Πώς να ελέγξετε το Netflix με τον Βοηθό Google στο Android

Το Google Assistant είναι λίγο πολύ στο ίδιο επίπεδο με το Siri. Στην πραγματικότητα, κερδίζει τον εικονικό βοηθό της Apple σε ορισμένους τομείς λόγω του πόσο ανοιχτό είναι το Android. Ο Βοηθός Google μπορεί να κάνει πολλά μόνο με πληροφορίες συμφραζομένων, αλλά έχει και άλλα προσεγμένα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε το Netflix με τον Βοηθό Google. Υπάρχει λίγη διαδικασία ρύθμισης, αλλά αξίζει τον κόπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Netflix στο τηλέφωνό σας Android και να είστε συνδεδεμένοι σε αυτήν. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί για τη ρύθμιση, αλλά είναι απαραίτητη όταν πείτε στον Βοηθό Google να παίξει κάτι στο Netflix.

  Διαδρομή ήχου από τον υπολογιστή σας σε τηλέφωνο Android

Συνδέστε το Netflix με τον Βοηθό Google

Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Αρχική σελίδα στο τηλέφωνό σας Android για να εμφανιστεί ο Βοηθός Google. Πατήστε το εικονίδιο του μπλε πλαισίου επάνω δεξιά. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη Εξερεύνηση. Εδώ, πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές επάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.

Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Βίντεο και Φωτογραφίες. Εδώ, θα δείτε το Netflix στη λίστα Βίντεο. Θα το δείτε ανεξάρτητα αν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Netflix στο τηλέφωνό σας ή όχι, καθώς είναι μια υπηρεσία που υποστηρίζει εγγενώς ο Βοηθός Google. Κάτω από το Netflix, πατήστε την επιλογή «ΣΥΝΔΕΣΗ».

Θα δείτε ένα μήνυμα που θα επιβεβαιώνει εάν θέλετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Netflix με τον Βοηθό Google. Πατήστε «Σύνδεση λογαριασμού». Θα ανακατευθυνθείτε στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας, όπου θα πρέπει να συνδεθείτε στο Netflix. Μόλις συνδεθείτε, το Netflix θα σας ζητήσει να επιλέξετε ποιο προφίλ θέλετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, θα επιβεβαιώσει εάν θέλετε να δημιουργήσετε τη σύνδεση. Πατήστε «Επιβεβαίωση» για να συνεχίσετε. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να το ρυθμίσετε.

  Πώς να αποκτήσετε τη γραμμή αφής MacBook στο τηλέφωνό σας Android

Ελέγξτε το Netflix με τον Βοηθό Google

Αν υποθέσουμε ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Netflix στο τηλέφωνό σας Android και η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη, μπορείτε να πείτε στον Βοηθό Google να παίξει κάτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από τον Βοηθό Google να “Παίξτε Black Mirror στο Netflix”. Θα ανοίξει την εφαρμογή Netflix και θα παίξει την εκπομπή. Η εφαρμογή Netflix θα χειριστεί την πρόοδο του ρολογιού σας, δηλαδή εναπόκειται στην εφαρμογή Netflix να σας βοηθήσει να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο για άλλες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες με την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε ότι είναι διαθέσιμες στη χώρα σας.

  Τραβήξτε λήψεις μακράς έκθεσης και προσαρμόστε το επίπεδο έκθεσης [Android]

Αυτό μπορεί να μην λειτουργεί εάν χρησιμοποιείτε τον Βοηθό Google μέσω ROM τρίτου μέρους. Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να λειτουργήσει με προσαρμοσμένη ROM, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην λειτουργήσει.