Πώς να μοιράζεστε βίντεο με τις σημειώσεις του Instagram

Βασικά Takeaways

  • Το Instagram σάς επιτρέπει πλέον να μοιράζεστε σημειώσεις βίντεο διάρκειας δύο δευτερολέπτων στο προφίλ σας.
  • Οι σημειώσεις βίντεο μπορούν να συνδυαστούν με μια σύντομη λεζάντα και ένα τραγούδι για να προσθέσετε περιεχόμενο.
  • Μπορείτε να εγγράψετε σημειώσεις βίντεο μόνο χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα της συσκευής σας και δεν μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο από τη συλλογή σας.

Απολαμβάνετε να μοιράζεστε κάθε μικρή στιγμή με τους οπαδούς σας στο Instagram μέσω σημειώσεων στο Instagram; Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αποσπάσματα της ημέρας σας δημοσιεύοντας σύντομα βίντεο. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας σημειώσεις βίντεο στο Instagram…

Πώς λειτουργούν τα βίντεο στις σημειώσεις του Instagram

Εάν δεν γνωρίζετε, οι σημειώσεις Instagram είναι προσωρινές καταστάσεις που εμφανίζονται στο επάνω μέρος των εισερχομένων στο Instagram ενός χρήστη και εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Ενώ η δυνατότητα προσθήκης μουσικής στις νότες του Instagram εισήχθη τον Ιούνιο του 2023, η δυνατότητα δεν είχε την επιλογή κοινής χρήσης καταστάσεων που βασίζονται σε εικόνα και βίντεο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ζωντανές ειδοποιήσεις Instagram

Ευτυχώς, το Instagram κυκλοφόρησε μια ενημέρωση τον Δεκέμβριο του 2023 που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σημειώσεις βίντεο διάρκειας δύο δευτερολέπτων.

Δεδομένου ότι το χρονικό όριο για τις σημειώσεις βίντεο περιορίζεται στα δύο δευτερόλεπτα, αν θέλετε να μοιραστείτε ένα πιο λεπτομερές βίντεο, συνιστούμε να το δημοσιεύσετε στο Instagram Story σας. Για προσωπικές ενημερώσεις, μπορείτε να μοιραστείτε το Instagram Story μόνο με στενούς φίλους.

Όταν χρησιμοποιείτε σημειώσεις, μπορείτε επίσης να προσθέσετε περιεχόμενο στο βίντεό σας συνδυάζοντάς το με μια σύντομη λεζάντα και ένα τραγούδι που ταιριάζει με την ατμόσφαιρα του. Δυστυχώς, μπορείτε να εγγράψετε το βίντεό σας μόνο δύο δευτερολέπτων χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα της συσκευής σας, πράγμα που σημαίνει ότι περιορίζεστε στην εγγραφή βίντεο μόνο από αυτήν την οπτική γωνία.

  – 9 καλύτερες εφαρμογές αναδημοσίευσης για το Instagram για να αναδημοσιεύσετε εύκολα αυτό που σας αρέσει –

Επιπλέον, δεν μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο δύο δευτερολέπτων στις σημειώσεις σας από τη συλλογή κάμερας της συσκευής σας ή να ανεβάσετε πολλά βίντεο ταυτόχρονα.

Πώς να μοιραστείτε σημειώσεις βίντεο στο Instagram

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι Σημειώσεις βίντεο, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για να μοιραστείτε τις δικές σας καταστάσεις βίντεο:

  • Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στα μηνύματά σας.
  • Στο επάνω μέρος των εισερχομένων σας, θα δείτε ένα κουμπί με το κείμενο “Σημείωση…” στην εικόνα του προφίλ σας. Πατήστε το κουμπί.
  • Τώρα, πατήστε το εικονίδιο της κάμερας και πατήστε το κουμπί εγγραφής για να εγγράψετε το βίντεο δύο δευτερολέπτων. Σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων για να το απορρίψετε και να το εγγράψετε ξανά. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το βίντεο, πατήστε το εικονίδιο επιλογής.
  • Στην επόμενη σελίδα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια λεζάντα και να τη συνδυάσετε με ένα τραγούδι της αρεσκείας σας.
  • Επιλέξτε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε τη σημείωση επιλέγοντας μεταξύ των ακολούθων που ακολουθείτε ή των στενών φίλων.
  • Τέλος, πατήστε Κοινή χρήση.
  •   Πώς να αποκλείσετε προσβλητικά σχόλια στο Instagram

    Είναι τόσο απλό! Η σημείωση βίντεο θα αντικαταστήσει προσωρινά την εικόνα προφίλ σας στο επάνω μέρος των εισερχομένων σας.

    Μόλις δημοσιεύσετε τη σημείωση βίντεο, οι φίλοι και οι ακόλουθοί σας μπορούν να απαντήσουν σε αυτήν με κείμενα, ήχο, GIF, αυτοκόλλητα, εικόνες, ακόμη και τα δικά τους βίντεο.