 700 διακομιστές διαθέσιμους, δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό σε αυτό το μέτωπο.

Το κύριο πρόβλημα με το VyprVPN είναι μία από τις διατάξεις περί απορρήτου. Το VyprVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους VPN που διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης χρηστών. Αποθηκεύουν μια σειρά δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP του σπιτιού του χρήστη, της διεύθυνσης IP VyprVPN στην οποία συνδεθήκατε, του χρόνου έναρξης και διακοπής της σύνδεσης και πόσα δεδομένα μεταφέρθηκαν. Για εμάς, αυτό φαίνεται μεγάλο πρόβλημα και θα είναι επίσης για όσους θέλουν ένα VPN να ξεπεράσουν τους κινδύνους απορρήτου που συνεπάγεται η χρήση σύνδεσης Wi-Fi σχολείου, κολεγίου ή πανεπιστημίου.

Αλλά αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στους οποίους το σχολείο, το κολέγιο ή το πανεπιστήμιό σας περιορίζουν την πρόσβαση, τότε το VyprVPN προσφέρει μια περισσότερο από βιώσιμη υπηρεσία.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το VyprVPN.