Πώς να μεταβείτε στη νέα διεπαφή επιφάνειας εργασίας του Facebook

Ο ιστότοπος του Facebook για επιτραπέζιους υπολογιστές λαμβάνει μια οπτική αναθεώρηση στην οποία σχεδόν όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση. Ενημερώστε αυτήν την ολοκαίνουργια, λιγότερο ακατάστατη σχεδίαση με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά μην ανησυχείτε, εάν δεν σας αρέσει η αλλαγή, επιστρέφετε στην κλασική διεπαφή εάν θέλετε να διατηρήσετε τα κοινωνικά μέσα που γνωρίζετε.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα διεπαφή του Facebook

Προχωρήστε στο Ο ιστότοπος του Facebook για υπολογιστές στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Μετάβαση σε νέο Facebook”. Η σελίδα θα ανανεωθεί και η νέα σχεδίαση διεπαφής θα φορτωθεί.

  Πώς να κρύψετε ή να διαγράψετε μια σελίδα στο Facebook

Ένα μήνυμα καλωσορίσματος θα εμφανιστεί την πρώτη φορά που θα μεταβείτε στη Νέα σχεδίαση του Facebook. Το κοινωνικό δίκτυο ισχυρίζεται ότι ο επανασχεδιασμός επιτρέπει ταχύτερο χρόνο φόρτωσης, καθαρότερη εμφάνιση και μεγαλύτερο κείμενο. Επιπλέον, το Facebook περιλαμβάνει τώρα μια σκοτεινή λειτουργία την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε όποτε θέλετε να δώσετε ένα διάλειμμα στα μάτια σας.

Επιπλέον, αυτή η ενημέρωση στη διεπαφή του Facebook συνοδεύεται επίσης από φιλικό προς τον χρήστη επανασχεδιασμό της καρτέλας Ομάδες και μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση της ροής ειδήσεων.

Κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο» για να προχωρήσετε.

Πριν μεταβείτε στη νέα διεπαφή, θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της παραδοσιακής λειτουργίας Light ή να μεταβείτε στη νέα λειτουργία Dark. Επιλέξτε όποια επιλογή θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη”.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις στο Facebook Messenger

Μην ανησυχείτε, αν δεν είστε λάτρης της Dark mode, μπορείτε να επιστρέψετε στο Light όποτε θέλετε.

Πώς να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή του Facebook

Αφού ενεργοποιήσετε τη νέα διεπαφή, μπορείτε πάντα να επαναφέρετε την αλλαγή από την πρώτη σελίδα του λογαριασμού σας στο Facebook. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Μετάβαση στο κλασικό Facebook».

Μπορεί να έρθει ένα σημείο στο μέλλον που το Facebook αποφασίσει να διαθέσει τη νέα σχεδίαση σε όλους. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, πιθανότατα δεν θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή.

  Πώς να ορίσετε υπενθυμίσεις στο Facebook Messenger