Πώς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας Android απλά κοιτάζοντας το


Η ασφάλεια είναι μια πολύ σοβαρή ανησυχία για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί smartphone και όπου είναι σημαντικό να διατηρούμε τις πληροφορίες μας ασφαλείς, είναι επίσης σημαντικό να μπορούμε να μπαίνουμε στο εσωτερικό της συσκευής μας εύκολα. Οι χρήστες Android έχουν συχνά περισσότερες από τις επιλογές που βασίζονται στο σύστημα για την ασφάλιση μιας συσκευής και με νεότερες συσκευές που υποστηρίζουν την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, έχετε έναν ακόμη τρόπο για να ξεκλειδώσετε γρήγορα και με ασφάλεια τη συσκευή σας. Οι χρήστες που έχουν την επιλογή να αντιστοιχίσουν τα τηλέφωνά τους με ένα smartwatch μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα τηλέφωνο πιο γρήγορα, αλλά αν δεν έχετε συσκευή για σύζευξη με το τηλέφωνό σας Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση προσώπου για να το ξεκλειδώσετε. Να πώς.

  Πώς να ρυθμίσετε συνδέσμους εφαρμογών στο Android 6.0

Η αναγνώριση προσώπου αποτελεί μέρος της λειτουργίας Smart Lock που είναι διαθέσιμη σε Android και Chromebook. Για να το ενεργοποιήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επιλογή Ασφάλεια> Smart Lock. Εάν η επιλογή Smart Lock είναι γκριζαρισμένη/απενεργοποιημένη, είναι πιθανό να μην έχετε ρυθμίσει κλείδωμα οθόνης στη συσκευή σας. Ενεργοποιήστε το κλείδωμα οθόνης και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Smart Lock.

Το Smart Lock σάς προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για το ξεκλείδωμα της συσκευής. μπορείτε να το αντιστοιχίσετε με μια αξιόπιστη συσκευή, μπορείτε να προσθέσετε ένα αξιόπιστο μέρος, ένα αξιόπιστο πρόσωπο ή μια αξιόπιστη φωνή. Για το σκοπό μας, επιλέξτε την επιλογή «Αξιόπιστο πρόσωπο». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να προσθέσετε ένα αξιόπιστο πρόσωπο.

  Λάβετε ειδοποιήσεις μέσω email στις οποίες μπορείτε να απαντάτε από οπουδήποτε [Android]

Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα λογικό φωτισμένο μέρος. Δεν πρέπει να είναι πολύ φωτεινό αλλά ούτε και πολύ σκοτεινό. Κεντράρετε το πρόσωπό σας μέσα στο οβάλ περίγραμμα και περιμένετε να ολοκληρώσει την εγγραφή του προσώπου σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόσωπό σας ως κλειδί.

Κλειδώστε τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, ρίξτε μια σύντομη ματιά σε αυτήν πριν σύρετε προς τα επάνω για να την ξεκλειδώσετε. Δεν θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το PIN ή το μοτίβο ξεκλειδώματος. Το καλό με τη δυνατότητα είναι ότι δεν σας μεταφέρει απευθείας στην αρχική σας οθόνη και, αντίθετα, απαιτεί να κάνετε σάρωση προς τα επάνω.

  Το Pale Moon για Android είναι ο Firefox σε στεροειδή