Πώς να ξεμπλοκάρετε την κλήση Messenger στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ντουμπάι

Οποιοσδήποτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια κλήση μέσω της εφαρμογής Messenger του Facebook θα διαπιστώσει ότι η υπηρεσία είναι εντελώς αποκλεισμένη—με αποτέλεσμα να κολλήσετε με κατώτερες εναλλακτικές λύσεις που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση. Ωστόσο, εγκαθιστώντας ένα VPN στη συσκευή σας, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τις κλήσεις στο Messenger γρήγορα και με ασφάλεια—ακόμα και στο Ντουμπάι.

Πώς να ξεμπλοκάρετε την κλήση του Messenger από οπουδήποτε; Θα καλύψουμε λεπτομερώς τα τέσσερα καλύτερα VPN για να παρακάμψετε μπλοκ παρόχων, αλλά για όσους από εσάς αναζητάτε μια γρήγορη απάντηση…

Η δοκιμή μας έδειξε ότι αυτά είναι τα καλύτερα VPN για την απεμπλοκή κλήσεων Messenger στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ντουμπάι:

NordVPN – Καλύτερη επιλογή για ΗΑΕ/Ντουμπάι – Καλύτερη επιλογή προϋπολογισμού. Ένα καλό ολοκληρωμένο εργαλείο που λειτουργεί καλά για να ξεμπλοκάρει το Messenger, τις υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix.
Surfshark – Συσκότιση σε κάθε διακομιστή, απεριόριστο εύρος ζώνης και ταυτόχρονες συνδέσεις, σύγχρονη κρυπτογραφία για να ξεμπλοκάρετε οτιδήποτε στο Ντουμπάι.
ExpressVPN – Παρακάμψτε αξιόπιστα μπλοκ παρόχου (κλήσεις Messenger και Whatsapp) από οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς περιορισμούς. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
CyberGhost – Λειτουργεί καλά στο Ντουμπάι, ξεμπλοκάρει το Netflix. Εύχρηστος.
PureVPN – Εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού, σας προστατεύει καλά.

Είναι δίκαιο να πούμε ότι οι εφαρμογές messenger είναι ο τρόπος για να μείνετε σε επαφή με φίλους, οικογένεια και συνεργάτες στον 21ο αιώνα. Αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλής εφαρμογή σε αυτή την κατηγορία είναι το Facebook Messenger: ένα όλο και πιο σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος του Facebook. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παραμένουν συνδεδεμένοι κάθε μήνα και οι δυνατότητές της επεκτείνονται συνεχώς για να προσθέτουν νέους τύπους περιεχομένου όπως αυτοκόλλητα, GIF κ.λπ.

Δυστυχώς, δεν είναι όλες οι κυβερνήσεις ευχαριστημένες με υπηρεσίες όπως το Messenger. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό. Πρώτον, ορισμένα έθνη απλά δεν θέλουν οι κάτοικοί τους να επικοινωνούν με ξένους ή να βλέπουν συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου. Δεύτερον, ορισμένα έθνη έχουν τους δικούς τους εθνικούς αγγελιοφόρους που θέλουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν – μερικές φορές με αντάλλαγμα μηνιαία χρέωση. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Facebook διευκολύνει την πραγματοποίηση ιδιωτικών, κρυπτογραφημένων συνομιλιών μέσω της δυνατότητας «μυστικής συνομιλίας». Αυτό είναι ένα πρόβλημα για τις πολιτείες που θέλουν να έχουν ανοιχτή πρόσβαση στις συνομιλίες και τα δεδομένα των κατοίκων τους.

Ένα μέρος που αποκλείει το Messenger είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εάν ζείτε στο Ντουμπάι ή αλλού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή – και όπως πρόκειται να μάθετε, είναι νόμιμο και εύκολο στη χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε τι να κάνετε. Παρακάτω, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τις κλήσεις, τα γραπτά μηνύματα και άλλα μηνύματα στο Messenger από το Ντουμπάι και τα υπόλοιπα ΗΑΕ.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Ξεμπλοκάρετε τις κλήσεις του Messenger με VPN

Όταν χρησιμοποιείτε σύνδεση ΗΑΕ, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Messenger χωρίς VPN. Δεν εννοούμε ότι δεν μπορείτε απλώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Facebook Messenger σε κινητή συσκευή, η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί εντός των ΗΑΕ.

Αυτό δεν συμβαίνει επειδή το Facebook θέλει να εμποδίσει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Προϊόντων Μηνυμάτων της εταιρείας, Ντέιβιντ Μάρκους, θα ήθελαν να προσφέρουν την υπηρεσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – αλλά οι πάροχοι την εμποδίζουν. Συγκεκριμένα, η Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει τη θέση ότι μόνο οι αδειοδοτημένοι φορείς εκμετάλλευσης – κρατικές εταιρείες ή εταιρείες που υποστηρίζονται από το κράτος όπως η Etisalat – μπορούν να προσφέρουν κλήσεις VoIP εντός της χώρας.

Ευτυχώς, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε κλήσεις στο Messenger δίνοντάς σας μια ξένη IP (π.χ. μια IP ΗΠΑ) όσο βρίσκεστε εντός των ΗΑΕ. Αυτό είναι εύκολο να το κάνετε χρησιμοποιώντας τις παρακάτω οδηγίες και εντελώς νόμιμο. Μια τροποποίηση του ομοσπονδιακού νόμου του 2016 απαγορεύει τις «ψευδείς διευθύνσεις IP … με σκοπό τη διάπραξη ενός εγκλήματος ή την αποτροπή της ανακάλυψής του». Αυτό σημαίνει ότι ενώ η λέξη “έγκλημα” μπορεί να είναι ανοιχτή σε ερμηνεία, η χρήση ενός VPN δεν είναι παράνομη.

  Πώς να δημιουργήσετε Emoji Mash-Ups χρησιμοποιώντας το Gboard

Τι κάνει έναν καλό πάροχο;

Κάθε πάροχος VPN είναι λίγο διαφορετικός. Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε για να διαχωρίσετε το σιτάρι από την ήρα:

Γρήγορες ταχύτητες – Το Messenger επιτρέπει φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Επομένως, εάν η σύνδεσή σας VPN είναι αργή, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε βίντεο χαμηλής ποιότητας και κοκκώδη βίντεο και ήχο με απώλειες.
Ισχυρή κρυπτογράφηση – Η κρυπτογράφηση AES 256-bit ή ένα ισοδύναμο πρότυπο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας απίστευτα ασφαλείς. Όταν μιλάμε για προσωπικές ή επαγγελματικές κλήσεις, αυτό είναι σημαντικό.
Μηδενική καταγραφή – Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που δεν αποθηκεύει τα δεδομένα σας. Αυτό βοηθά επίσης να διασφαλίσετε ότι η δραστηριότητά σας δεν μπορεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί για να σας αναγνωρίσει στη συνέχεια.
Μεγάλα δίκτυα διακομιστών – Η ικανότητά σας να προσαρμόσετε τη σύνδεσή σας VPN εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διαθεσιμότητα διακομιστών μεσολάβησης που διατηρεί ο πάροχος. Όσο περισσότεροι διακομιστές, τόσο περισσότερες επιλογές έχετε.

Καθώς εξετάζουμε τα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Ντουμπάι και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προσέξτε για λεπτομέρειες για καθεμία από τις παραπάνω δυνατότητες.

Κορυφαία VPN για ξεμπλοκάρισμα του Messenger στα ΗΑΕ και το Ντουμπάι

Παρακάτω, παραθέτουμε τους 4 κορυφαίους παρόχους VPN στην αγορά που έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικοί στην απεμπλοκή messenger στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:

1. NordVPN

Το NordVPN είναι ένα άλλο εξαιρετικό VPN που είναι πολύ ισχυρό σε θέματα ασφάλειας, με σχεδόν άθραυστη κρυπτογράφηση AES 256-bit. Προσφέρει επίσης μια πολιτική μηδενικής καταγραφής για την κυκλοφορία, τις διευθύνσεις IP, τις χρονικές σημάνσεις, το εύρος ζώνης και το ιστορικό περιήγησης. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά χρυσού προτύπου, έχει μερικά που είναι σπάνια ή μοναδικά στον κλάδο του VPN. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διπλό VPN για να δρομολογήσετε την κυκλοφορία μέσω δύο διακομιστών μεσολάβησης για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν παραβιάζει τις κλήσεις σας στο Messenger. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ασαφή διακομιστή που κρύβει το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε VPN, εάν θέλετε περισσότερη ησυχία στα ΗΑΕ.

Το μεγάλο δίκτυο του NordVPN με 5.500+ διακομιστές σε 58 χώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση IP που βρίσκεται κοντά στο άτομο που μιλάτε για να εξασφαλίσετε υψηλές ταχύτητες και χαμηλό λανθάνοντα χρόνο. Ως δευτερεύον μπόνους, το NordVPN είναι εύκολο να εγκατασταθεί σε κινητές και επιτραπέζιους υπολογιστές – Windows, MacOS, iOS, Linux και Android – και είναι βολικό για πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες εκτός του Messenger.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Διακομιστές βελτιστοποιημένοι για ξεμπλοκάρισμα του Netflix
Χωρίς όρια εύρους ζώνης
Σε όλες τις συνδέσεις χρησιμοποιείται ισχυρή κρυπτογράφηση
Δεν διατηρεί κανένα μεταδεδομένο της περιήγησής σας
Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Μειονεκτήματα
Δεν είναι δυνατός ο προσδιορισμός της πόλης ή της επαρχίας στην εφαρμογή.

2. Surfshark

Το Surfshark προσφέρει μερικές από τις πιο σύγχρονες διατάξεις περί απορρήτου στην αγορά και είναι κάτι παραπάνω από ικανό να ξεμπλοκάρει τις κλήσεις messenger στα ΗΑΕ. Στην πραγματικότητα, το να ξεπερνάτε την κυβερνητική λογοκρισία είναι κάτι σαν ειδικότητα για αυτόν τον άχρηστο νεαρό πάροχο VPN – και έχει μερικά κόλπα στο μανίκι του που δεν βρίσκετε συχνά αλλού.

Για ένα, δεν υπάρχουν ειδικοί διακομιστές. Οι περισσότεροι πάροχοι περιορίζουν τις μεθόδους εξάλειψης της λογοκρισίας, όπως η συσκότιση σε μερικούς κόμβους δικτύου, αλλά το Surfshark έχει πλήρη κάλυψη για καθέναν από τους 800+ διακομιστές του. Αυτά βρίσκονται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνδέονται με τη συσκευή σας μέσω του άθραυστου κρυπτογράφησης 256-AES-GCM και των πρωτοκόλλων OpenVPN, IKEv2/IPSec, WireGuard της επιλογής σας.

Αλλά ορισμένοι περιορισμοί είναι πραγματικά σκληροί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Surfshark εντοπίζει αυτόματα τον τύπο των περιορισμών δικτύου που υπάρχουν και ρυθμίζει εκ νέου τις παραμέτρους για να τους ξεπεράσει. Το ατού τους είναι αναμφίβολα η μέθοδος NoBorders, η οποία μπορεί να τρυπήσει ακόμη και το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας.

  Πώς να ευθυγραμμίσετε πίνακες και εικόνες στο Microsoft Word

Και με μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, καθώς και διακομιστές μόνο με RAM, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε μήπως αφήσετε πίσω σας ένα ίχνος από την κλήση του Messenger σας.

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Ντουμπάι. Για αρχή, είναι απίστευτα γρήγορο. Όταν χρησιμοποιείτε το Messenger μέσω του ExpressVPN, μπορείτε να απολαμβάνετε βίντεο υψηλής ποιότητας, συνδέσεις χαμηλής καθυστέρησης σε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και διαφορετικά να χρησιμοποιείτε το Messenger απρόσκοπτα. Η υπηρεσία διαθέτει περισσότερους από 2.000 διακομιστές μεσολάβησης σε 94 χώρες, γεγονός που την καθιστά το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών από όλους τους παρόχους VPN σε αυτήν τη λίστα – και διασφαλίζει ότι η σύνδεσή σας παραμένει γρήγορη ανεξάρτητα από το με ποιον μιλάτε. Το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο, επομένως μπορείτε να παραμένετε στις κλήσεις για όσο χρονικό διάστημα θέλετε κάθε μήνα χωρίς περιορισμούς.

Το ExpressVPN είναι ισχυρό και με άλλους τρόπους. Η κρυπτογράφηση AES 256-bit είναι τόσο ανθεκτική. Θα χρειαζόταν ένας υπερυπολογιστής εκατομμύρια χρόνια για να τον σπάσει. Τα 5 πρωτόκολλα κρυπτογράφησης – UDP, TCP, L2TP/IPSec, PPTP και SSTP – σας προσφέρουν πολλές επιλογές ασφαλείας. Ταυτόχρονα, η εγκατάσταση του VPN σε οποιαδήποτε συσκευή είναι διαισθητική και εύκολη. Είτε χρησιμοποιείτε συσκευή Mac, Windows ή Linux, είτε smartphone ή tablet iOS ή Android, ή ακόμα και Playstation, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το ExpressVPN μέσα σε λίγα λεπτά κατεβάζοντας τη σωστή εφαρμογή και ακολουθώντας απλές οδηγίες. Μετά από αυτό, είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε το Messenger!

Όσον αφορά το απόρρητο των πραγμάτων, το ExpressVPN παρέχει μια πολιτική μηδενικής καταγραφής σχετικά με την κυκλοφορία, τα αιτήματα DNS και τις διευθύνσεις IP. Μαζί με την κρυπτογράφηση, και οι δύο αυτές λειτουργίες βοηθούν να κρατάτε τα δεδομένα σας ασφαλή από τα αδιάκριτα βλέμματα, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους χωρίς να αφήνετε πίσω σας ίχνη από ψίχουλα. Επίσης, λαμβάνετε δυνατότητες προστασίας από διαρροές DNS και αυτόματου διακόπτη kill με το προσαρμοσμένο λογισμικό της ExpressVPN.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει τα αμερικανικά Netflix, BBC iPlayer, Hulu και Amazon Prime
Superfast servers (ελάχιστη απώλεια ταχύτητας)
Κρυπτογράφηση AES-256
Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
Εξυπηρέτηση Πελατών (24/7 Chat).

Μειονεκτήματα
Το πρόγραμμα από μήνα σε μήνα έχει υψηλό κόστος.

4. CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένα ισχυρό VPN που είναι εύκολο να εγκαταστήσει οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του με υπολογιστές και εφαρμογές. Για αρχή, η λήψη και η ρύθμιση του CyberGhost είναι εύκολη, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να το λάβετε ακόμη και στο ρούτερ σας για να προστατεύσετε ολόκληρη τη σύνδεσή σας Wi-Fi! Επιπλέον, υπάρχουν 6 εύχρηστα προφίλ διαμόρφωσης όπως “σερφάρετε ανώνυμα” και “ξεμπλοκάρετε βασικούς ιστότοπους”. Συνολικά, η εγκατάσταση με το CyberGhost διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει το Messenger χωρίς να ανησυχεί πολύ για τις λεπτομέρειες.

Εκτός από τις δυνατότητες VPN του, το CyberGhost διαθέτει βολικές εναλλαγές για τον αποκλεισμό κακόβουλων ιστότοπων, τον αποκλεισμό διαφημίσεων, τη βελτίωση της ταχύτητας και πολλά άλλα. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την κρυπτογράφηση των συνδέσεών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πρόσθετα για να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη σας ενώ χρησιμοποιείτε το Messenger και άλλους ιστότοπους και υπηρεσίες. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το δίκτυο υπολογιστών της CyberGhost, ενώ είναι λίγο μικρότερο από το ExpressVPN και το NordVPN, έχει πάνω από 5.500 διακομιστές σε 80 χώρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι κλήσεις σας στο Messenger θα είναι γρήγορες και με χαμηλή καθυστέρηση.

  Πώς να εξαργυρώσετε έναν κωδικό προσφοράς στο Google Play Store

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το CyberGhost.

Πλεονεκτήματα
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ: 6 ΕΠΙΠΛΕΟΝ δωρεάν μήνες (έκπτωση 79% – παρακάτω σύνδεσμος)
Το P2P επιτρέπεται σε οποιονδήποτε διακομιστή εκτός από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία
Αξιολόγηση χρηστών GooglePlay: 4.3/5.0
Μηδενικά κούτσουρα
Αξιόπιστη και ενημερωμένη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7.

Μειονεκτήματα
Δεν λειτουργεί καλά στην Κίνα.

5. PureVPN

Το PureVPN είναι τέλειο αν θέλετε ένα VPN που κάνει περισσότερα από το ξεμπλοκάρισμα του Messenger εντός των ΗΑΕ. Έχει μια ολόκληρη σειρά λειτουργιών όπως αποκλεισμός εφαρμογών, αποκλεισμός κακόβουλου λογισμικού, προστασία από ιούς και η εναλλαγή όλων αυτών των πρόσθετων είναι εύκολη. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο και χρησιμοποιείτε τη διαισθητική διεπαφή για να ενεργοποιήσετε όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Το δίκτυο διακομιστών του PureVPN είναι δομημένο λίγο διαφορετικά από αυτά των άλλων παρόχων σε αυτήν τη λίστα. Διαθέτει 2.000+ διακομιστές σε περισσότερες από 140 διαφορετικές χώρες, κάτι που είναι λιγότερο από την άποψη των συνολικών αριθμών, αλλά περισσότερο ως προς το πόσες IP χωρών μπορείτε να συνδεθείτε. Όπως και οι άλλες υπηρεσίες της λίστας μας, οι διακομιστές του PureVPN διαθέτουν κρυπτογράφηση 256-bit και πολιτική μηδενικής καταγραφής σε σχεδόν όλους τους τύπους κίνησης. Το αποτέλεσμα είναι μια ευέλικτη, ισχυρή υπηρεσία VPN που είναι επίσης ισχυρή στην προστασία.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το PureVPN.

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τα VPN

Πρώτα και κύρια, δεν πρέπει να κάνετε τίποτα που μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα στα ΗΑΕ ενώ χρησιμοποιείτε ένα VPN. Όσο ασφαλείς και αν είναι οι υπηρεσίες σε αυτήν τη σελίδα, δεν θέλετε να θέσετε τον εαυτό σας σε τέτοιου είδους κίνδυνο. Εκτός από αυτό, ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε VPN για όσο βρίσκεστε στα ΗΑΕ.

Τι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα VPN για:

High-end gaming. Σε γενικές γραμμές, ένα VPN αυξάνει τον λανθάνοντα χρόνο σας και επιβραδύνει την ταχύτητα του διαδικτύου σας. Αυτή η διαφορά είναι αμελητέα όταν πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Messenger, αλλά αν παίζετε τίτλο παιχνιδιού AAA που απαιτεί εύρος ζώνης, μπορεί να παρατηρήσετε αρκετή διαφορά ώστε να επηρεάσει αρνητικά την απόλαυση του παιχνιδιού.
Πλήρης ανωνυμία. Η κρυπτογράφηση ενός VPN και οι ανώνυμες διευθύνσεις IP συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία τεχνικών φραγμών μεταξύ εσάς και τρίτων κατασκοπευτών, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν πλήρως το απόρρητό σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ανώνυμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και ασφαλέστερες πρακτικές περιήγησης εκτός από το VPN σας.

Τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για:

Ροή μουσικής και βίντεο. Πολλές υπηρεσίες ροής δεν λειτουργούν εντός των ΗΑΕ. Άλλα, όπως το Netflix, περιορίζονται σε χώρες όπως οι ΗΠΑ. Με ένα VPN, μπορείτε να απολαμβάνετε geoblocked streaming media χωρίς χρόνο buffer.
Επιπλέον ασφάλεια. Εκτός από το να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε το Messenger στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ, τα VPN σε αυτήν τη λίστα μπορούν απλώς να κάνουν την εμπειρία σας πολύ πιο ασφαλή.

Μια προειδοποίηση ενάντια στα δωρεάν VPN

Καθώς κάνετε την έρευνά σας για διαφορετικά VPN που είναι διαθέσιμα στην αγορά, πιθανότατα θα συναντήσετε πολλά δωρεάν VPN. Για να μάθετε γιατί είναι επικίνδυνα, ελέγξτε τον δωρεάν οδηγό VPN εδώ – αλλά η ουσία είναι η εξής: Παρόλο που δεν σας χρεώνουν απευθείας, τα «δωρεάν» VPN εξακολουθούν να πρέπει να κερδίζουν χρήματα με κάποιο τρόπο. Κάποιοι το κάνουν αυτό βομβαρδίζοντας τις διαφημίσεις σας, ενώ άλλοι φτάνουν μέχρι τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, την αποκρυπτογράφηση και, στη συνέχεια, την πώληση τους σε άλλες εταιρείες. Η σοβαρή συμβουλή μας είναι να αποφύγετε τα δωρεάν VPN και να αναζητήσετε τις προσιτές επιλογές σε αυτήν τη σελίδα χρησιμοποιώντας τους παραπάνω συνδέσμους.

συμπέρασμα

Τώρα γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε κλήσεις στο Facebook Messenger. Με τα VPN σε αυτήν τη λίστα, θα μπορείτε να παραμείνετε ασφαλείς. Απολαύστε συνδέσεις βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας. απολαύστε υπηρεσίες ροής και ιστότοπους που δεν είναι συνήθως διαθέσιμοι στα ΗΑΕ.

Ελπίζουμε να σας φάνηκαν χρήσιμες οι συμβουλές μας. Υπάρχει κάτι που πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε σε αυτήν τη σελίδα; Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του Messenger στα ΗΑΕ; Στη συνέχεια, αφήστε ένα σχόλιο, ερώτηση ή συμβουλή παρακάτω για να μας ενημερώσετε!