Το Muzeit είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής YouTube για Chrome με Social Discovery

Το YouTube είναι μακράν η πιο δημοφιλής υπηρεσία κοινής χρήσης βίντεο εκεί έξω και ένας τεράστιος αριθμός χρηστών το χρησιμοποιεί ακόμα στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους. Αν αφιερώνετε πολύ χρόνο στη ροή βίντεο τραγουδιών εκεί, τότε φαίνεται ότι δεν είναι διαισθητικό να επισκέπτεστε τον ιστότοπο κάθε φορά που θέλετε να ελέγχετε ποια τραγούδια είναι δημοφιλή. Έχουμε ήδη δει το Streamus για Chrome να παρέχει μια λύση με τη μορφή ενός προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε, να ανακαλύψετε και να παίξετε μουσικά βίντεο του YouTube χωρίς να επισκεφτείτε πραγματικά τον ίδιο τον ιστότοπο. Επί του παρόντος σε έκδοση beta, το Muzeit είναι μια παρόμοια επέκταση Chrome με εστίαση στην κοινή χρήση και την ανακάλυψη κοινωνικών δικτύων. Σας επιτρέπει να αναζητάτε και να ανακαλύπτετε βίντεο τραγουδιών YouTube, να εισάγετε όλες τις λίστες αναπαραγωγής YouTube ή να δημιουργείτε νέες και να μοιράζεστε την αγαπημένη σας μουσική με άλλους χρήστες του Muzeit και τους φίλους σας στο Facebook. Λεπτομέρειες που ακολουθούν.

  Πώς να χακάρετε το Hidden Google Chrome Dinosaur Game

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το Muzeit από το Chrome Web Store, κάντε κλικ στο εικονίδιο που προσθέτει στα δεξιά του Omnibar και πατήστε Σύνδεση. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνδέσετε το Muziet με το προφίλ σας στο Facebook, το οποίο ξεκλειδώνει τις δυνατότητες κοινής χρήσης της επέκτασης.

Η διεπαφή είναι αρκετά απλή. Στα αριστερά, θα βρείτε πέντε καρτέλες: Πρόσφατα, Ανακάλυψη, Λίστες αναπαραγωγής, YouTube και Ρυθμίσεις. Η καρτέλα Ρυθμίσεις σάς επιτρέπει να συνδέσετε ή να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook και στο YouTube. Εάν επιλέξετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο YouTube με την επέκταση, όλες οι υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής YouTube γίνονται διαθέσιμες στην καρτέλα Λίστες αναπαραγωγής.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το YouTube Mini Player

Η καρτέλα Discover σάς δείχνει όλες τις λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται από άλλους χρήστες του Muzeit που είναι συνδεδεμένοι μέσω του Facebook, βοηθώντας σας να βρείτε νέα μουσική για αναπαραγωγή από την τεράστια βιβλιοθήκη βίντεο του YouTube. Σε κάθε playlist εδώ μπορείτε να εγγραφείτε, να κάνετε like και να μοιραστείτε στο Facebook. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μεμονωμένα τραγούδια από μια λίστα αναπαραγωγής σε ένα δικό σας.

Εάν βρείτε μια λίστα αναπαραγωγής που σας αρέσει πολύ, πατήστε το όνομα χρήστη κάτω από τον τίτλο της για να δείτε όλες τις άλλες λίστες αναπαραγωγής από τον χρήστη που τη συνέταξε.

  Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube σε Linux με το YouTube-DL

Όταν παίζετε ένα τραγούδι, το βίντεό του ανοίγει αυτόματα σε μια νέα καρφιτσωμένη καρτέλα. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να ελέγχετε την αναπαραγωγή και την ένταση του ήχου απευθείας από το Muzeit ακόμα και όταν περιηγείστε σε άλλον ιστότοπο σε άλλη καρτέλα ή παράθυρο. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ εργάζεστε, να παραλείπετε τραγούδια και να ελέγχετε την αναπαραγωγή όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε κανονικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής και να μεταβείτε στην καρτέλα βίντεο όταν κάνετε διάλειμμα.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Muziet στο Chrome από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγκαταστήστε το Muziet από το Chrome Web Store