Πώς να ορίσετε προσαρμοσμένα χρώματα για επαφές στο Messenger στο Android

Η εφαρμογή Google Messenger είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στο Android 7.0. Η εφαρμογή μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει SMS και MMS. Ορισμένοι χρήστες εικάζουν ότι αυτή η εφαρμογή θα αντικαταστήσει σύντομα το Hangouts, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. Το Google Messenger είναι αρκετά απλό για μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. έχει emoji, αυτοκόλλητα και γρήγορη αναζήτηση επαφής. Διαθέτει επίσης ένα προσεγμένο μικρό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα για τα νήματα συνομιλίας. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικό χρώμα για κάθε επαφή για την οποία έχετε ένα νήμα συνομιλίας. Να πώς.

  Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή στο Google Play Store και μια εφαρμογή Android

Ανοίξτε το Messenger και μεταβείτε στο νήμα συνομιλίας για το οποίο θέλετε να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα. Πατήστε το κουμπί “Περισσότερα” στην κορυφή και από το μενού, επιλέξτε “Άτομα & Επιλογές”.

Στην οθόνη Άτομα και επιλογές, θα δείτε μια ενότητα “Άτομα σε αυτήν τη συνομιλία”. Αυτή η ενότητα παραθέτει όλους στο νήμα. Πατήστε το κουμπί της παλέτας χρωμάτων δίπλα στο όνομα της επαφής και θα εμφανιστεί ένα μενού με χρώματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Ο επιλογέας χρώματος δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε ελεύθερα ένα χρώμα και πρέπει να επιλέξετε από τις προεπιλογές. Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις φυσαλίδες ειδοποιήσεων στο Android

Το χρώμα εφαρμόζεται στο νήμα αμέσως. Για ομαδικές συνομιλίες που περιλαμβάνουν επαφές που έχουν όλες διαφορετικό χρώμα για αυτές, αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί. Για συνομιλίες ένας προς έναν, είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα στείλετε κατά λάθος μήνυμα στο λάθος άτομο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα για να διαφοροποιήσετε τα νήματα συνομιλιών μεταξύ συναδέλφων, φίλων και οικογένειας.

Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων είναι εξαιρετικά κοινές τόσο στο Android όσο και στο iOS, αλλά είναι εκπληκτικό το πόσο πολλές από αυτές δεν επιτρέπουν στους χρήστες να ορίσουν διαφορετικό χρώμα για τα νήματα συνομιλίας. Πιθανότατα γίνεται κάτι για να διατηρείται μια εφαρμογή σε ένα συγκεκριμένο θέμα και να επιτρέπει στους χρήστες να συσχετίζουν ένα συγκεκριμένο χρώμα με μια εφαρμογή, π.χ. πράσινο και Hangouts. Η εφαρμογή Messages στο iOS εξακολουθεί να στερείται αυτής της μάλλον βασικής λειτουργίας που είναι κρίμα.

  Πώς να επιλέξετε ποιες εναλλαγές θα εμφανίζονται στις γρήγορες ρυθμίσεις στο Android 7.0