Λάβετε ειδοποιήσεις μέσω email στις οποίες μπορείτε να απαντάτε από οπουδήποτε [Android]

Οι ειδοποιήσεις του Android είναι μοναδικές ειδοποιήσεις iOS επειδή μπορούν να γίνουν πιο διαδραστικές. Το Android είναι τελικά ανοιχτό και αυτό σημαίνει περισσότερες δυνατότητες. Αναδυόμενο παράθυρο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Το Poppy είναι μια εφαρμογή Android που σας παρέχει πλουσιότερες ειδοποιήσεις μέσω email σε οποιαδήποτε οθόνη. Όπως και οι ειδοποιήσεις στην περιοχή ειδοποιήσεων, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την ειδοποίηση, αλλά προωθεί την αλληλεπίδραση περαιτέρω. Μπορείτε να απαντήσετε στο email απευθείας από το email χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στην εφαρμογή email. Το μήνυμα μπορεί να επισημανθεί ως αναγνωσμένο και να διαγραφεί επίσης.

Μόλις εγκατασταθεί, θα πρέπει πρώτα να διαμορφώσετε τον λογαριασμό email σας. Η εφαρμογή δεν συνδέεται αυτόματα με έναν από τους λογαριασμούς που έχετε διαμορφώσει στη συσκευή σας. Μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε τύπο λογαριασμού και πολλαπλοί λογαριασμοί μπορούν να προστεθούν ταυτόχρονα. Για να προσθέσετε έναν λογαριασμό, ξεκινήστε την εφαρμογή και πατήστε Λογαριασμοί email. Θα πρέπει να εισαγάγετε το αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασής σας, αφού επιλέξετε τον τύπο λογαριασμού που θέλετε να προσθέσετε. Μπορείτε να επιλέξετε πόσο συχνά η εφαρμογή ελέγχει για νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο είναι το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προτιμάτε για αυτόν τον λογαριασμό και πολλά άλλα.

  Πρόσβαση και προσαρμογή των ρυθμίσεων ήχου στο Android

Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε να διαχειριστείτε την ένταση των ειδοποιήσεων και τη λειτουργία μην ενοχλείτε. Η εμφάνιση του αναδυόμενου παραθύρου μπορεί να προσαρμοστεί από μια επιλογή θεμάτων. Μπορείτε να συνθέσετε και να αποθηκεύσετε ένα μήνυμα γρήγορης απάντησης που μπορεί να σταλεί από το αναδυόμενο παράθυρο και μπορείτε να εμφανίσετε ολόκληρο το σώμα του μηνύματος στο αναδυόμενο παράθυρο, μεταξύ άλλων.

Το αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζει το θέμα του email και τα κουμπιά για το κλείσιμο της ειδοποίησης, το άνοιγμα του μηνύματος στην προτιμώμενη εφαρμογή email και την απάντηση σε αυτό. Πατήστε το κουμπί περισσότερα και μπορείτε να επισημάνετε το μήνυμα ως αναγνωσμένο, να το διαγράψετε, να απενεργοποιήσετε το αναδυόμενο παράθυρο για αυτόν τον λογαριασμό ή να απαντήσετε σε αυτό από την εφαρμογή email.

  Συλλέξτε και τακτοποιήστε το κείμενο του προχείρου σε ένα ενιαίο μήνυμα [Android]

Εκτός από τη διαμόρφωση του λογαριασμού email, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πολύ την εφαρμογή, επομένως δεν υπάρχουν πολλά σχόλια σχετικά με τη διεπαφή της. Η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη στη ρύθμιση και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία αν δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσετε. Τα θέματα ειδοποίησης είναι αυτά που θα απασχολούσαν έναν χρήστη και έχετε μια μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα για να διαλέξετε. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι λίγο πολύ δυνατά, αλλά εξαρτάται από το τι έχετε ως ταπετσαρία φόντου. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, μια απλή λειτουργία μαύρης λίστας θα ήταν καλό για να μην εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις όταν παίζετε ένα παιχνίδι. Η εφαρμογή είναι χωρίς διαφημίσεις.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 44 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Εγκαταστήστε το αναδυόμενο παράθυρο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Poppy από το Google Play Store