Πώς να ξεριζώσετε το τηλέφωνο Android χωρίς υπολογιστή – 2023

Θέλετε να μάθετε τη μέθοδο για το πώς να κάνετε root το τηλέφωνο Android χωρίς υπολογιστή; Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα. Οι άνθρωποι επιλέγουν το Android έναντι οποιουδήποτε άλλου λειτουργικού συστήματος για κινητά λόγω της ελευθερίας προσαρμογής και της υψηλής λειτουργικότητάς του.

Μαζί με τη δυνατότητα εγκατάστασης αντικαταστάσεων αρχικής οθόνης τρίτου κατασκευαστή και προηγμένων εφαρμογών όπως το Tasker, οι χρήστες Android έχουν το πλεονέκτημα να ακολουθούν έναν μεγάλο δρόμο και να ασχολούνται με πράγματα όπως το Rooting και η εγκατάσταση προσαρμοσμένων δωματίων.

Η ριζοβολία στις πρώτες μέρες ήταν μια απλή διαδικασία. Ωστόσο, οι εταιρείες για να κινηθούν προς την ασφάλεια, έχουν αρχίσει να κλειδώνουν τους bootloaders κάνοντας τη διαδικασία rooting λίγο δύσκολη για έναν μέσο χρήστη.

Περιλαμβάνει αλλαγή της ανάκτησης αναβοσβήνοντάς την από υπολογιστή. Αλλά οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν έναν τρόπο να κάνουν εύκολα root το τηλέφωνό τους Android χωρίς να χρειάζονται υπολογιστή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να γίνουν root τα τηλέφωνα Android χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

Σήμερα θα συζητήσουμε τις πιο επιτυχημένες μεθόδους ριζοβολίας μιας συσκευής Android χωρίς την ανάγκη υπολογιστή ή υπολογιστή χρησιμοποιώντας απλά βήματα.

Πώς να ξεριζώσετε το τηλέφωνο Android χωρίς υπολογιστή.

Παρακάτω δίνονται μέθοδοι για να ριζώσετε ένα τηλέφωνο Android χωρίς υπολογιστή. Σημειώστε ότι το Rooting ακυρώνει την εγγύησή σας και μπορεί ακόμη και να βλάψει τη συσκευή σας.

  Πώς να ορίσετε προσαρμοσμένα χρώματα για επαφές στο Messenger στο Android

Η ριζοβολία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας και μπορεί να παραμορφώσει τη συσκευή σας για να την καταστήσει άχρηστη. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε πριν ξεκινήσετε. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά.

Μέθοδος για την ρίζα του τηλεφώνου Android χωρίς υπολογιστή.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για Rooting Android χωρίς υπολογιστή είναι:

Βήμα 1. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας με εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για android. Μόλις τελειώσετε, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Βήμα 2. Κατεβάστε οποιοδήποτε από τα Apk των εφαρμογών που αναφέρονται παρακάτω. Σημειώστε ότι ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικά προτού λειτουργήσουν, καθώς δεν υποστηρίζουν όλοι οι τρόποι όλες οι επωνυμίες. Επομένως, μην τα παρατάτε με την πρώτη ή τη δεύτερη προσπάθεια.

  Πώς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας Android απλά κοιτάζοντας το

Βήμα 3. Εγκαταστήστε το αρχείο apk και ανοίξτε το. Τώρα συμφωνήστε με τους όρους εάν εμφανίζονται.

Βήμα 4. Τώρα, στην εφαρμογή, θα υπάρχει ένα αυτονόητο κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία ριζοβολίας.

Βήμα 5. Μετά από αυτό, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ριζοβολίας. Μην απενεργοποιείτε το τηλέφωνό σας και μην το ενοχλείτε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν συνέπειες.

Βήμα 6. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να απαιτείται επανεκκίνηση. Μετά από αυτό, το τηλέφωνό σας θα γίνει με επιτυχία root.

Εφαρμογές για Root Android χωρίς υπολογιστή.

Παρακάτω παρατίθενται οι εφαρμογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε root το τηλέφωνό σας Android χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή.

1. KingoRoot.

Κατεβάστε το KingoRoot για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 30 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

2. Universal και Root.

Κατεβάστε το Universal και το Root για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

3. iRoot.

Κατεβάστε το iRoot για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

4. Baidu Root.

Κατεβάστε το Baidu Root για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

5. VRoot.

Κατεβάστε το VRoot παρακάτω για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

6. Z4Root.

Κατεβάστε το Z4Root για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

7. Αυτόματη ρίζα CF.

Κατεβάστε το CF Auto Root για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

8. Εύκολη εφαρμογή εργαλειοθήκης ριζοβολίας.

Κατεβάστε το Easy Rooting Toolkit εφαρμογή παρακάτω για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

9. Framaroot.

Κατεβάστε το Framaroot παρακάτω για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

10. Ρίζα πετσέτας.

Κατεβάστε το TowelRoot παρακάτω για Root του τηλεφώνου σας Android χωρίς υπολογιστή.

Πώς να ελέγξετε εάν η συσκευή σας έχει ριζώσει με επιτυχία.

Για να ελέγξετε εάν το τηλέφωνό σας Android έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία, κάντε λήψη αυτής της μικρής εφαρμογής από το google play store και ελέγξτε εάν έχετε διαθέσιμα δικαιώματα root στο τηλέφωνό σας.

Συμπερασματικά, αυτοί είναι οι καλύτεροι, πιο ασφαλείς και πιο αξιόπιστοι τρόποι για να κάνετε root το τηλέφωνό σας Android χωρίς υπολογιστή. Για οποιαδήποτε βοήθεια, βοήθεια ή απορία, μη διστάσετε να μας γράψετε στα σχόλια παρακάτω. Θα θέλαμε να ακούσουμε και την εμπειρία σας με το Rooting.