Τρόπος εκτέλεσης οποιασδήποτε εφαρμογής σε λειτουργία εικόνας σε εικόνα στο παράθυρο 10

Τα Windows 10 διαθέτουν μίνι player για δύο εφαρμογές. Groove και Ταινίες και τηλεόραση. Άλλες εφαρμογές μπορούν να προσθέσουν τη μίνι προβολή, αλλά δεν φαίνεται να το έχουν κάνει πολλές. Εάν παρακολουθείτε βίντεο στο διαδίκτυο, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που ονομάζεται Compact View, η οποία σας επιτρέπει να προβάλλετε οποιονδήποτε ιστότοπο σε λειτουργία μίνι. Η λειτουργία μίνι είναι βασικά λειτουργία εικόνας σε εικόνα για τα Windows 10 και αν χρειάζεται να εκτελέσετε μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας σε λειτουργία εικόνας σε λειτουργία εικόνας, χρειάζεστε μια εφαρμογή που ονομάζεται Εργαλείο PiP.

Εφαρμογές σε λειτουργία εικόνας σε λειτουργία εικόνας

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το PiP Tool. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που είναι διαθέσιμη στο Github. Εκτελέστε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε εικόνα σε λειτουργία εικόνας και, στη συνέχεια, εκτελέστε την εφαρμογή Εργαλείο PiP. Θα προσθέσει μια γραμμή που κολλάει στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Μπορείτε να το σύρετε αλλά κολλάει στην κορυφή.

  Πώς να δείτε το ιστορικό του προχείρου στο Microsoft Office

Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος στη γραμμή και επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να εκτελείται στη λειτουργία εικόνας σε λειτουργία εικόνας.

Αυτό θα μεγιστοποιήσει την εφαρμογή. Επιλέξτε την περιοχή του που θέλετε να καρφιτσώσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να επιλέξετε ολόκληρο το παράθυρο ή μόνο ένα τμήμα του. Αφού επιλέξετε την περιοχή εφαρμογής που θέλετε να καρφιτσώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής στη γραμμή του εργαλείου PiP στο επάνω μέρος.

Το παράθυρο εικόνας σε λειτουργία εικόνας σάς επιτρέπει να βγείτε από αυτό ή να επιλέξετε ένα διαφορετικό παράθυρο. Όταν κλείνετε την προβολή εικόνας σε εικόνα για μια εφαρμογή, δεν κλείνει το αρχικό παράθυρο της εφαρμογής.

  Πώς να αφαιρέσετε μια κατοικία ανενεργού παίκτη στο "Animal Crossing: New Horizons"

Αυτό λειτουργεί για οποιαδήποτε εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των δερμάτων Rainmeter. Το Compact View είναι για ιστότοπους και το εργαλείο PiP είναι για εφαρμογές.

Η μίνι προβολή στα Windows 10 είναι πολύ καλή, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές εφαρμογές ακόμα. Προστέθηκε πριν από αρκετό καιρό και αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Groove ή Movies & TV, πιθανότατα γνωρίζετε ότι είναι χρήσιμη. Το Netflix είναι μία από αυτές τις σπάνιες εφαρμογές που έχουν προσθέσει υποστήριξη για αυτό. Υποθέτουμε ότι μόνο οι εφαρμογές πολυμέσων όπως το Netflix πρέπει να προσθέσουν υποστήριξη για αυτό, αλλά η εικόνα σε εικόνα είναι χρήσιμη για όλα τα είδη εφαρμογών. Δεν είναι απλώς ένας βολικός τρόπος να παρακολουθείτε ταινίες. Συχνά, εάν δεν έχετε πολλούς επιτραπέζιους υπολογιστές για να οργανώσετε τα παράθυρα, η λειτουργία εικόνας σε λειτουργία εικόνας μπορεί να είναι ένα αρκετά καλό stand-in.

  Πώς να διορθώσετε τους αριθμούς που πληκτρολογείτε στο πληκτρολόγιό σας αντί για γράμματα

Εάν πρέπει να καρφιτσώσετε μια εικόνα στο επάνω μέρος της οθόνης σας, δοκιμάστε το ScreenDragons2.