Πώς να απενεργοποιήσετε τις ζωντανές ειδοποιήσεις Instagram

Το iOS και το Android επιτρέπουν στους χρήστες να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή, κατά βούληση. Για κάθε εφαρμογή, υπάρχει ένας αποκλειστικός διακόπτης On/Off που επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις για εφαρμογές επιλεκτικά. Ενώ μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για ορισμένες εφαρμογές και να τις ενεργοποιήσετε για άλλες, δεν έχετε ποτέ την επιλογή να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις μπορεί να σας στέλνει μια εφαρμογή. Για παράδειγμα, εάν έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για ένα παιχνίδι στο τηλέφωνό σας, τότε λαμβάνετε κάθε ειδοποίηση από αυτό, συμπεριλαμβανομένων νέων προκλήσεων, αιτημάτων φιλίας, προσφορών που λήγουν κ.λπ. Το Instagram δεν διαφέρει ωστόσο, η εφαρμογή είναι μοναδική στο ότι σας δίνει απίστευτος έλεγχος για τις δραστηριότητες για τις οποίες λαμβάνετε ειδοποίηση και γι’ αυτό μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις Instagram Live.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο Instagram;

Ζωντανές ειδοποιήσεις Instagram

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνο iPhone ή Android. Πατήστε την καρτέλα προφίλ και στην καρτέλα προφίλ πατήστε το κουμπί με το γρανάζι. Αυτό θα σας μεταφέρει στις ρυθμίσεις του Instagram. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ειδοποιήσεις και πατήστε Ειδοποιήσεις Push. Θα διαπιστώσετε ότι αυτή η οθόνη είναι ιδιαίτερα μεγάλη και με επιλογή προσαρμογής για κάθε τύπο δραστηριότητας στο Instagram. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ζωντανά βίντεο. Επιλέξτε την επιλογή “Απενεργοποίηση” για να απενεργοποιήσετε τις ζωντανές ειδοποιήσεις Instagram.

Μόλις απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, θα απενεργοποιηθούν μόνο οι ειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν ότι ένας λογαριασμός που ακολουθείτε είναι ζωντανός. Κάθε άλλη ειδοποίηση που έχετε ενεργοποιήσει θα συνεχίσει να έρχεται στη συσκευή σας.

  Πώς να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Όσο είστε σε αυτό, μπορείτε να περάσετε από τις υπόλοιπες επιλογές σε αυτήν την οθόνη και να απενεργοποιήσετε κάθε μεμονωμένη ειδοποίηση Instagram που σας ενοχλεί. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι συγκεκριμένες για τη συσκευή, επομένως εάν χρησιμοποιείτε το Instagram σε περισσότερες από μία συσκευές, θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας σε κάθε μία.

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα μειονέκτημα σε αυτό. δεν μπορείτε να εγγραφείτε επιλεκτικά στις ζωντανές ειδοποιήσεις Instagram για συγκεκριμένους λογαριασμούς. Εάν απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ιστορίας, εξακολουθείτε να έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε μια ιστορία ή να δημοσιεύσετε ειδοποίηση για επιλεγμένους λογαριασμούς. Αυτή η ίδια επιλογή δεν είναι διαθέσιμη για ζωντανά βίντεο Instagram. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εγγραφείτε για να δημοσιεύετε ειδοποιήσεις για έναν λογαριασμό και ίσως να περιλαμβάνουν μια ειδοποίηση για το πότε ο λογαριασμός βγει στη λειτουργία, αλλά αυτό είναι πολύ απίθανο.

  Πώς να προσθέσετε το Instagram σας στο Tik Tok

Ένα πράγμα αξίζει να εκτιμηθεί εδώ και αυτό είναι το πόσο έλεγχο δίνει το Instagram στους χρήστες του στις ειδοποιήσεις τους. Θα δυσκολευόσουν να βρεις κάποια εφαρμογή που να δίνει τόσο πολύ έλεγχο. Ακόμα κι αν είστε χρήστης τηλεφώνου Android με τηλέφωνο με root, δεν μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το επίπεδο ελέγχου στις ειδοποιήσεις σας από μία μόνο εφαρμογή.