Πώς να δείτε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν τον λογαριασμό βίντεο Amazon

Το Amazon Prime Video προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και προσαρμοσμένου περιεχομένου από την Amazon. Είτε έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας σε παλιές συσκευές είτε θέλετε να αφαιρέσετε κάποιον, δείτε πώς μπορείτε να δείτε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας.

Η Amazon δεν έχει όριο στον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να έχετε στον λογαριασμό Prime Video σας. Ενώ μπορείτε να έχετε όσες συσκευές θέλετε, μπορείτε να κάνετε ροή μόνο τριών τίτλων τη φορά σε τρεις συσκευές. Αυτά τα βήματα θα σας δείξουν πώς μπορείτε να δείτε αυτές τις συσκευές τόσο στον επιτραπέζιο υπολογιστή όσο και στην κινητή συσκευή σας.

  Πώς να δημιουργήσετε κινούμενα γραφήματα πίτας στο PowerPoint

Πώς να δείτε συσκευές στην επιφάνεια εργασίας

Όταν πας για πρώτη φορά στο Ο ιστότοπος της Amazon, θα θέλετε να επιλέξετε το εικονίδιο χάμπουργκερ με τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία για να μεταβείτε στο μενού της υπηρεσίας.

Μόλις ανοίξει το μενού, επιλέξτε “Prime Video” για να μεταφερθείτε σε αυτήν την περιοχή του ιστότοπου.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Ρυθμίσεις” στη δεξιά πλευρά της γραμμής Prime Video.

Στο μενού Λογαριασμός & Ρυθμίσεις, θα δείτε μια επιλογή για “Οι συσκευές σας”. Επιλέξτε το για να μεταφερθείτε στη σελίδα της συσκευής.

Θα δείτε τώρα την επιλογή εγγραφής άλλης συσκευής ή ελέγχου των εγγεγραμμένων συσκευών σας. Δίπλα σε κάθε συσκευή θα υπάρχει ένα κουμπί “Κατάργηση εγγραφής” για να αφαιρέσετε τη συσκευή από τον λογαριασμό σας στο Amazon.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την προβολή πλέγματος του Google Meet

Πώς να δείτε συσκευές στο κινητό

Όταν είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή Prime Video για Android, iPhone, ή iPad, θα θέλετε να επιλέξετε την καρτέλα “Τα πράγματα μου” στην κάτω δεξιά γωνία.

Από εκεί, στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας “My Stuff”, επιλέξτε το σύμβολο Gear που θα σας μεταφέρει στο μενού Settings.

Από το μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε «Εγγεγραμμένες συσκευές» για να δείτε όλους τους υπολογιστές, τα τηλέφωνα, τις έξυπνες τηλεοράσεις και άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας στο Amazon.

Παρόμοια με τον διαδικτυακό ιστότοπο, θα μπορείτε να δείτε όλες τις καταχωρημένες συσκευές καθώς και να τις καταργήσετε. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να καταχωρίσετε μια νέα συσκευή στην εφαρμογή.

  Πώς να αλλάξετε το χρώμα των συνδέσμων που έχετε επισκεφτεί στην Αναζήτηση Google στον Firefox

Τώρα που μπορείτε να δείτε τις συσκευές σας είτε για επιτραπέζιους υπολογιστές είτε για κινητά, αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τις συσκευές εάν το κρίνετε απαραίτητο. Για οποιονδήποτε λόγο και αν υπάρχει, θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να καταργήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon. Έχει γίνει αρκετά εύκολο να προβάλετε ή να διαγράψετε οποιεσδήποτε συσκευές στον λογαριασμό σας στο Amazon Prime Video.