Νέες δυνατότητες στον Firefox 30 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android


Ο Firefox 30 έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση τώρα από το μενού βοήθειας. Δεδομένου ότι είναι η πρώτη ενημέρωση μετά την εισαγωγή των νέων επιλογών Προσαρμογής στον Firefox 29, ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε την επιλογή αναβάθμισης. Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογών επάνω δεξιά και θα δείτε ένα κουμπί βοήθειας δίπλα στο μεγάλο κουμπί Προσαρμογή στο κάτω μέρος. Κάντε κλικ σε αυτό για να εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο επιλογών βοήθειας που περιλαμβάνει την επιλογή Σχετικά με τον Firefox. Η νέα ενημέρωση είναι κυρίως διορθώσεις και πολλές νέες επιλογές προγραμματιστή. Σε αυτήν τη νέα ενημέρωση, οι προσθήκες είναι απενεργοποιημένες από προεπιλογή, εκτός από αυτές που έχουν μπει στη λίστα επιτρεπόμενων ή που εγκαθίστανται κατά την εγκατάσταση ενός πρόσθετου. Προστέθηκε επίσης ένα νέο κουμπί για την εναλλαγή της ορατότητας των σελιδοδεικτών και της πλαϊνής γραμμής του ιστορικού. Με τη νέα έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, παρουσιάστηκε επίσης μια νέα έκδοση για κινητά και προσφέρει περισσότερα για τους τελικούς χρήστες. Μπορείτε να προσθέσετε τις λειτουργίες κοινής χρήσης των αγαπημένων σας στο μενού περιβάλλοντος απλώς πατώντας το και μπορείτε να εγγραφείτε σε ροές RSS από οποιαδήποτε ιστοσελίδα και να τις διαβάσετε στην αρχική σας σελίδα με τη βοήθεια ενός νέου πρόσθετου που ονομάζεται Home Feed.

  Η εφαρμογή «VNC Viewer» για τηλεχειριστήριο υπολογιστή RealVNC για Android τώρα δωρεάν

Επιτραπέζιος υπολογιστής Firefox 30

Πρόσθετα απενεργοποιημένα

Εάν επισκεφτείτε την καρτέλα προσθηκών μετά την αναβάθμιση του προγράμματος περιήγησής σας, θα δείτε ότι κάθε πρόσθετο που έχετε εγκαταστήσει έχει ρυθμιστεί σε Ερώτηση για ενεργοποίηση, εκτός εάν βρίσκεται στη λίστα ασφαλών.

Πλαϊνή γραμμή σελιδοδεικτών και ιστορίας

Ανοίξτε το μενού προσαρμογής και θα δείτε ένα νέο κουμπί που μπορείτε να σύρετε στο μενού επιλογών ή στη γραμμή καρτελών για άνοιγμα σελιδοδεικτών ή ιστορικού. Η πλαϊνή στήλη δεν είναι μοναδική ή νέα στη διεπαφή, αλλά το κουμπί είναι.

  Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις αρχείων του Google Drive στην αρχική σας οθόνη [Android]

Firefox 30 Android

Επιλογές κοινής χρήσης στο μενού περιβάλλοντος

Πατήστε το κουμπί περισσότερα στον Firefox και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση. Ανάλογα με τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας, θα δείτε μια μεγάλη λίστα επιλογών για την κοινή χρήση της τρέχουσας καρτέλας που έχετε ανοίξει. Οι δύο επιλογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά θα εμφανιστούν στο μενού περιβάλλοντος, ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση σε αυτές. Για να τα φτάσετε εκεί την πρώτη φορά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές τουλάχιστον μία φορά.

Τροφοδοτείται στην αρχική σελίδα

Με αυτήν την τελευταία ενημέρωση, τίποτα δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε τον Firefox ως πρόγραμμα ανάγνωσης RSS. Πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Home Feeds για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα. Μπορείτε να προσθέσετε όσες ροές θέλετε και να σύρετε ανάμεσά τους από οποιαδήποτε νέα καρτέλα. Διαβάστε αναλυτικά για τη ρύθμισή του εδώ.

  Κάντε λήψη του Google Now Launcher APK για οποιαδήποτε συσκευή Android

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών για το επιφάνεια εργασίας και κινητό έκδοση στο Mozilla.

Κάντε λήψη του Firefox 30 για επιτραπέζιους υπολογιστές

Κάντε λήψη του Firefox 30 από το Google Play Store