Πώς να μάθετε ποιος σας έκανε unfollow στο Twitter

Θέλετε να μάθετε ποιος σας έκανε unfollow στο Twitter; Εδώ, σας δείχνουμε πώς.

Το Twitter είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επικοινωνείτε με τον υπόλοιπο κόσμο, να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και τα κουτσομπολιά και να μοιράζεστε τα τελευταία νέα και τα κουτσομπολιά σας, εάν το επιλέξετε.

Καθώς οι ακόλουθοί σας αυξάνονται στο κοινωνικό δίκτυο, θα παρατηρήσετε πότε κάποιος σας κάνει unfollow, καθώς αυτός ο μεγάλος, τολμηρός αριθμός στο προφίλ σας μειώνεται. Είναι αρκετά σύνηθες να κάνεις unfollow, οπότε μην ανησυχείς! Αλλά αν θέλετε να μάθετε ποιος ήταν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το κάνετε. Εδώ, σας δείχνουμε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος σας έκανε unfollow στο Twitter. Δείτε: πώς να αποσυνδεθείτε/αποσυνδεθείτε από το Tiwtter στο Android

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί ιστότοποι, εφαρμογές και εργαλεία που σας επιτρέπουν να δείτε ποιος δεν σας έχει ακολουθήσει και εξαρτάται πραγματικά από την προσωπική σας προτίμηση ποιο θα επιλέξετε. Μόλις εγγραφείτε σε ένα από αυτά, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος δεν σας έχει ακολουθήσει από εδώ και στο εξής. Εδώ, έχουμε απαριθμήσει τέσσερα από τα καλύτερα.

1. Unfollowers.com

Αυτό είναι αρκετά απλό και είναι δωρεάν. Απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter μέσω του ιστότοπου Unfollowers.com και θα μπορείτε να δείτε τους “Πρόσφατους Unfollowers” εκτός από πολλές άλλες πληροφορίες, όπως άτομα που δεν σας ακολουθούν, ανενεργά άτομα που ακολουθείτε κι αλλα.

  Πώς να αναζητήσετε και να προσθέσετε GIF στην εφαρμογή Twitter για κινητά

Ωστόσο, θα μπορείτε να βλέπετε τα άτομα που σας καταργούν την παρακολούθηση αφού εγγραφείτε στο Unfollowers.com, όπως και οι άλλες υπηρεσίες σε αυτήν τη λίστα. Εάν θέλετε να μάθετε ποιος σας έκανε unfollow πριν εγγραφείτε σε μια υπηρεσία παρακολούθησης ακολούθων, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη μνήμη σας, δυστυχώς.

Τα καλά νέα είναι ότι, εκτός και αν το πείτε, το Unfollowers.com δεν θα στείλει ένα tweet για να ενημερώσει όλους ότι παρακολουθείτε ποιος σας έχει κάνει unfollow, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Ειδικά αν είχατε 20 unfollowers και έναν follower εκείνη την εβδομάδα…

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη στο Twitter

Εάν θέλετε να αρχίσετε να έχετε πρόσβαση στην ενότητα «Στατιστικά» του ιστότοπου Unfollowers.com, θα πρέπει να πληρώσετε για έναν λογαριασμό Premium ή να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση email/tweet, η οποία στη συνέχεια θα αρχίσει να λέει στους ακόλουθούς σας ότι διατηρείτε μάτι πάνω τους.

2. Αντίο, φίλε!

Αυτό είναι ωραίο και απλό, και μας αρέσει περισσότερο. Απλώς συνδεθείτε μέσω του Αντίο, φίλε! ιστότοπο και θα σας δείξει τα στατιστικά στοιχεία για τους ανακόλουθους σας. Την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε, δεν θα υπάρχουν καταγεγραμμένα άτομα που δεν ακολουθούν, αλλά εάν συνδεθείτε ξανά σε κάποια άλλη μέρα, θα σας δείξει ποιος δεν σας ακολούθησε από την τελευταία σας σύνδεση.

Κάνει μόνο αυτή τη δουλειά, αλλά γι’ αυτό μας αρέσει. Αν απλά ψάχνεις έναν τρόπο να παρακολουθείς ποιος σου έκανε unfollow, Αντίο, φίλε! είναι ιδανικό.

3. JustUnfollow

Εάν διαθέτετε συσκευή iOS ή Android, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή JustUnfollow, η οποία στην πραγματικότητα λειτουργεί τόσο για το Twitter όσο και για το Instagram.

Αφού το κατεβάσετε στη συσκευή σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Θα δείτε τα άτομα που δεν σας ακολουθούν στη λίστα εδώ, αλλά αν πατήσετε το κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία, θα λάβετε ένα μενού που σας επιτρέπει να βλέπετε τους πρόσφατους unfollowers σας και πολλά άλλα.

  Αποκλεισμός τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και αθλητικών spoiler στο Facebook και στο Twitter [Chrome]

Είναι δωρεάν και δεν θα κάνει tweet για εσάς αν δεν το πείτε, επομένως είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε ποιος σας έχει κάνει unfollow στο Twitter και στο Instagram.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο JustUnfollow στον ιστό. Εδώ είναι ο ιστότοπος.

4. Φίλος ή Ακολουθήστε

Μια άλλη δωρεάν υπηρεσία που είναι παρόμοια με αυτές που αναφέρονται παραπάνω, αλλά παρουσιάζει τους μη ακολούθους σας και αυτούς που δεν σας ακολουθούν σε ένα εύχρηστο πλέγμα γρήγορης προβολής είναι το Friend or Follow.

Εκτός από το να σας βοηθάμε να παρακολουθείτε τους ακολούθους σας στο Twitter, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τους οπαδούς του Instagram και του Tumblr. Είναι δωρεάν εκτός και αν θέλετε να πληρώσετε για επιπλέον λειτουργίες, αλλά για να μάθετε απλά ποιος δεν σας ακολουθεί, δεν θα χρειαστεί να βγάλετε μετρητά.