Πώς να αλλάξετε το προσωπικό σας αναγνωριστικό σύσκεψης (PMI) στο Zoom

Το προσωπικό αναγνωριστικό σύσκεψης (PMI) του λογαριασμού σας Zoom θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ιδιωτικές συσκέψεις. Εάν είναι αρκετά κοινόχρηστο, τα απρόσκλητα άτομα θα μπορούσαν να μεγεθύνουν τις προσωπικές σας κλήσεις Zoom χρησιμοποιώντας το εν λόγω αναγνωριστικό. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το PMI στο Zoom.

Τι είναι το Zoom Personal Meeting ID (PMI);

Κάθε χρήστης του Zoom έχει το δικό του μοναδικό PMI, έναν 10ψήφιο αριθμό που σας εκχωρείται όταν το κάνετε Δημιουργήστε το λογαριασμό σας. Ουσιαστικά, αυτό είναι το δικό σας ιδιωτικό δωμάτιο Zoom. Για λόγους ασφαλείας, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε το PMI σας για επαγγελματικές ή προγραμματισμένες συναντήσεις. Για αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αναγνωριστικό σύσκεψης Zoom—έναν εννιαψήφιο αριθμό που δημιουργείται κατά τη δημιουργία μιας νέας σύσκεψης.

  Οι 6 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Wireshark για την ανίχνευση πακέτων

Προσωπικό αναγνωριστικό συνάντησης: 10ψήφιος αριθμός μόνο για προσωπικές συναντήσεις
Zoom Meeting ID: Εννιαψήφιος αριθμός για επαγγελματικές συναντήσεις

Πώς να αλλάξετε το αναγνωριστικό προσωπικής συνάντησης Zoom

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε και πρόσβαση στον λογαριασμό σας Zoom. Μόλις συνδεθείτε, θα βρίσκεστε στην καρτέλα “Προφίλ”.

Το PMI σας θα είναι η δεύτερη επιλογή στη σελίδα, ακριβώς κάτω από το όνομα και τον αριθμό λογαριασμού σας. Μόνο τα τρία τελευταία ψηφία του PMI εμφανίζονται για λόγους ασφαλείας. Κάντε κλικ στο κουμπί “Εμφάνιση” εάν θέλετε να δείτε ποιος είναι ο τρέχων PMI σας.

Για να επεξεργαστείτε το PMI σας, κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία» στη δεξιά πλευρά του παραθύρου.

  Πώς να διαγράψετε Broken Mods από τον φάκελο Sims 4 Mods

Τώρα μπορείτε να αλλάξετε το PMI εισάγοντας τους επιθυμητούς αριθμούς στο πλαίσιο κειμένου. Θα έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το PMI για άμεσες συσκέψεις—αλλά μάλλον θα πρέπει να αφήσετε μη επιλεγμένο αυτό το πλαίσιο. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση αλλαγών”.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στο επάνω μέρος του παραθύρου που θα επιβεβαιώνει εάν αλλάξατε επιτυχώς το PMI σας.

Αντιμετωπίστε το PMI σας σαν κωδικό πρόσβασης

Αν κάποιος πάρει στα χέρια του το PMI σας, αλλά δεν έχει πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας, αλλάξτε το PMI σας. Θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε ως κωδικό πρόσβασης. Δηλαδή, μην χρησιμοποιείτε μια συμβολοσειρά PMI που είναι εύκολο να μαντέψει κανείς. Στην πραγματικότητα, το ίδιο το Zoom θα σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες συμβολοσειρές για το PMI σας.

  Ελέγξτε τους διακόπτες υλικού χρησιμοποιώντας το API αναγνώρισης φωνής του Google Now

Το PMI σας δεν πρέπει:

Ξεκινήστε με 0 ή 1
Χρησιμοποιήστε αυτά τα προθέματα αριθμών χωρίς χρέωση: 800, 400, 888, 887, 877, 866, 855, 850, 803, 804, 807, 808, 809, 660, 508, 900, 300, 200
Επαναλάβετε ομάδες 3 ψηφίων όπως: 828 828 828x ή 555 666 777x
Χρησιμοποιήστε τα ίδια ψηφία: 333 333 3333
Χρησιμοποιήστε έναν αριθμό περισσότερες από πέντε φορές στη σειρά: 777 77x xxxx
Χρησιμοποιήστε διαδοχικούς αριθμούς: 234 567 8901
Χρησιμοποιήστε υπάρχοντα αναγνωριστικά συσκέψεων

Ωστόσο, εάν κάποιος όντως λάβει το PMI του λογαριασμού σας Zoom, τουλάχιστον τώρα γνωρίζετε πώς να το αλλάξετε στο μέλλον.