Πώς να ορίσετε μια ενδιάμεση απώλεια στο Robinhood

Εάν είστε έμπορος ή επενδυτής και θέλετε να περιορίσετε τις ζημιές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πληθώρα εντολών για να εισέλθετε και να εξέλθετε αυτόματα από το χρηματιστήριο. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρατηγικές stop-loss και limit order. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζετε τις διακρίσεις μεταξύ αυτών των πολυάριθμων επιλογών και πώς να τις ρυθμίσετε σωστά.

Και ακόμη και όταν πρόκειται απλώς για stop-loss, υπάρχουν δύο τύποι παραγγελιών. Ευτυχώς, σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την αποτελεσματική ρύθμιση μιας εντολής stop-loss.

Πώς να ορίσετε μια σειρά απωλειών στο Robinhood σε έναν υπολογιστή

Οι εντολές ορίου διακοπής σάς δίνουν πρόσθετο έλεγχο στην εκτέλεση της συναλλαγής σας προσθέτοντας ένα έναυσμα. Μια οριακή εντολή ενεργοποιείται κάθε φορά που το συμβόλαιο δικαιωμάτων προαίρεσης φτάνει την τιμή διακοπής που ορίζετε. Η περιορισμένη παραγγελία θα εφαρμοστεί εάν τα συμβόλαια προσφέρονται στην τιμή ή καλύτερη από την τιμή που καθορίζετε στην οριακή παραγγελία σας. Σε περίπτωση απώλειας ή κέρδους, οι επενδυτές ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν εντολές ορίου διακοπής.

Δεν υπάρχουν προμήθειες ή κόστος ανά σύμβαση όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης στο Robinhood. Ωστόσο, άλλες πλατφόρμες ενδέχεται να σας χρεώσουν.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να ρυθμίσετε αυτό το όριο για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία stop-loss; Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας υπολογιστή:

  Πώς να προστατεύσετε εφαρμογές με κωδικό πρόσβασης στο Mac σας
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Robinhood.
  • Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Μεταβείτε στην οθόνη παραγγελίας επιλογών.
  • Κάντε κλικ στο «Διακοπή τιμής».
  • Εισαγάγετε την επιθυμητή ποσότητα.
  • Επιλέξτε “Συνέχεια” και επιλέξτε μεταξύ των επιλογών μίας ημέρας ή 90 ημερών. Εάν θέλετε να ορίσετε την επιλογή stop-loss για μερικές ημέρες, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την επιλογή 90 ημερών.
  • Εισαγάγετε τον αριθμό των κοινών χρήσεων στα οποία θέλετε να ισχύει αυτή η ρύθμιση.
  • Κάντε κλικ στο “Επισκόπηση” για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις σας.
  • Πώς να ορίσετε μια σειρά απωλειών στο Robinhood σε ένα iPhone

    Για χρήστες που τους αρέσει να κάνουν τις συναλλαγές τους και να επενδύουν εν κινήσει, υπάρχει μια βολική εφαρμογή Robinhood τόσο για iOS όσο και για Android. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε μια εντολή stop-loss χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iPhone:

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Robinhood στο iPhone σας.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και θα δείτε μια λίστα με όλες τις μετοχές σας.
  • Από τη λίστα, επιλέξτε τη μετοχή για την οποία θα θέλατε να ορίσετε ένα stop-loss.
  • Η προηγούμενη απόδοση της μετοχής και άλλα σχετικά δεδομένα μπορείτε να βρείτε εδώ. Πατήστε το κουμπί “Εμπόριο”, το οποίο μπορεί να βρεθεί κάτω δεξιά.
  • Επιλέξτε την επιλογή «Πώληση».
  • Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, επιλέξτε “Δολάρια”.
  • Η επιλογή “Δολάρια” θα εμφανίσει μερικές επιπλέον επιλογές όταν την πατήσετε. Έτσι, στην ενότητα “Παραγγελίες υπό όρους”, πατήστε “Διακοπή παραγγελίας”.
  • Πατήστε το κουμπί Συνέχεια για να προχωρήσετε.
  • Εισαγάγετε την τιμή διακοπής (η οποία θα πρέπει να είναι χαμηλότερη από την τιμή αγοράς αυτής της μετοχής) και, στη συνέχεια, πατήστε “Συνέχεια”. Μπορείτε να επιλέξετε «Μία ημέρα συναλλαγών» ως χρονική περίοδο. Η δεύτερη επιλογή είναι να ενεργοποιήσετε το set stop-loss για 90 ημέρες. Έτσι, εάν κρατάτε για λίγες μέρες, χρησιμοποιήστε την επιλογή δύο.
  • Εισαγάγετε τον αριθμό των κοινών χρήσεων για τις οποίες θέλετε να ορίσετε αυτήν τη σειρά διακοπής και επιλέξτε την επιλογή «Επισκόπηση».
  •   Τρόπος εκτέλεσης οποιασδήποτε εφαρμογής σε λειτουργία εικόνας σε εικόνα στο παράθυρο 10

    Η επόμενη σελίδα θα σας δείξει τις πλήρεις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες Stop-loss μπορούν να αποσταλούν κάνοντας σάρωση προς τα επάνω.

    Πώς να ορίσετε μια σειρά απωλειών στο Robinhood σε μια συσκευή Android

    Για τους χρήστες Android εκεί έξω, η εφαρμογή Robinhood σάς επιτρέπει επίσης να ορίζετε εντολές stop-loss. Δείτε πώς:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Robinhood.
  • Θα υπάρχει μια λίστα με όλες τις μετοχές σας στο κάτω μέρος της σελίδας.
  • Επιλέξτε το απόθεμα για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε ένα stop-loss από τη λίστα.
  • Οι ιστορικές πληροφορίες της μετοχής και άλλα σημαντικά δεδομένα μπορείτε να βρείτε εδώ. Πατήστε το κουμπί “Εμπόριο” που βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη.
  • Επιλέξτε «Πώληση» από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται.
  • Επιλέξτε “Δολάρια”.
  • Πατήστε «Διακοπή παραγγελίας» στην ενότητα «Παραγγελίες υπό όρους».
  • Πατήστε «Συνέχεια».
  • Εισαγάγετε την τιμή διακοπής (η οποία θα πρέπει να είναι χαμηλότερη από την τιμή αγοράς της μετοχής) και πατήστε “Συνέχεια”. Μία ημέρα συναλλαγών είναι μια εφάπαξ επιλογή. Η δεύτερη επιλογή είναι να ορίσετε ένα stop-loss για 90 ημέρες. Εξετάστε την επιλογή δύο εάν σκοπεύετε να ορίσετε αυτό το stop-loss για μερικές ημέρες.
  • Επιλέξτε την επιλογή «Αναθεώρηση» αφού εισαγάγετε τον αριθμό των κοινών χρήσεων για τις οποίες σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε αυτήν τη διακοπή.
  • Τα στοιχεία της παραγγελίας σας θα εμφανιστούν στην επόμενη σελίδα. Η σάρωση προς τα επάνω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή εντολών stop-loss.

    Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Είναι δυνατόν να καθοριστεί μια στάση Robinhood μετά τις εργάσιμες ώρες;

    Η συνεδρία παρατεταμένων ωρών δεν θα επιτρέψει την εκτέλεση εντολών διακοπής. Οι παραγγελίες που υποβάλλονται σε εκτεταμένο ωράριο θα βρίσκονται σε ουρά για την ανοιχτή αγορά της επόμενης ημέρας διαπραγμάτευσης.

    Είναι δυνατόν να τεθεί σε εφαρμογή ένα stop-loss αφού έχετε κάνει μια αγορά;

    Ναί. Η χρήση μιας εντολής stop-loss για τον περιορισμό της ζημίας σας, για παράδειγμα, στο 10% της τιμής στην οποία αγοράσατε το απόθεμα είναι ένα παράδειγμα αυτού. Μπορείτε να υποβάλετε αμέσως μια εντολή stop-loss ύψους 17 $, για παράδειγμα, μετά την αγορά της μετοχής. Οι μετοχές σας θα πωληθούν στην τρέχουσα τιμή αγοράς όταν η μετοχή πέσει κάτω από τα 18 $.

      Πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri για να δημιουργήσετε μια σημείωση στο Evernote

    Όταν ορίζω επίπεδα stop-loss, πώς μπορώ να ξέρω σε ποιο επίπεδο να τα τοποθετήσω;

    Κατά τον ορισμό επιπέδων stop-loss, η τεχνική ανάλυση μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Στην περίπτωση μιας θέσης αγοράς, για παράδειγμα, ο προσδιορισμός των κρίσιμων επιπέδων στήριξης της μετοχής μπορεί να είναι απαραίτητος για την αξιολόγηση του καθοδικού κινδύνου της μετοχής. Για να το θέσουμε διαφορετικά, είναι πιθανό η μετοχή να υποστεί περαιτέρω απώλειες εάν σπάσει ένα σημαντικό επίπεδο στήριξης. Ωστόσο, να είστε σε επιφυλακή για ψευδείς εστίες πριν εισαγάγετε επίπεδα stop-loss στην πλατφόρμα συναλλαγών σας, πραγματοποιήστε ενδελεχή έρευνα χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση και άλλα εργαλεία.

    Μπορώ να χρησιμοποιήσω εντολές stop-loss για να προστατεύσω τις θέσεις long και short;

    Σίγουρα, σε αυτό το πλαίσιο, η ονομασία «εντολή διακοπής ζημιών» είναι λίγο παραπλανητική. Οι εντολές Stop-loss προορίζονται κυρίως για την προστασία έναντι σημαντικών απωλειών τόσο σε θέσεις long όσο και σε short. Ωστόσο, δεδομένου ότι ενεργοποιούνται όταν η τιμή του τίτλου διαπραγματεύεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν έναντι μεγάλων κερδών και στις τρέχουσες συμμετοχές. Ακόμα κι έτσι, επειδή οι εντολές stop-loss και stop-loss μετατρέπονται σε εντολές αγοράς μετά την κατάρριψή τους, η πραγματική τους τιμή μπορεί να είναι σημαντικά χαμηλότερη ή μεγαλύτερη από την τιμή stop-loss.

    Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο στις μετοχές σας

    Για να παρέχεται στους επενδυτές και στους εμπόρους περισσότερος έλεγχος, οι εντολές stop-loss τους επιτρέπουν να ορίζουν έναν περιορισμό τιμής για κάθε συναλλαγή. Μόλις η τιμή μιας μετοχής φτάσει στην τιμή διακοπής, ενεργοποιείται μια εντολή ορίου, η οποία δίνει εντολή στον διαπραγματευτή να την αγοράσει ή να την πουλήσει στην οριακή τιμή. Η επιλογή περιορίζει τις ζημίες ορίζοντας το σημείο στο οποίο ο επενδυτής δεν είναι σε θέση να ανεχθεί τις ζημίες.

    Αν και οι εντολές stop-loss μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των απωλειών σας, καμία από αυτές τις στρατηγικές δεν είναι αλάνθαστη. Μια εντολή stop-loss μπορεί να εκτελεστεί σε τιμή σημαντικά διαφορετική από την τιμή stop-loss, αφού σπάσει το όριο του stop-loss. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη δική σας έρευνα και κατανοείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του τύπου παραγγελίας πριν την υποβάλετε.

    Έχετε ορίσει ποτέ μια εντολή stop-loss στο παρελθόν; Έχετε ανταλλάξει ποτέ μετοχές στο Robinhood; Τι σας αρέσει σε αυτή την πλατφόρμα; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω!