Αποκλεισμός τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και αθλητικών spoiler στο Facebook και στο Twitter [Chrome]


Αυτή η ανάρτηση δεν περιέχει spoilers. Αν είστε θαυμαστής του Game of Thrones, μπορεί να περπατούσατε πάνω σε τσόφλια αυγών και να περιηγείστε στο διαδίκτυο χθες, επειδή δεν είχατε δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν που θα απαντούσε σε μια σημαντική κρεμάστρα. Σε λιγότερο από 24 ώρες, το διαδίκτυο ανέβασε γρήγορα το επεισόδιο. Πολλοί άνθρωποι φρόντισαν να προλάβουν μια ανάρτηση με ετικέτα spoiler, αλλά τώρα που έχουν περάσει 48 ώρες από την προβολή του επεισοδίου, όλα τα στοιχήματα είναι εκτός λειτουργίας. Το Game of Thrones δεν είναι η μόνη εκπομπή που θα παρακολουθήσετε ποτέ ή θέλετε να αποφύγετε τα spoiler και είναι γεγονός ότι το Διαδίκτυο θα χαλάσει τις τηλεοπτικές εκπομπές, τις αθλητικές εκδηλώσεις και το τέλος ταινιών μόνο και μόνο επειδή μπορεί. Είναι επίσης γεγονός ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε το Διαδίκτυο για πάντα ή έως ότου προλάβετε τη λίστα σας που δεν πρέπει να παρακολουθήσετε. Το Spoiler Shield είναι μια επέκταση του Chrome που σας βοηθά να περπατάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για spoiler. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια spoilers προσπαθείτε να αποφύγετε και στη συνέχεια να τα μπλοκάρετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις στο Facebook Messenger

Εγκαταστήστε το Spoiler Shield και συνδέστε τους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Twitter. Η επέκταση θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο χρονολόγιό σας. Αφού συνδέσετε τους λογαριασμούς, κάντε κλικ στο κουμπί της επέκτασης και θα δείτε ένα κουμπί “Ορισμός ασπίδων”. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε τον τύπο ασπίδας που θέλετε να προσθέσετε. Μπορείτε να προσθέσετε ασπίδες για spoiler τηλεοπτικών εκπομπών, ταινίες, αθλητικές εκδηλώσεις και ειδήσεις διασημοτήτων.

Μόλις ρυθμιστούν οι ασπίδες, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Facebook και στο Twitter χωρίς να ανησυχείτε μήπως διαβάσετε κατά λάθος ένα σπόιλερ. Οι αναρτήσεις spoiler είναι κρυμμένες με μια μάσκα που προστίθεται από την επέκταση. Σας λέει ποια ασπίδα (από τις πολλές που έχετε ορίσει) είναι σε δράση. Εάν θέλετε να δείτε τη δημοσίευση spoiler, τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω της και περιμένετε να εμφανιστεί το κουμπί «Αποκάλυψη της ανάρτησης». Κάντε κλικ σε αυτό και είστε ελεύθεροι να διαβάσετε.

  Αναπαραγωγή βίντεο μέσω Chromecast και δρομολόγηση ήχου μέσω του υπολογιστή ή του Mac σας

Το Spoiler Shield διαθέτει μια εφαρμογή για iOS και Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε στο Facebook και στο Twitter αποφεύγοντας τα spoiler. Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν μπόρεσε να συνδεθεί με επιτυχία τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter. Μπορεί να έχει να κάνει με το API του Spoiler Shield που επικοινωνεί μέσω του πρωτοκόλλου HTTP αντί του πρωτοκόλλου HTTPS, αλλά εικάζουμε εδώ ως προς την αιτία. Οι εφαρμογές για κινητά απλώς αρνούνται να συνδεθούν, αλλά η επέκταση λειτουργεί καλά.

Εγκαταστήστε το Spoiler Shield από το Chrome Web Store

  Επαναφέρετε το παλιό εναλλάκτη καρτελών στο Chrome για Android