Πώς να μετακινήσετε μια συνομιλία από τα Εισερχόμενά σας σε Φιλτραρισμένα Εισερχόμενα στο Facebook Messenger

Το Facebook Messenger έχει δύο διαφορετικά inbox για κάθε χρήστη. τα κύρια εισερχόμενά σας και τα φιλτραρισμένα εισερχόμενα μηνυμάτων. Τα κύρια εισερχόμενα είναι όπου εμφανίζονται τα μηνύματα από τις επαφές σας και όπου πηγαίνουν τα αιτήματα μηνυμάτων από άτομα στον κύκλο σας. Τα φιλτραρισμένα μηνύματα είναι ακριβώς αυτό. άτομα που προσπαθούν να συνδεθούν μαζί σας και μπορείτε να τους αγνοήσετε αν θέλετε. Εφόσον δεν αποδεχτείτε ποτέ το αίτημα και απαντήσετε, δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για αυτό. Εάν θέλετε, μπορείτε να μετακινήσετε μια συνομιλία από τα εισερχόμενά σας στα φιλτραρισμένα εισερχόμενα. Είναι καλύτερο από τη σίγαση μιας συνομιλίας επειδή εξακολουθείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μια συνομιλία σε σίγαση.

  Πώς να στείλετε μυστικά, αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Facebook Messenger

Εάν ο αποστολέας δεν είναι φίλος, δεν θα μπορεί να δει την ενεργή κατάστασή σας και ανεξάρτητα από το αν είναι φίλος ή όχι, δεν θα γνωρίζει εάν το μήνυμα έχει παραδοθεί ή διαβάσει μέχρι να το αποδεχτείτε.

Εισερχόμενα σε Φιλτραρισμένα Εισερχόμενα

Μπορείτε να μετακινήσετε μια συνομιλία από τα εισερχόμενα στα φιλτραρισμένα εισερχόμενα τόσο από τη διεπαφή ιστού του Facebook Messenger όσο και από τις εφαρμογές για κινητά.

Web Messenger του Facebook

Επισκεφτείτε το Facebook Messenger και επιλέξτε το νήμα συνομιλίας που θέλετε να μετακινήσετε από τα εισερχόμενα στα φιλτραρισμένα εισερχόμενα. Στη δεξιά πλευρά, θα δείτε ένα σύνολο στοιχείων ελέγχου και το όνομα της επαφής/προφίλ. Δίπλα του υπάρχει ένα κουμπί οδοντωτών τροχών. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε «Παράβλεψη μηνυμάτων» από το μενού που ανοίγει.

  Πώς να διαγράψετε σχόλια στο Facebook, το Twitter, το YouTube και άλλα

Θα δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που θα σας λέει ότι πρόκειται να μετακινήσετε το νήμα συνομιλίας. Αποδεχτείτε το και το νήμα θα μετακινηθεί.

Για να το αναιρέσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού στην επάνω αριστερή γωνία του Facebook Messenger και επιλέξτε Αιτήματα μηνυμάτων. Αναζητήστε την επιλογή Φιλτραρισμένα μηνύματα στη λίστα των φιλτραρισμένων μηνυμάτων και κάντε κλικ σε αυτήν. Βρείτε το νήμα συνομιλίας που στείλατε στα φιλτραρισμένα εισερχόμενα, επιλέξτε το και κάντε κλικ στην Απάντηση. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε πραγματικά στο μήνυμα. Αρκεί να κάνετε κλικ στο κουμπί για να το επιστρέψετε στα εισερχόμενά σας.

  Πώς να αποκλείσετε τους χρήστες του Facebook από το να σας στέλνουν μηνύματα στο Instagram

Εφαρμογές Facebook Messenger

Η διαδικασία μετακίνησης μιας συνομιλίας από τα εισερχόμενά σας στα φιλτραρισμένα εισερχόμενα είναι λίγο πολύ η ίδια και στις εφαρμογές Android και iOS. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στη συσκευή σας και πατήστε τη συνομιλία που θέλετε να μετακινήσετε. Πατήστε το όνομα της επαφής στην κορυφή και στη σελίδα λεπτομερειών της επαφής, κάντε κύλιση προς τα κάτω. Θα δείτε μια επιλογή Παράβλεψη μηνυμάτων. Πατήστε το και αποδεχτείτε το μήνυμα επιβεβαίωσης.

Για να αναιρέσετε αυτήν την αλλαγή, μεταβείτε στην καρτέλα Άτομα και πατήστε το κουμπί Αιτήματα στο επάνω μέρος. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Φιλτραρισμένα μηνύματα και πατήστε το μήνυμα που θέλετε να επιστρέψετε στα κύρια εισερχόμενά σας. Πατήστε Απάντηση και θα επιστρέψει στα κύρια εισερχόμενα.