Πώς να αποδεχτείτε όλα τα αιτήματα φιλίας στο Facebook ταυτόχρονα – (Τελευταία) – 2023

Το Facebook, αναμφίβολα, είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και, κάνουμε φίλους στο Facebook και συνομιλούμε, μοιραζόμαστε σκέψεις και αναμνήσεις μέσω καταστάσεων, εικόνων και βίντεο.

Το Facebook είναι ένα μέρος όπου όχι μόνο κάνουμε φίλους, αλλά και πολλοί χρήστες παίζουν παιχνίδια. Πολλοί προγραμματιστές, έμποροι και μικρές επιχειρήσεις εξαρτώνται από το Facebook επειδή το Facebook είναι ο απλούστερος τρόπος για να μεταφέρετε ένα μήνυμα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Εκτός από αυτό, το Facebook μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσεγγίσει εκατομμύρια ανθρώπους μέσω ομάδων και σελίδων εύκολα, καθώς έχουμε ήδη μοιραστεί ένα άρθρο σχετικά με πώς να αυξήσετε τα likes στη σελίδα. Ωστόσο, όχι μόνο μέσω ομάδων ή σελίδων στο Facebook, μπορούμε να προσεγγίσουμε πολλά άτομα μέσω ενός προφίλ.

  Πώς να ορίσετε μια προσωρινή εικόνα προφίλ στο Facebook

Μπορούμε να κάνουμε φίλους και να αυξήσουμε τους ακόλουθους. Ακόμη και οι άνθρωποι δημιουργούν έναν γυναικείο λογαριασμό στο Facebook για να προσθέτουν συχνά φίλους, αλλά το μόνο που χρειάζεστε είναι έξυπνη δουλειά. Έχουμε ήδη εξηγήσει πώς να προσθέστε όλους τους φίλους στην ομάδα του Facebook με ένα μόνο κλικ. Επίσης, γνωρίζουμε ότι βοηθάει πολύ και εξοικονομεί χρόνο.

Λοιπόν, θα σας πούμε πώς να το κάνετε αποδεχτείτε όλα τα αιτήματα φιλίας στο Facebook ταυτόχρονα.

Γενικά, αν το μόνο σας κίνητρο είναι να αυξήσετε τους φίλους σας στο Facebook. Ακόμη και εμείς αρχίζουμε να λαμβάνουμε περισσότερα αιτήματα σε σύγκριση με τους μέσους χρήστες. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι πρέπει να τα αποδεχτούμε ένα προς ένα πράγμα που καταναλώνει πολύ πολύτιμο χρόνο.

  Hyperlapse Record Time Lapse Video & Share στο Facebook και το Instagram

Αλλά μην ανησυχείτε, εδώ είναι μια μέθοδος αποδεχτείτε όλα τα αιτήματα φιλίας στο Facebook εάν θα σας βοηθήσει να τα πάρετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πώς να αποδεχτείτε όλα τα αιτήματα φιλίας στο Facebook με λίγα κλικ.

  • Προηγουμένως, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και ανοίξτε τον στο πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο πρέπει να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο Facebook ή επισκεφθείτε εδώ

https://www.facebook.com/reqs.php

  • Αφού ανοίξετε τον παραπάνω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης. Θα δείτε όλα τα αιτήματα σε εκκρεμότητα εδώ.
  • Τώρα, κάντε κλικ στο F12 κουμπί που θα ανοίξει το πλαίσιο της κονσόλας. Και, ακόμη και μπορείτε να το ανοίξετε κάνοντας δεξί κλικ στο Επιθεωρήστε το στοιχείο.
  • Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολλήστε τον στο κουτί κονσόλας. Θα μοιάζει όπως δίνεται παρακάτω.
  Πώς να σταματήσετε το φιλτράρισμα σχολίων στο Facebook

javascript:for( i = 1;i

  • Αφού επικολλήσετε τον παραπάνω κωδικό. Πατήστε Enter και περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να μην επιβεβαιωθούν όλα τα εκκρεμή αιτήματα.
  • Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και βεβαιωθείτε ότι όλα τα αιτήματα είναι αποδεκτά. Σε περίπτωση που υπάρχει α Δείτε περισσότερα επιλογή και μετά κάντε κλικ σε αυτήν.

  • Εκτελέστε ξανά το ίδιο σενάριο στην κονσόλα στο αποδεχτείτε το αίτημα σε εκκρεμότητα.
  • Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία μέχρι να μην γίνουν δεκτά όλα τα αιτήματα.


Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτό το κόλπο αποδεχτείτε όλα τα αιτήματα φιλίας στο Facebook ταυτόχρονα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή θέλετε να προτείνετε αυτό το άρθρο, αφήστε τα πολύτιμα σχόλιά σας παρακάτω.