Πώς να μεταφέρετε απρόσκοπτα τα μηνύματά σας WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο

Όταν μετακομίζετε σε ένα νέο τηλέφωνο, πρέπει να κάνετε πολλά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε όλα τα δεδομένα από την παλιά σας συσκευή. Πράγματα όπως φωτογραφίες και εφαρμογές είναι σχετικά εύκολο να μεταφερθούν, αλλά τι γίνεται με τα μηνύματα WhatsApp; Σε τελική ανάλυση, πιθανότατα θέλετε να διατηρήσετε το ιστορικό συνομιλιών σας στο WhatsApp. Εκεί ακριβώς είναι iMyFone iTransor για WhatsApp Έρχεται σε.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλα τα είδη τηλεφώνων, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε εύκολα το WhatsApp σε ένα νέο τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να ανακατεύεστε με άλλα απογοητευτικά και κουραστικά εργαλεία μεταφοράς. Το iMyFone iTransor για WhatsApp υποστηρίζει συσκευές Android και iOS, ώστε να μπορείτε να κάνετε μεταφορά από το ένα λειτουργικό σύστημα στο άλλο ή σε ένα τηλέφωνο με το ίδιο λειτουργικό σύστημα. Ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις σας, το iMyFone iTransor για WhatsApp θα πρέπει να το επιτρέπει εύκολα Μεταφορά, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά WhatsApp.

  Πώς να διαγράψετε τις αρχειοθετημένες συνομιλίες στο WhatsApp

Το εργαλείο υπερβαίνει την απλή μεταφορά ιστορικών μηνυμάτων. Χρησιμοποιώντας το iMyFone iTransor για WhatsApp, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των μηνυμάτων σας στον υπολογιστή σας (σε περίπτωση που χάσετε το τηλέφωνό σας ή σας κλέψουν) και μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα μηνύματά σας στη νέα σας συσκευή, αν χρειαστεί.

Ίσως το καλύτερο πράγμα για το iMyFone iTransor για WhatsApp, σε αντίθεση με ορισμένα άλλα εργαλεία, είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να μεταφέρετε μηνύματα από την παλιά σας συσκευή στη νέα σας. Η διεπαφή χρήστη στο σύνολό της είναι καλά σχεδιασμένη και μόλις την ανοίξετε θα πρέπει να καταλάβετε αμέσως πώς λειτουργούν όλα.

Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε μηνύματα WhatsApp σε ένα νέο τηλέφωνο για τον εαυτό σας:

  Πώς να προσθέσετε φωτογραφίες, βίντεο και GIF στην κατάσταση Whatsapp σας

Συνδέστε τις συσκευές σας στον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου USB.

Μόλις εντοπιστούν τα τηλέφωνά σας, πατήστε το κουμπί «Μεταφορά» στη διεπαφή χρήστη.

Περιμένετε να ολοκληρωθεί η μεταφορά και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Τέλος” για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας — μετά από αυτό, θα μπορείτε να βλέπετε τα μηνύματά σας στο WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο.

Το iMyFone iTransor για WhatsApp είναι επίσης μια ευέλικτη εφαρμογή. Αυτές τις μέρες, το WhatsApp χρησιμοποιείται για πολύ περισσότερα από τις συνομιλίες κειμένου. Ευτυχώς, η εφαρμογή μεταφέρει επίσης τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα συνημμένα σας στη νέα σας συσκευή. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε μήπως δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα συνημμένα.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων σας στον υπολογιστή σας αντί στο cloud. Για παράδειγμα, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για πράγματα όπως η χρήση του αποθηκευτικού χώρου στο cloud. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό μηνυμάτων και ακόμη και να εκτυπώσετε τα μηνύματά σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iTransor Lite. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σε συνδυασμό με μια υπηρεσία cloud, ώστε να έχετε πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας ανά πάσα στιγμή, διατηρώντας τα μηνύματά σας ασφαλή και υγιή.

  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό ασφαλείας Whatsapp

Αν ψάχνετε για έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ομαλή μεταφορά του WhatsApp από το iPhone στο Android, μπορείτε Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερα.

Εάν αλλάζετε τακτικά τηλέφωνα, ανησυχείτε μήπως χάσετε τη συσκευή σας ή σας κλέψουν ή απλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το ιστορικό μηνυμάτων σας μεταφέρεται με ασφάλεια σε μια νέα συσκευή, το iMyFone iTransor για WhatsApp είναι ο καλύτερος τρόπος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό απευθείας από τον ιστότοπο iMyFone.