Πώς να μεταδώσετε τη συσκευή σας iOS με το TeamViewer

Η αγορά είναι γεμάτη με προγράμματα απομακρυσμένης πρόσβασης, από απλά εργαλεία των Windows όπως το Splashtop έως εργαλεία για συγκεκριμένες πλατφόρμες όπως εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης για Linux. Δεν προσφέρουν όλα αυτά καθολική ευελιξία πολλαπλών πλατφορμών. Το TeamViewer μας φέρνει μια πλατφόρμα που συνδέει χρήστες ανεξαρτήτως υλικού ή λειτουργικού συστήματος. Σήμερα θα δοκιμάσουμε το TeamViewer QuickSupport εφαρμογή που έχει κυκλοφορήσει μια δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης που σας επιτρέπει να μεταδώσετε τη συσκευή σας iOS στην επιφάνεια εργασίας σας.

Κοινή χρήση οθόνης με iOS 11

Το TeamViewer για iOS δεν είναι νέα, ωστόσο η κοινή χρήση οθόνης είναι μια νέα δυνατότητα που είναι διαθέσιμη με το πλήρες πακέτο που συνοδεύει την εφαρμογή. Οι χρήστες προσωπικών λογαριασμών θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στη λειτουργία, ενώ οι εταιρικοί χρήστες μπορούν να λάβουν δωρεάν δοκιμή με τις πλήρεις λειτουργίες.

  Πώς να αναζητήσετε την IP σας με μια συντόμευση Siri στο iOS 12

Κατεβάστε το Εφαρμογή γρήγορης υποστήριξης TeamViewer. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS και μεταβείτε στο Κέντρο Ελέγχου > Προσαρμογή στοιχείων ελέγχου > σύρετε την Εγγραφή οθόνης στην ενότητα “συμπερίληψη”.

Τραβήξτε προς τα πάνω το Κέντρο Ελέγχου και παρατηρήστε ένα νέο κουμπί εκεί. Το μεγάλο bulls-eye είναι η δυνατότητα εγγραφής οθόνης που μόλις προσθέσατε. Πατήστε παρατεταμένα αυτό το κουμπί και θα δείτε όλες τις εφαρμογές στις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εγγραφές σας. Η εφαρμογή TeamViewer θα εμφανιστεί εδώ. Αγγίξτε το και πατήστε Έναρξη μετάδοσης. Μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε το μικρόφωνο ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο, όπως θέλετε. Τώρα, στην εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή σας, εισαγάγετε το αναγνωριστικό iOS στο αναγνωριστικό συνεργάτη του υπολογιστή σας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παρέχετε υποστήριξη στη συσκευή σας iOS, ακόμη και σε εφαρμογές επίδειξης χωρίς να χρειάζεστε Mac. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι χρήστες με εκδόσεις beta μπορούν να δουν μόνο την οθόνη και δεν μπορούν να αλληλεπιδράσουν με αυτήν. Αυτή η δυνατότητα είναι σε δοκιμαστική περίοδο, οπότε ελπίζουμε ότι θα επιλυθεί μέχρι την πλήρη λειτουργία της.

  Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τοποθεσίας για φίλους στο iOS

Σχετικά με το TeamViewer

TeamViewer επιτρέπει γρήγορη, εύκολη και ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση σε πλατφόρμες Linux, Mac και Windows. Ο ιστότοπος του TeamViewer ισχυρίζεται ότι έχει περίπου 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να ελέγξετε τα συστήματα από απόσταση χωρίς ορατή απώλεια απόδοσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν είστε το άτομο που ζητούν τεχνική υποστήριξη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εξαλείψετε την εξάρτηση από τον χώρο αποθήκευσης στο cloud, αποκτώντας απομακρυσμένη πρόσβαση στο γραφείο σας που έχει ρυθμιστεί από το σπίτι. Εναλλακτικά, μπορείτε να εργαστείτε με την αποθήκευση cloud, καθώς όλα τα αρχεία που θέλετε να μεταφερθούν μπορούν να φιλοξενηθούν μέσω μιας συνδεδεμένης υπηρεσίας cloud όπως το Dropbox, το Box ή το OneDrive κ.λπ.

  Το SmartClose παγώνει τις εφαρμογές παρασκηνίου στο iOS για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Λόγω της αρχιτεκτονικής του TeamViewer, μπορεί να λειτουργήσει με τα τείχη προστασίας και τους διακομιστές μεσολάβησης αντί να έρχεται σε διένεξη μαζί τους. Δεν θα χρειαστεί καν να κάνετε ρυθμίσεις στο δρομολογητή σας. Η εφαρμογή είναι εξίσου φιλική με την αφή με την πλατφόρμα στην οποία είναι χτισμένη. Μπορείτε να γράψετε σε μια οθόνη, να σχεδιάσετε, να χειριστείτε αντικείμενα και να αλληλεπιδράσετε με τη συσκευή όπως θα κάνατε με την ίδια τη συσκευή. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από και προς συνδεδεμένες συσκευές και συνοδεύεται από μερικά από τα κορυφαία πρότυπα ασφαλείας του κλάδου (Κωδικοποίηση AES 256 Bit, Ανταλλαγή κλειδιών RSA 2048 Bit). Τέλος, εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια, μπορείτε να τη διαμορφώσετε έτσι ώστε να μπορείτε να εγγράψετε ολόκληρη την απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας σε ένα βίντεο που μπορείτε να ελέγξετε αργότερα.