Πώς να παίξετε το Couch Co-Op στο “Animal Crossing: New Horizons” (με One Switch Console)

Μόλις αγοράσατε το Animal Crossing: New Horizons και ανυπομονείτε να παίξετε τοπικό multiplayer με δύο έως τέσσερις άλλους παίκτες χρησιμοποιώντας μία μόνο κονσόλα Nintendo Switch. Δυστυχώς, η διαδικασία δημιουργίας ενός co-op παιχνιδιού σε καναπέ δεν είναι άμεσα εμφανής. Δείτε πώς να το κάνετε.

Κατανόηση των τριών τύπων λειτουργιών για πολλούς παίκτες New Horizons

Οι επιλογές για πολλούς παίκτες του New Horizons μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένες, επειδή υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε και δεν ξεκλειδώνονται όλοι αμέσως στην αρχή του παιχνιδιού. Όλοι τους είναι συνεργάσιμοι (ή “co-op” για συντομία), που σημαίνει ότι παίζετε μαζί και όχι ο ένας εναντίον του άλλου:

Couch Co-Op (Party Play): Έως τέσσερα άτομα στο ίδιο δωμάτιο παίζουν σε έναν διακόπτη με δύο έως τέσσερα χειριστήρια (που καλύπτει αυτός ο οδηγός).
Local Wireless Co-Op: Έως οκτώ άτομα παίζουν στο ίδιο δωμάτιο, το καθένα με το δικό του διακόπτη.
Internet Co-Op: Έως οκτώ άτομα παίζουν μέσω Διαδικτύου μέσω Nintendo Online, το καθένα με το δικό του Switch.

Πώς να συνδεθείτε με φίλους στο Animal Crossing: Το New Horizons καλύπτει τις τοπικές επιλογές ασύρματης σύνδεσης και διαδικτύου για πολλούς παίκτες, οι οποίες περιλαμβάνουν τη χρήση της Dodo Airlines. Εδώ, θα μιλήσουμε για τον τρόπο χρήσης του couch co-op (Party Play) με πολλούς παίκτες σε μία κονσόλα Switch.

  Πώς να καλέσετε διακριτικά έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης από το iPhone σας

Animal Crossing: New Horizons Couch Co-Op Requirements (Party Play)

Αν θέλετε να παίξετε τοπικό multiplayer του New Horizons (couch co-op) με μία μόνο κονσόλα Switch, θα παίξετε μια λειτουργία παιχνιδιού που ονομάζεται “Party Play”. Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι χρειάζεστε:

Μία κονσόλα Nintendo Switch.
One Copy of Animal Crossing: New Horizons.
Δύο έως τέσσερα χειριστήρια (τα μεμονωμένα Joy-Cons είναι ΟΚ).
Ένας τοπικός λογαριασμός χρήστη για κάθε παίκτη στο Switch.
Κάθε παίκτης πρέπει να ξεκινήσει το New Horizons με τον λογαριασμό του στο Switch και να τοποθετήσει μια σκηνή.

Ας δούμε μερικά από αυτά λεπτομερώς.

Δημιουργήστε Switch User Accounts για κάθε παίκτη

Για να παίξετε το New Horizons σε λειτουργία co-op couch, θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό χρήστη Switch για κάθε παίκτη. Αν δεν τα έχετε ήδη δημιουργήσει, δείτε πώς.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος > Χρήστες > Προσθήκη χρήστη.

Επιλέξτε το κουμπί «Δημιουργία νέου χρήστη» και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα εικονίδιο για τον χρήστη. Εισαγάγετε ένα ψευδώνυμο για τον χρήστη και επιλέξτε το κουμπί “OK”. Όταν σας ζητήσει να συνδέσετε έναν λογαριασμό Nintendo, επιλέξτε “Αργότερα”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς Nintendo στο Switch και τον τρόπο λειτουργίας τους, συμβουλευτείτε αυτόν τον οδηγό.

  Πώς να αναβάλλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Δημιουργήστε προφίλ διασταύρωσης ζώων για κάθε παίκτη

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε έναν παίκτη Animal Crossing (κάτοικος νησιού) για κάθε άτομο που θέλει να παίξει couch co-op. Αν δεν τα έχετε ήδη δημιουργήσει, δείτε πώς.

Όταν εκκινείτε το Animal Crossing: New Horizons (αν δεν εκτελείται ήδη), ο διακόπτης θα σας ζητήσει να “Επιλέξετε έναν χρήστη”.

Επιλέξτε τον χρήστη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής Animal Crossing. Ο πρώτος παίκτης που θα ξεκινήσει σε ένα νέο αντίγραφο του New Horizons θα είναι ο κύριος κάτοικος και θα έχει περισσότερο έλεγχο στο νησί.

Ξεκινήστε να παίζετε New Horizons. Μετά από μια εισαγωγή, ο Τομ Νουκ θα σας δώσει μια σκηνή. Βρείτε ένα κενό σημείο στο νησί και χρησιμοποιήστε τη σκηνή στο απόθεμά σας για να το τοποθετήσετε.

Αφού τοποθετήσετε τη σκηνή, πατήστε το κουμπί Μείον (-) και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Αποθήκευση και Τέλος” για να σταματήσετε την αναπαραγωγή.

Για να αλλάξετε χρήστες ενώ εκτελείται το Animal Crossing, πατήστε το φυσικό κουμπί Home, επιλέξτε το εικονίδιο New Horizons και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Y” για “Change User”. Επιλέξτε τον χρήστη που θέλετε να ρυθμίσετε στη συνέχεια και επαναλάβετε τη διαδικασία.

Εκκίνηση της λειτουργίας Couch Co-Op (Party Play).

Εκκινήστε το New Horizons με οποιονδήποτε λογαριασμό Switch που έχει ρυθμισμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής Animal Crossing.

Στη συνέχεια, ανοίξτε το NookPhone με το κουμπί “ZL” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Call Resident”. (Το Call Resident δεν εμφανίζεται στο NookPhone σας έως ότου δύο ή περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη τοποθετήσει τις σκηνές τους στο νησί.)

  Οι καλύτεροι δωρεάν συλλέκτες και αναλυτές sFlow αξιολογήθηκαν το 2020

Το παιχνίδι θα σας ρωτήσει με ποιους κατοίκους του νησιού θέλετε να παίξετε. Επισημάνετε αυτά που θέλετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Επιβεβαίωση”. Ένα αναδυόμενο μήνυμα θα σας πει ότι χρειάζεστε έναν συγκεκριμένο αριθμό ελεγκτών για αναπαραγωγή.

Εντός 30 δευτερολέπτων, ενεργοποιήστε τους ελεγκτές για τους επιθυμητούς χαρακτήρες, έναν κάθε φορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένους ελεγκτές Joy-Cons, Pro Controllers ή ελεγκτές Switch τρίτων κατασκευαστών.

Μετά από αυτό, το Party play θα ξεκινήσει.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία Couch Co-Op (Party Play).

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας Party Play, υπάρχει ένας αρχηγός και ένας ή περισσότεροι ακόλουθοι. Ο αρχηγός μπορεί να παίξει New Horizons ως συνήθως, ενώ οι ακόλουθοι είναι περιορισμένοι στις ικανότητές τους: δεν μπορούν να συνομιλήσουν, να χρησιμοποιήσουν το NookPhone ή να αποκτήσουν πρόσβαση στο απόθεμά τους. Μπορούν όμως να χρησιμοποιήσουν εργαλεία και να μετακινήσουν έπιπλα. Τα αντικείμενα που μαζεύουν ή τα πλάσματα που συλλαμβάνουν θα σταλούν στο κουτί ανακύκλωσης στη σκηνή/κτήριο του Tom Nook’s Resident Services.

Για να αλλάξετε αρχηγούς κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας παιχνιδιού, ο αρχηγός μπορεί να τινάξει το χειριστήριό του. Άλλοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν ένα κουμπί στα χειριστήρια τους για να αποκτήσουν θέση αρχηγού. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τους ηγέτες από ένα μενού πατώντας το κουμπί Συν (+) ή Μείον (-) στο χειριστήριο ή από την εφαρμογή Call Resident στο NookPhone.

Πώς να τερματίσετε τη λειτουργία Couch Co-Op (Party Play)

Για να τερματιστεί η τοπική συνεργασία, ο αρχηγός πρέπει να πατήσει είτε το κουμπί Συν (+) είτε το Πλην (-)—ανάλογα με τη ρύθμιση του ελεγκτή—και, στη συνέχεια, να επιλέξει «Τερματισμός συνεδρίας» από τη λίστα μενού.

Διασκεδάστε στο New Horizons!