Πώς να αναζητήσετε εικόνες Google από το πληκτρολόγιό σας [iOS]


Η εφαρμογή Messages στο iPhone σας υποστηρίζει εδώ και καιρό την αποστολή εικόνων και ήδη από μερικές ενημερώσεις άρχισε να υποστηρίζει και GIF. Με την υποστήριξη πληκτρολογίου τρίτων που προστέθηκε στο iOS 8, τα πληκτρολόγια που σας επιτρέπουν να αναζητάτε και να εισάγετε GIF μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Το πληκτρολόγιο αναζήτησης εικόνων είναι μια δωρεάν εφαρμογή πληκτρολογίου τρίτου κατασκευαστή iOS που λειτουργεί στο ίδιο πεδίο, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στις Εικόνες Google και να εισάγετε εικόνες από τα αποτελέσματα σε μια συνομιλία.

  Πώς να διαγράψετε εφαρμογές σε iPhone ή iPad με iOS 13

Εγκαταστήστε το πληκτρολόγιο αναζήτησης εικόνων και προσθέστε το στα ενεργοποιημένα πληκτρολόγια στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στο Γενικά>Πληκτρολόγια και προσθέστε το και, στη συνέχεια, αφήστε το να έχει πλήρη πρόσβαση. Μεταβείτε σε οποιαδήποτε εφαρμογή της επιλογής σας και πατήστε το πλήκτρο υδρόγειου για να μεταβείτε στο πληκτρολόγιο. Η εφαρμογή διαθέτει μια γραμμή αναζήτησης στην οποία πατάτε και εισάγετε τις λέξεις αναζήτησης. Μόλις πατήσετε το πλήκτρο αναζήτησης, τα κουμπιά του πληκτρολογίου αντικαθίστανται με αποτελέσματα που ταιριάζουν με την αναζήτησή σας.

Για να εισαγάγετε μια εικόνα, πατήστε τη μικρογραφία της στα αποτελέσματα και περιμένετε να σας πει το πληκτρολόγιο πότε να την επικολλήσετε. Η εικόνα αντιγράφεται στο πρόχειρό σας και μπορείτε να την επικολλήσετε οπουδήποτε.

  Μια γρήγορη ματιά στη νέα εφαρμογή μουσικής στο iOS 8.4

Τα αποτελέσματα αναζήτησης χρειάζονται λίγο χρόνο για να φορτωθούν και οι Εικόνες Google είναι συνήθως πιο γρήγορα ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται σε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά. Το πληκτρολόγιο, ενώ είναι εξοπλισμένο με όλα τα πλήκτρα που χρειάζονται για να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα, δεν είναι πραγματικά καλό. Δεν μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο backspace για να διαγράψετε πολλά γράμματα ή λέξεις με τη μία. Επιπλέον, τα πλήκτρα ανταποκρίνονται λίγο αργά, επομένως, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση Εικόνων Google, δεν πρόκειται να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης. Τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν προσφέρουν προεπισκόπηση και συχνά η έκδοση μικρογραφίας κόβει τμήματα της εικόνας. Υπάρχει μια δουλειά γύρω για αυτό όμως? μπορείτε να προβάλετε μια εικόνα αφού την έχετε επικολλήσει στο πλαίσιο εισαγωγής προτού τη στείλετε.

  Δείτε τις πιο πρόσφατες μεσαίες αναρτήσεις στο Κέντρο ειδοποιήσεων iOS

Εγκαταστήστε το πληκτρολόγιο αναζήτησης εικόνων από το App Store