Πώς να μεταβείτε από το Wunderlist στο Microsoft To Do

Η Microsoft κλείνει το Wunderlist στις 6 Μαΐου 2020. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε αυτήν την άλλοτε δημοφιλή εφαρμογή διαχείρισης εργασιών, ήρθε η ώρα να κάνετε εναλλαγή. Η Microsoft αγόρασε το Wunderlist και η ομάδα του Wunderlist εργάζεται τώρα στο Microsoft To Do. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη σας επιλογή.

Έχετε προθεσμία έως τις 30 Ιουνίου για να εισαγάγετε εργασίες

ο

Ενώ το Wunderlist κλείνει στις 6 Μαΐου 2020, η Microsoft λέει ότι θα συνεχίσει να επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν δεδομένα από το Wunderlist στο Microsoft To Do για λίγο ακόμη.

  Πώς να δημιουργήσετε μια γραμμή χρόνου στο Microsoft PowerPoint

ΕΝΑ ανάρτηση από το Wunderlist αρχικά είπε ότι η δυνατότητα μετεγκατάστασης θα είναι διαθέσιμη μόνο “για ένα χρονικό διάστημα” μετά τον τερματισμό της λειτουργίας του Wunderlist. Τώρα, φαίνεται ότι το έχεις έως 30 Ιουνίου 2020, για να εισαγάγετε τα δεδομένα σας. Μετά από αυτό το διάστημα, πιθανότατα θα διαγραφεί από τους διακομιστές του Wunderlist.

Πώς να κάνετε μετεγκατάσταση εργασιών στη Microsoft

Η διαδικασία εναλλαγής και εισαγωγής των λιστών υποχρεώσεων από το Wunderlist στο Microsoft To Do είναι αρκετά απλή.

Πρώτα, κατευθυνθείτε προς το Ιστότοπος Microsoft To Do. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό Microsoft στον οποίο θέλετε να εισαγάγετε τις εργασίες σας στο Wunderlist.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Εισαγωγή».

  Πώς να βρείτε ποιες εφαρμογές επιβραδύνουν το iPhone

Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Wunderlist.

Στη συνέχεια, το Microsoft To Do θα σας δείξει τι εισάγει. Εάν όλα φαίνονται σωστά, κάντε κλικ στην “Εισαγωγή” για να συνεχίσετε.

Εάν κάνετε ξανά κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία και κάνετε κλικ στην “Εισαγωγή σύνοψης”, θα δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού της εισαγωγής.

Τα στοιχεία στα Εισερχόμενα Wunderlist γίνονται εργασίες στη λίστα “Εργασίες”. Οι δευτερεύουσες εργασίες γίνονται “Βήματα”. Τα στοιχεία με αστέρι γίνονται “Σημαντικά”. Οι φάκελοι γίνονται “Ομάδες”.

Εναλλακτικές λύσεις για τη Microsoft To Do

Αν αγαπάτε το Wunderlist, το Microsoft To Do είναι ίσως η πιο κοντινή εναλλακτική λύση—εξάλλου, έχει κατασκευαστεί από την ίδια ομάδα.

  Πώς να προγραμματίσετε μια συνάντηση ζουμ

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη σας επιλογή. Ο αδελφός μας ιστότοπος Review Geek έχει εξαντληθεί οι καλύτερες αντικαταστάσεις για το Wunderlist, συμπεριλαμβανομένου Todoist, Οποιοδήποτε.κάνω, Google Keep, Habitica, και Θυμηθείτε το Γάλα.

Εάν ασχολείστε με τις υπηρεσίες οικοσυστήματος της Apple, η εφαρμογή Reminders για iPhone, iPad και Mac είναι μια εύχρηστη εναλλακτική που συγχρονίζεται μέσω iCloud.

Εάν προτιμάτε τις υπηρεσίες Google, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη νέα εφαρμογή Google Tasks, διαθέσιμο στο Gmail, στο Ημερολόγιο Google και στην εφαρμογή Google Tasks για iPhone, iPad και Android.

Ορισμένες υπηρεσίες – όπως το Todoist – μπορούν να εισάγουν από το Wunderlist. Ωστόσο, πιθανότατα θα χρειαστεί να εκτελέσετε τη διαδικασία εισαγωγής προτού κλείσει το Wunderlist στις 6 Μαΐου. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε.