Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις στο Facebook Messenger

Το Facebook Messenger κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα. αντιδράσεις. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή iOS, η αντίδραση σε ένα μήνυμα είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε στην εφαρμογή stock Messages. Το Facebook έχει προσθέσει μια παρόμοια δυνατότητα στο Facebook Messenger, εκτός από το ότι χρησιμοποιεί τις δικές του προσαρμοσμένες αντιδράσεις. Αυτές οι αντιδράσεις είναι παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιείτε όταν αντιδράτε σε μια ανάρτηση στη ροή σας. Υπάρχει μια αντίδραση “Μου αρέσει” και επίσης μια αντίδραση αντιπάθειας με τη μορφή emoji με αντίχειρες και αντίχειρες κάτω. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις στο Facebook Messenger.

Messenger για τον Ιστό

Ανοίξτε τη διεπαφή ιστού του Facebook Messenger. Επιλέξτε οποιοδήποτε νήμα συνομιλίας. Θα παρατηρήσετε ένα νέο κουμπί smiley δίπλα σε κάθε μήνυμα στη συνομιλία. Κλίκαρέ το.

  Χρησιμοποιήστε το Facebook Messenger στο πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς πρόσθετο ή επέκταση

Το κουμπί αποκαλύπτει τη γραμμή αντιδράσεων. Έχει επτά διαφορετικές αντιδράσεις. αγάπη, γέλιο, έκπληκτος, λυπημένος, θυμωμένος, μου αρέσει και αντιπαθεί. Κάντε κλικ στην αντίδραση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Όταν αντιδράτε σε ένα μήνυμα ή όταν κάποιος άλλος αντιδρά στο μήνυμά σας, εμφανίζεται ένα σήμα κάτω από αυτό. Το σήμα σάς δείχνει πόσες αντιδράσεις υπάρχουν σε ένα μήνυμα και ποιες είναι αυτές.

Μπορείτε επίσης να αντιδράτε σε ένα μήνυμα μέσα από μια καρτέλα συνομιλίας στο Facebook. Η διαδικασία είναι ίδια με αυτή του Messenger.

Messenger για iOS και Android

Δεν θα χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή Messenger για να λάβετε αντιδράσεις στο Facebook Messenger. Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής έγινε στις 22 Μαρτίου 2017. Εάν ενημερώσατε την εφαρμογή σας στη διαθέσιμη έκδοση, δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι να γίνει διαθέσιμη η λειτουργία.

  Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στο Facebook Messenger με φίλους

Ανοίξτε το Facebook Messenger και επιλέξτε οποιοδήποτε νήμα συνομιλίας από την καρτέλα Αρχική σελίδα. Πατήστε παρατεταμένα ένα μήνυμα στο οποίο θέλετε να αντιδράσετε. Η γραμμή αντιδράσεων θα εμφανιστεί στο επάνω μέρος του μηνύματος. Πατήστε την αντίδραση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Στις εφαρμογές για κινητά, όταν επιλέγετε μια αντίδραση, βλέπετε μια μικρή κινούμενη εικόνα της πριν σταλεί. Όπως και η διεπαφή ιστού, μπορείτε να δείτε πόσες αντιδράσεις υπήρξαν σε ένα μήνυμα.

Οι αντιδράσεις στο Facebook Messenger λειτουργούν τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές συνομιλίες. Σε μια ομαδική συνομιλία, ένα μεμονωμένο μήνυμα μπορεί να έχει πολλαπλές αντιδράσεις, μία από κάθε μέλος της ομάδας.

  Πώς να δείτε πότε δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο Facebook

Εάν δεν βλέπετε ακόμη τη λειτουργία στο τέλος σας, αφήστε της μερικές ημέρες. Κυκλοφορεί αργά σε χρήστες σε όλο τον κόσμο και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να κυκλοφορήσει σε εσάς. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει επιτέλους ένας τρόπος να μην αρέσει κάτι στο Facebook. Ίσως σε λίγα χρόνια, το κουμπί “dislike” να μπει και στη ροή μας.