Διαδρομή ήχου από τον υπολογιστή σας σε τηλέφωνο Android


Τα Mac, τα iPhone και τα iPad είναι σταθερά κατασκευασμένα για να επικοινωνούν καλά μεταξύ τους. Οι ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος συνδυάζουν όλο και περισσότερες λειτουργίες μεταξύ τους, αλλά για όποιον προσπαθεί να αποκτήσει έναν υπολογιστή Windows και ένα τηλέφωνο Android για να παίξει καλά μεταξύ τους, θα χρειαστείτε εφαρμογές τρίτων. Εάν προσπαθείτε να στείλετε ήχο από τον υπολογιστή σας σε ένα Android, το SoundWire είναι μια εφαρμογή Android και Windows που θα σας επιτρέψει να το κάνετε ακριβώς αυτό. Η έκδοση Android της εφαρμογής συνοδεύεται από διαφημίσεις, αν και δεν είναι παρεμβατικές και δεν θα πρέπει να κάνουν μεγάλη διαφορά αφού έχετε ρυθμίσει τον ήχο για μετάδοση από τον υπολογιστή σας στο τηλέφωνο ή το tablet σας. Η πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής δεν περιέχει διαφημίσεις και διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες.

  Το Lumosity φέρνει την υπηρεσία του Brain Teasing στο Android

Κάντε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη των Windows για το SoundWire. Θα ξεκινήσει έναν διακομιστή στην επιφάνεια εργασίας σας. Χρειάζεται μόνο να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και θα ρυθμιστεί μόνη της. Περιμένετε έως ότου το πεδίο Κατάσταση της εφαρμογής εμφανίσει «Συνδεδεμένο». Η εφαρμογή έχει άλλες δυνατότητες, όπως σας επιτρέπει να εγγράψετε ήχο σε ένα αρχείο, αλλά αν θέλετε απλώς να στείλετε τον ήχο στη συσκευή σας Android, εκτελέστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Στη συσκευή σας Android, εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε το εικονίδιο μία φορά για να την κάνετε να σαρώσει το δίκτυό σας για έναν διακομιστή SoundWire που λειτουργεί. Θα πρέπει να ανιχνεύει αυτόματα αυτό που εκτελείται στην επιφάνεια εργασίας σας, αλλά σε περίπτωση που δεν το κάνει, μπορείτε να εισαγάγετε μη αυτόματα τη διεύθυνση διακομιστή.

  Δημιουργήστε μια συντόμευση για την εκκίνηση εφαρμογών σε λειτουργία διαίρεσης οθόνης στο Android 7

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Ο ήχος από τον υπολογιστή σας θα δρομολογηθεί στη συσκευή σας Android. Μπορείτε να το ακούσετε από τα ηχεία της συσκευής ή μπορείτε να συνδέσετε ένα σετ ακουστικών και να ακούσετε τον ήχο μέσω αυτού. Δεν υπάρχει καθυστέρηση, αλλά εάν το δίκτυό σας απασχοληθεί ξαφνικά, π.χ., εάν ξεκινήσετε τη μετάδοση σε ένα Chromecast, ο ήχος θα αρχίσει να καθυστερεί. Το SoundWire είναι κατασκευασμένο για Windows XP και νεότερες εκδόσεις και διαθέτει επίσης πελάτες Linux και Raspberry Pi.

Εγκαταστήστε το SoundWire από το Google Play Store

Κατεβάστε το SoundWire για Windows

  Πώς να λάβετε ειδοποιήσεις Android σε υπολογιστή με Windows 10