Πώς να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο iOS


Το YouTube, κατά κανόνα, δεν σας επιτρέπει να αναπαράγετε βίντεο στο παρασκήνιο. Εάν βγείτε από την εφαρμογή και/ή κλειδώσετε την οθόνη σας, σταματά να παίζει και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό. Εάν έχετε κάνει jailbroken τη συσκευή σας, τότε πιθανότατα υπάρχει ένα tweak της Cydia που σας επιτρέπει να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο. Η εναλλακτική λύση για χρήστες που δεν κάνουν jailbreak είναι να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων που σας επιτρέπουν να παίζετε το YouTube στο παρασκήνιο. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι περιττά. Εάν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε με μια εφαρμογή τρίτου μέρους, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε το Safari, το Chrome ή το Firefox και τη διεπαφή για κινητά του YouTube για το ίδιο αποτέλεσμα.

  Πώς να προσθέσετε ονόματα στα πρόσωπα που αναγνωρίζονται από την εφαρμογή Photos στο iOS 10

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας iOS. Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί με Chrome, Firefox και Safari. Επισκεφτείτε το YouTube και αναζητήστε το βίντεο που θέλετε να παίξετε στο παρασκήνιο. Πατήστε το για να αρχίσει να παίζει. Βεβαιωθείτε ότι το βίντεο εισέρχεται στη λειτουργία αναπαραγωγής και ότι δεν το αφήνετε στην οθόνη προσωρινής αποθήκευσης.

Πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης για να επιστρέψετε στην αρχική σας οθόνη. Σύρετε προς τα επάνω για να εμφανιστεί το Κέντρο Ελέγχου και σύρετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων. Τα χειριστήρια πολυμέσων θα σας δείξουν το βίντεο που μόλις παίζατε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγή για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον σαρωτή κώδικα QR στην εφαρμογή κάμερας στο iOS 11

Μπορείτε να κλειδώσετε την οθόνη σας και το βίντεο θα συνεχίσει να παίζει. Η μόνη προειδοποίηση με αυτό το κόλπο είναι ότι ακόμα κι αν παίζετε μια λίστα αναπαραγωγής, το YouTube δεν θα ξεκινήσει αυτόματα την αναπαραγωγή του επόμενου βίντεο. Θα χρειαστεί να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας και να παίξετε το βίντεο με μη αυτόματο τρόπο.

Η οθόνη κλειδώματος θα εμφανίζει τα ίδια στοιχεία ελέγχου που κάνει όταν αναπαράγετε μουσική στην εφαρμογή Μουσική στοκ. Είναι πολύ απίθανο να λάβετε κάποιο ‘άλμπουμ/εξώφυλλο’ αλλά το βίντεο θα παίξει παρ’ όλα αυτά. Η διεπαφή για κινητά του YouTube είναι σχεδόν εξίσου καλή με την ίδια την εφαρμογή. μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό σας. Ουσιαστικά, δεν χάνετε καμία πραγματική λειτουργία που έχει να προσφέρει η εφαρμογή YouTube, αλλά μπορείτε πλέον να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα επιπλέον.

  Το Muzeit είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής YouTube για Chrome με Social Discovery