Πώς να στείλετε GIF στο Facebook Messenger [iOS]


Το iOS 8 υποστηρίζει πληκτρολόγια τρίτων. Εάν δεν ξέρετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό όσον αφορά την ταχύτερη πληκτρολόγηση και τις συνομιλίες που είναι πολύ πιο διασκεδαστικές με τα GIF, απλώς ρωτήστε έναν από τους φίλους σας στο τηλέφωνο Android. Θα έχουν πολλά να πουν για το θέμα. Με την εισαγωγή των πληκτρολογίων τρίτων κατασκευαστών, τα πληκτρολόγια GIF έχουν γίνει κάτι για το iOS. Παρέχουν μια βιβλιοθήκη με δυνατότητα αναζήτησης με δημοφιλή GIF που μπορείτε να στείλετε μέσω μηνυμάτων. Λειτουργούν εξαιρετικά στην εφαρμογή Messages, αλλά για κάποιο λόγο το Facebook Messenger δεν τα υποστηρίζει. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το Facebook που θέλει να προωθήσει μόνο τα δικά του κινούμενα αυτοκόλλητα (υπάρχει ακόμη και μια εφαρμογή Stickers για αυτό), αλλά είναι απογοητευτικό που πρέπει να είναι έτσι. Το GIFjam για το Messenger είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που παρέχει μια εργασία. Ωστόσο, δεν είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου, επομένως αυτό που στην ουσία καταλήγετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε και να επιλέξετε ένα GIF από την εφαρμογή και να το στείλετε μέσω της εφαρμογής Messenger. Μεταβαίνετε στην εφαρμογή Messenger όταν αποστέλλεται το GIF, επομένως το GIFjam δεν είναι υποκατάστατο της εφαρμογής Messenger. Λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των GIF και των συνομιλιών σας.

  Πώς να κρύψετε το Dock στο iOS 11 [No Jailbreak]

Ανοίξτε την εφαρμογή και αναζητήστε ένα GIF. Μπορείτε εναλλακτικά να περιηγηθείτε στα «Κορυφαία» GIF μέχρι να δείτε κάτι που σας αρέσει. Πατήστε τον κύκλο “Προσθήκη κειμένου” και μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας λεζάντα στο GIF. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να εγγράψετε ένα GIF με την κάμερα του τηλεφώνου σας.

Αφού επιλέξετε το GIF, πατήστε Αποστολή επάνω δεξιά και επιλέξτε τον παραλήπτη σας. Μόλις επιλεγεί ένας παραλήπτης, μεταβαίνετε στην εφαρμογή Messenger όπου μπορείτε να δείτε το GIF σε όλο του το κινούμενο μεγαλείο μαζί με τις συνομιλίες σας. Το GIF θα παίζει τόσο στην εφαρμογή Messenger όσο και στο Facebook Chat.

  Πώς να δείτε ποιες εταιρείες ανεβάζουν δεδομένα σχετικά με εσάς στο Facebook

Υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση για αυτό και αυτή είναι ότι και οι δύο χρήστες πρέπει να εκτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση του Messenger, δηλαδή την έκδοση 23.1.

Εγκαταστήστε το GIFjam για το Messenger από το App Store