Πώς να αποφύγετε τα Spoilers του Infinity War μέχρι να δείτε την ταινία

Αυτή η ανάρτηση δεν περιέχει spoilers για το Infinity War. Το Marvel’s Infinity War μόλις έκανε πρεμιέρα και αν είστε λάτρης του franchise της Marvel, αγαπάτε τις ταινίες ή γενικά δεν σας αρέσουν οι ταινίες που χαλάνε, θα δυσκολευτείτε να αποφύγετε τα spoiler. Οι ταινίες της Marvel είναι γεμάτες πασχαλινά αυγά και οι άνθρωποι θα τις συζητούν σαν τρελοί. Θα φτάσει σε ένα σημείο όπου όλοι θα υποθέσουν ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος που θα έπρεπε να ‘το έχετε δει ήδη’ και τα spoilers θα αναρτηθούν χωρίς προειδοποίηση. Έχει ξανασυμβεί με το Game of Thrones και το Star Wars: The Force Awakens. Δείτε πώς μπορείτε να αποφύγετε τα spoiler του Infinity War.

Κάντε ένα διάλειμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αν περιμένετε μέχρι το Σαββατοκύριακο για να δείτε την ταινία, δηλαδή δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να την παρακολουθήσετε, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα στα social media. Δεν είναι τόσο δύσκολο να αφήσετε το Facebook, το Instagram και το Twitter μακριά για λίγες μόνο ημέρες. Αυτό δεν θα λειτουργήσει εάν πρέπει να περιμένετε μερικές εβδομάδες για να δείτε την ταινία και αν συμβαίνει αυτό, δοκιμάστε μερικές από τις άλλες προφυλάξεις.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα ήχου Slack

Σίγαση λέξεων-κλειδιών στο Twitter

Το Twitter θα είναι γεμάτο με spoilers, γι’ αυτό δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σίγασης για σίγαση λέξεων-κλειδιών στο Twitter. Θα θελήσετε να κάνετε σίγαση του ονόματος της ταινίας και πιθανώς και της επωνυμίας της Marvel για να αποφύγετε τα spoiler του Infinity War. Είναι καλή ιδέα να απενεργοποιήσετε όλες τις αναφορές για κάθε Εκδικητή, όλους τους Φύλακες του Γαλαξία, όλους στο Black Panther και όλους τους υπερήρωες που είδατε στον Εμφύλιο Πόλεμο. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα είναι στο Infinity War και αν κάποιος δεν φτάσει στο τέλος της ταινίας, δεν θέλετε να το μάθετε στο Twitter. Επίσης, ίσως σίγαση μερικές λέξεις όπως Θάνατος, πεθαίνει, δεν τα καταφέρνει, πυροβόλησε, σκότωσε κ.λπ.

  Καλύτεροι ιστότοποι Torrent του 2020. Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές torrenting σας

Αποφύγετε αυτά τα Subreddits

Θέλετε να αποφύγετε τα ακόλουθα subreddits. Ορισμένα subreddits όπως το r/movies είναι γενικά προσεκτικά και χρησιμοποιούν την ετικέτα Spoiler, αλλά άλλα είναι έτοιμοι να σας τρολάρουν. Μην επισκεφτείτε αυτά τα subreddits αν θέλετε να αποφύγετε τα spoiler του Infinity War. Εάν εξακολουθείτε να έχετε το παλιό σχέδιο του Reddit, μπορείτε να αποκρύψετε αυτά τα subreddits από το r/all. Εάν έχετε το νέο σχέδιο του Reddit, μπορείτε να επιστρέψετε στο παλιό και να αποκρύψετε αυτά τα subreddit μέχρι να δείτε την ταινία. Αυτή η λίστα έχει δημιουργηθεί από τον χρήστη Reddit u/UnsinkableRubberDuck.

  Σύρετε προς τα αριστερά για να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα ενημερωτικό δελτίο στο iPhone σας

r/4chan
r/BeautyGuruChatter
r/boxoffice
r/freefolk
r/ImGoingToHellForThis
r/MarvelStudiosSpoilers
r/classic4chan
r/greentext
r/SquaredCircle

Χρησιμοποιήστε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης

Χρησιμοποιήστε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για να αποκρύψετε κάθε αναφορά σε οτιδήποτε σχετίζεται με το Marvel ή το Infinity War. Αυτές οι επεκτάσεις λειτουργούν όπως η λειτουργία σίγασης στο Twitter, εκτός από το ότι θα κρύψουν spoilers από κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Αν χρησιμοποιείτε Firefox, δώστε Απόκρυψη Spoilers! μια δοκιμή. Οι χρήστες του Chrome μπορούν να χρησιμοποιήσουν Spoiler Protection 2.0. Θα χρειαστεί να δώσετε στο πρόσθετο και στην επέκταση λέξεις-κλειδιά που θέλετε να αποφύγετε. Ακολουθήστε την ίδια λίστα με αυτή για το Twitter και θα είστε έτοιμοι.