Ένα ισχυρό τούβλο στον τοίχο σας

Βασικά Takeaways

  • Ο φορτιστής τοίχου Voltme Revo 140 USB-C είναι ελαφρύς και προσιτός, καθιστώντας τον μια βολική επιλογή για γρήγορη φόρτιση πολλών συσκευών ταυτόχρονα.
  • Αν και το Revo 140 είναι ογκώδες όταν συνδέεται σε μια πρίζα, το πτυσσόμενο βύσμα του το καθιστά εύκολο να συσκευαστεί και να μεταφερθεί σε τσάντα ή σακίδιο.
  • Με δύο θύρες USB-C και μία θύρα USB-A, το Revo 140 μπορεί να αποδώσει έως και 140 watt ισχύος, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε αποτελεσματικά το φορητό υπολογιστή, το tablet, το smartphone και πολλά άλλα.

Εάν έχετε MacBook, iPad και iPhone, η ταυτόχρονη φόρτισή τους μπορεί να είναι επώδυνη. Αλλά με τον φορτιστή τοίχου Voltme Revo 140 USB-C, χρειάζεστε μόνο ένα ηλεκτρικό τούβλο για να τα τροφοδοτήσετε όλα. Και το καλύτερο από όλα, είναι προσιτή τιμή μόλις 70 $.

Φορτιστής τοίχου Voltme Revo 140 USB-C

Ο Voltme Revo 140 είναι ένας ελαφρύς και συμπαγής γρήγορος φορτιστής με τρεις θύρες, που σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε γρήγορα τις συσκευές σας ταυτόχρονα. Το Revo 140 μπορεί να προσφέρει αρκετή ισχύ για να φορτίσει φορητό υπολογιστή, tablet, smartphone και άλλα, ενώ διατίθεται σε προσιτή τιμή.

Μάρκα Voltme

Είσοδος AC 100-240V~2A (Μέγ.) 50/60Hz

Ισχύς εξόδου 140W

Χρωμα μαυρο

Τύπος GaN

Περιλαμβάνεται καλώδιο Αρ

Θύρες φόρτισης 2x USB-C, 1x USB-A

Βάρος 271 g (9,56 oz)

Διάσταση 8 x 7,5 x 3,3 cm (3,2 x 3 x 1,3 ίντσες)

Θερμοκρασία λειτουργίας Έως 55 βαθμούς Κελσίου

Μοντέλο Revo 140

Πλεονεκτήματα

  • Πυγμάχος ελαφρού βάρους
  • Προμηθευτός
  • 2 x USB-C και 1 x θύρες USB-A

Μειονεκτήματα

  • Ογκώδης όταν συνδέεται σε πρίζα
  Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Nintendo Switch

Σχετικά ελαφριά ισχύς

Jowi Morales / MakeUseOf

Έχω πολλά διαφορετικά ηλεκτρικά τουβλάκια—έναν φορτιστή Ugreen GaN 300W στο γραφείο μου, έναν φορτιστή 100 USB-C GaN στο τραπέζι της συζύγου μου και έναν γρήγορο φορτιστή 65W μόνιμα στην τσάντα μου. Αυτό όμως που κάνει το Voltme Revo να ξεχωρίζει ανάμεσά τους είναι το βάρος του.

Βλέπετε, όσο πιο γρήγορος ή ισχυρότερος (δηλαδή, υψηλότερη ισχύς watt) είναι ένας φορτιστής τοίχου, τόσο πιο βαρύς είναι συνήθως — ακόμα κι αν χρησιμοποιεί ελαφριά τεχνολογία GaN. Για παράδειγμα, ο φορτιστής 300W GaN μου ζυγίζει 844 γραμμάρια (1,86 λίβρες) χωρίς το καλώδιο.

Αυτό είναι κατανοητό, δεδομένου ότι έχει υπερδιπλάσια απόδοση από το Revo 140. Από την άλλη πλευρά, ο φορτιστής που εξετάζουμε ζυγίζει μόλις 271 γραμμάρια (9,56 oz). Σκεφτείτε το εξής: ο φορτιστής USB-C των 100 W ζυγίζει 293 γραμμάρια (10,34 oz), μερικά γραμμάρια βαρύτερος παρά το γεγονός ότι παρέχει λιγότερη ισχύ.

Ένας ογκώδης κύβος που εμποδίζει την πρίζα σας

Jowi Morales / MakeUseOf

Ωστόσο, παρά το βάρος του, το Revo 140 είναι αρκετά ογκώδες. Οι διαστάσεις του είναι 80 x 75 x 33 mm (ή περίπου 3,2 x 3 x 1,3 ίντσες). Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα εάν το Revo 140 είχε καλώδιο για σύνδεση στον τοίχο. Αλλά δυστυχώς, συνδέεται απευθείας στην πρίζα σας. Εάν πρέπει να συνδέσετε άλλα ηλεκτρονικά στην ίδια τράπεζα πρίζας και οι πρίζες δεν έχουν τον σωστό προσανατολισμό, τότε θα έχετε πρόβλημα.

Jowi Morales / MakeUseOf

Επιπλέον, εάν συνδέετε παλιές, χαλαρές πρίζες (όπως αυτές που βρίσκετε σε παλιά ξενοδοχεία), το βάρος του ηλεκτρικού τούβλου θα μπορούσε να είναι αρκετό για να πέσει έξω. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόβλημα με πολύπριζα, ειδικά αυτά με μεμονωμένους διακόπτες γύρω από τις πρίζες.

Ακόμα κι έτσι, αυτός ο παράγοντας μορφής διευκολύνει τη συσκευασία και την τοποθέτηση στην τσάντα ή το σακίδιο πλάτης του φορητού υπολογιστή σας, ειδικά καθώς το βύσμα του διπλώνει τακτοποιημένα στο σώμα του. Διαθέτει επίσης μια μικρή ενδεικτική λυχνία, που υποδεικνύει ότι το power bank σας φορτίζεται (και αποφεύγει να ξυπνάτε με άδειο τηλέφωνο).

  Τι είναι η δοκιμή διείσδυσης και πώς λειτουργεί;

Ταυτόχρονη φόρτιση τριών συσκευών γρήγορα

Jowi Morales / MakeUseOf

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε μόνο αυτόν τον φορτιστή για να τροφοδοτήσετε όλα όσα έχετε, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα. Ο φορτιστής τοίχου Revo 140 USB-C μπορεί να αποδώσει 140 watt για να επαναφορτίσει τις συσκευές σας μέσω των θυρών USB-C και USB-A.

Η ανώτατη θύρα USB-C μπορεί να αποδώσει έως και 140 watt, ενώ η δεύτερη (μεταξύ της πρώτης θύρας USB-C και της θύρας USB-A) μπορεί να αποδώσει 100 Watt. Τέλος, η θύρα USB-A μπορεί να αποδώσει 22,5 Watt το πολύ. Ωστόσο, αυτές οι έξοδοι μειώνονται εάν χρησιμοποιήσετε το Revo 140 για να επαναφορτίσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Η μέγιστη ισχύς του φορτιστή ανά θύρα κατά την παροχή ρεύματος μέσω πολλαπλών θυρών είναι η εξής:

Τρεις θύρες σε χρήση

Δύο θύρες σε χρήση

USB-C1

65W

65W

100W

USB-C2

45W

65W

100W

USB-A

22,5 W

22,5 W

22,5 W

Μέση απόδοση ισχύος

Jowi Morales / MakeUseOf

Ένα από τα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν σχετικά με τους φορτιστές είναι η αποτελεσματικότητά τους. Έτσι, συνδέσαμε το Revo 140 σε ένα έξυπνο βύσμα με ψηφιακό μετρητή και στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε ένα καλώδιο USB-C με ένδειξη εξόδου.

Πρώτα, συνδέσαμε ένα MacBook Air 15 ιντσών στο 50% στο USB-C1. Το βύσμα USB-C κατέγραψε 68 Watt στην πρώτη μας δοκιμή, ενώ το έξυπνο βύσμα άντλησε 81,8 Watt από την πρίζα. Αυτό ισοδυναμεί με απόδοση περίπου 83,85%. Όταν δοκίμασα ξανά τον φορητό υπολογιστή, το βύσμα USB-C έδειξε 42 watt που παραδόθηκαν στον υπολογιστή. Ωστόσο, το έξυπνο βύσμα κατέγραψε 47 watt που αντλήθηκαν από την πρίζα. απόδοση 89,4%. Έτσι, κατά μέσο όρο, το βύσμα USB-C1 είχε απόδοση 86,63%.

  Τι είναι οι ADC (Αναλογικοί σε Ψηφιακό Μετατροπείς) και πώς λειτουργούν;

Jowi Morales / MakeUseOf

Στη συνέχεια, μετέφερα το βύσμα στο USB-C2, υποδεικνύοντας ισχύ 46 watt. Αφού έλεγξα την εφαρμογή του έξυπνου βύσματος, κατέγραψα 51,9 watt στην εφαρμογή, υποδεικνύοντας περίπου 88,63% απόδοση. Αυτοί οι αριθμοί είναι περίπου μέτριοι, όπως φαίνεται στις δοκιμές μας στους γρήγορους φορτιστές Ugreen 300W και Ugreen Nexode RG.

Τέλος, χρησιμοποίησα μια θερμική κάμερα για να ελέγξω τη θερμοκρασία του Revo 140 κατά τη γρήγορη φόρτιση τριών συσκευών και κατέγραψα μέγιστο 49,1 βαθμούς C (120,4 βαθμούς F). Αν και είναι ζεστό, είναι μέτριο για φορτιστές GaN αυτού του μεγέθους.

Jowi Morales / MakeUseOf

Πρέπει να αγοράσετε το Voltme Revo 140;

Το Voltme Revo 140 προσφέρει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με άλλα δημοφιλή ηλεκτρικά τούβλα. Μπορεί να παρέχει ισχύ ταυτόχρονα σε τρεις συσκευές, να φορτίζει γρήγορα τον φορητό υπολογιστή σας και είναι σχετικά συμπαγής. Ωστόσο, αυτό που κάνει αυτόν τον φορτιστή να ξεχωρίζει είναι η τιμή του.

Θα πρέπει να αγοράζετε φορτιστές μόνο από αξιόπιστες μάρκες, καθώς άγνωστες μάρκες με αμφισβητούμενο ποιοτικό έλεγχο, ειδικά οι φθηνοί, θα μπορούσαν να βλάψουν τις συσκευές σας. Αλλά αν και το Voltme Revo 140 είναι προσιτό με λιγότερο από 70 $ στο Amazon, είναι καλοφτιαγμένο και δεν θα αμφιβάλλετε για την ποιότητά του. Έτσι, αν θέλετε ένα προσιτό power brick που θα επαναφορτίζει γρήγορα τις συσκευές σας, το Voltme Revo 140 είναι για εσάς.

Φορτιστής τοίχου Voltme Revo 140 USB-C

Ο Voltme Revo 140 είναι ένας ελαφρύς και συμπαγής γρήγορος φορτιστής με τρεις θύρες, που σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε γρήγορα τις συσκευές σας ταυτόχρονα. Το Revo 140 μπορεί να προσφέρει αρκετή ισχύ για να φορτίζει φορητό υπολογιστή, tablet, smartphone και άλλα, ενώ διατίθεται σε προσιτή τιμή.